Cititorii HotNews.ro ne-au semnalat diferite nereguli la sectiile de votare din tara. Mihai ne-a scris ca "in Caracal, membrii PNL si PSD s-au luat la bataie pentru ca fiecare din ei stateau la intrarea la urne si incercau sa convinga oamenii sa voteze cu unul sau cu altul!!!". Ati fost martorii unor probleme asemanatoare la sectia de votare? Aveti poze sau filmulete cu nereguli la urne? HotNews.ro te invita sa-i semnalezi orice problema de la sectii pe adresa redactie[at]hotnews.ro.

Iata si alte nereguli semnalate de cititorii HotNews.ro

  • cotidian: "aproape de intrarea in scoala unde sunt sectiile 415-420, colegiul 12 dep., sectorul 3, str. Muscatei cred, este un mare banner cu candidatul PDL Petrescu care da mana cu Negoita. Mi se pare revoltator in conditiile in care si asa in acest colegiu in afara de Petrescu nimeni altcineva nu si-a facut campanie adevarata. Sunt jocurile facute ptr el oare ? bannerul e vizibil perfect ptr cei care vin sa voteze fiind la intersectia a doua stradute si e pus practic in curtea unui cetatean unde se afla si sediul unei firme de paza... de verificat datele. Am sesizat aspectul singurului observator pe care l-am gasit in sectie dar nu cred ca va face ceva".
  • mihai: "in Caracal membrii PNL si PSD s-au luat la bataie pt ca fiecare din ei stateau la intrarea la urne si incercau sa convinga oamenii sa voteze cu unul sau cu altul!!!"
  • anonim: "in Botosani la sectia de votare eu si tatal meu am primit buletine de vot rupte in dreptul partidului PD-L si cerand schimbarea lor domnii din sectie au zis ca doar nu vreti sa votati cu PD-L. Am raspuns cu da iar buletinele nu ne-au fost schimbate.
  • silvica: "in Navodari toate sectiile de votare au fost imbracate in rosu, urnele si cabinele si totul e in pinza rosie iar membri unor sectii de votare sunt angajatii primariei sau rudele primarului , toate astea din ordinul primarului Nicolae Matei care spune ca e normal sa imbrace totul in rosu adica culoarea partidului pe care il reprezinta. La bej au fost depuse sesizari".

Pentru a sesiza nereguli la urne poti folosi, de asemenea, formularul de comentarii de la finalul articolului sau intrand pe forumul HotNews.ro.