Premierul Emil Boc, care s-a aflat, vineri, la sediul Primariei Cluj-Napoca, a declarat ca niciodata nu va uita Clujul si ca va ajuta din pozitia de prim-ministru la realizarea prioritatilor municipiului.

"Vreau sa-i asigur pe clujeni ca lucrurile bune vor merge mai departe si, din pozitia pe care o voi avea in continuare, voi face tot posibilul ca aceste lucruri sa se realizeze. De asta vreau sa-i asigur, de buna-credinta, si de faptul ca niciodata nu voi uita Clujul", a declarat Emil Boc, citat de Mediafax.

Premierul a adaugat ca si-ar mai dori sa participe la o ultima sedinta de Consiliu Local la Cluj-Napoca.

"Mi-as dori sufleteste sa mai am o intalnire cu colegii mei din Primarie. O sa vad in ce masura agenda guvernamentala imi va permite acest lucru. Cert este ca vreau sa las colegilor mei toate problemele in faza normala de lucru, astfel incat sa putem continua proiectele bune incepute pentru clujeni. De asta ma asigur acum, ca proiectele bune incepute cu colegii mei sa mearga mai departe, aceasta este prioritatea mea aici, in aceasta zi, la Primarie", a declarat Boc.

Intrebat ce face vineri la sediul Primariei Cluj-Napoca, Boc a spus ca lucreaza la finalizarea documentatiei existente.

"Am zona metropolitana, unde am deja sentinta de infiintare a zonei metropolitane Cluj, am proiectul cu privire la constructia stadionului si a salii polivalente si las proiectul de prioritati pentru anul 2009 al Primariei municipiului Cluj-Napoca, printre prioritati aflandu-se finalizarea centurii ocolitoare Valcele - Apahida, a centurii Bulevardul Muncii-Apahida, inceperea constructiei stadionului si a salii polivalente, inceperea lucrarilor la cartierul Lombului etc", a enumerat Boc prioritatile municipiului in care inca este primar.

Premierul Emil Boc a mai declarat ca lucreaza la semnarea actelor de gestiune curenta si ca pregateste Revelionul. In legatura cu revelionul, Emil Boc a spus ca este posibil sa se afle in Cluj cu aceasta ocazie.

In alta ordine de idei, premierul a afirmat ca, cel putin in acest an scolar, nu se va muta cu familia la Bucuresti.

"Cel putin anul acesta, cat timp fetilele sunt la scoala, nu ne vom muta, vom vedea la sfarsitul anului scolar. Voi incerca sa fiu atat cat pot alaturi de familie", a adaugat Boc.

Acesta a adaugat ca nu va folosi niciun mijloc special de transport catre Cluj si isi va plati singur avionul. "Nu voi folosi niciun fel de mijloc special, voi circula ca un om obisnuit. Avionul este platit din banii mei, apoi voi merge pe procedurile guvernamentale, cum permite legea", a spus Emil Boc.