Pe paginile web ale celor doua partide au ramas inca postate mesajele din campanie. Dupa doua saptamani de la finalul campaniei electorale, site-urile oficiale nu au fost actualizate. Pe Internet se pastreaza impresia ca PSD si PD-L sunt inca inamici politici. De pe pagina PSD-ului aflam "minciunile portocalii" iar pagina PD-L ne informeaza ca partidul condus de Mircea Geoana a santajat Guvernul Tariceanu.

PSD-PD-L
Foto: HotNews.ro
Pe pagina oficiala a PSD, in coltul din stanga, este postat un baner pe care scrie minciunile portocalii. "Politicienii Aliantei Portocalii doar vorbesc, vorbesc, si iar vorbesc. Sunt preocupati sa se intimideze atat intre ei, cat si pe adversarii lor politici. Faptele ne arata ca orice guvern social-democrat a fost intodeauna mai bun decat predecesorii si succesorii sai", se arata intr-unul dintre mesajele de campanie postate pe pagina de internet a PSD. In josul paginii se precizeaza ca site-ul a fost creat in 2006 de catre Serviciul Comunicare Electronica PSD&Centrul de Monitorizare.

PDL-PSD
Foto: HotNews.ro
Pe pagina de campanie a PD-L este inca activ linkul catre pagina eicuei.ro, un site dedicat adversarilor politici. "PSD a santajat Guvernul sa puna data alegerilor pe 30 noiembrie, inainte de Ziua Nationala a Romaniei. S-au gandit ca populatia urbana, majoritar votanta anti-PSD, sa plece din localitate intr-o mini-vacanta si sa nu participe la vot", se spune in mesajul de intampinare de pagina.