Membrii Cabinetului Boc s-au reunit, duminica dupa-amiaza, la Palatul Parlamentului, pentru a pregati momentul investirii si al depunerii juramantului, programate luni, anunta NewsIn.

Membri ai Cabinetului Boc, neinvestit inca, au precizat ca reuniunea de duminica dupa-amiaza are un caracter informal. "Trebuie sa ne cunoastem si noi mai bine, in aceasta formula", a spus unul dintre ministrii validati de comisiile parlamentare.

Un alt membru al Cabinetului Boc a explicat ca este nevoie de stabilirea unui program, astfel incat, in functie de cum decurge investirea la Parlament si de momentul depunerii juramantului, la Palatul Cotroceni, sa se stie daca se poate tine prima sedinta de Guvern luni seara sau marti dimineata.

In privinta agendei, se pare ca nu a fost stabilita inca, insa este vorba despre Legea care stabileste structura Guvernului si despre masuri economice. Una dintre prioritatile Cabinetului, dupa cum preciza un ministru, este Legea bugetului pe anul 2009, dar care nu va fi aprobata in prima sedinta a noului Cabinet.