"Pana la urma a fost amendat batranelul.. om sarac, fara relatii", comenteaza un cititor. Codruta spune ca "nu sta bine cu banii, dar pe bune ca as plati eu amenda. Cum am putea sa dam de el?". Contribuabilul ne roaga "comunicarea unui numar de cont sau alta posibilitate de a-i achita amenda". Lui Wasile i-ar placea "sa dea fiecare cate un ban, dar sa scrie pe amenda 'Achitata de poporul roman'".

Batranul se numeste Constantin Georgescu, are 78 de ani si va fi amendat cu 200 de lei pentru tulburarea ordinii publice.

Pe Forumul Hotnews.ro un alt cititor scrie “nu cunosc identitatea respectivului domn, dar indiferent care ar fi aceasta, as vrea sa aflu cine este- vreau sa-i spun Multumesc si un Craciun Fericit. Gestul lui de azi ma face sa cred ca poate mai exista o sansa pentru Romania. Pe un alt forum s-a vehiculat ideea de a-i plati amenda - as participa bucuros, dar s-ar putea sa considere o jignire acest gest avand in vedere demnitatea de care a dat dovada in gestul sau acest domn. Ma puteti ajuta cu aflarea identitatii domnului respectiv ?”

eu

Pana la urma a fost amendat batranelul.. om sarac, fara relatii..

Daca era vorba de altcineva, o persoana cu relatii nu i s-ar fi dat amenda.

Codruta N

hai sa facem NOI ceva! Stirea asta a facut sa imi incep saptamana bine :)

Nu stau bine cu banii - dar PE BUNE ca as plati EU amenda mosului!

Cum am putea sa dam de el?

contribuabilul

Rog comunicati un numar de cont sau alta posibilitate de a-i achita noi amenda.

Wasile

E una din cele mai bune inițiative văzute în ultima vreme.

Ia hai, Hotnews, care sunteți ziariști, aflați și voi cine-i omul, să-i plătim amenda. Mi-ar plăcea să dea fiecare câte un ban, dar să scrie pe amendă "Achitată de poporul român". Deși sună aiurea, poate că așa ar trebui să fie campaniile de presă... Bună idee, Contribuabilul!

VIS

Daca l-as cunoaste pe cel curajos, amendat, i-as plati amenda dublu !

Wasile

E mai greu cu prezenta...... dar este mai ușor cu simbolicul...

Ca să ieșim câteva sute de cititori, e mai greu... ca să trimitem câte un leu într-un cont e mai ușor și cred că, însoțit de niște vâlvă mediatică, obținem cel puțin același efect.

Citeste toate comentariile cititorilor la articolul Ion Iliescu, agresat din nou, in Piata Revolutiei. Prima reactie a fostului presedinte: Oameni dezaxati

Comenteaza pe Forumul Hotnews.ro.