Ai fost martorul unor nereguli la sectia de votare? HotNews.ro te invita sa le semnalezi

de Redactia     HotNews.ro
Duminică, 30 noiembrie 2008, 12:20 Actualitate | Politic


BEJ Alba a fost sesizat ca mai multi alegatori din Zlatna au fost pusi sa jure pe Biblie ca vor vota cu PNL; PD-L a fost reclamat la BEJ Bistrita ca transporta oamenii la vot cu autobuzele; cinci persoane ar fi votat in sectorul 5, desi nu au domiciliul in zona; o femeie din Gorj a fost prinsa cu un buletin de vot in afara sectiei de votare. Ati fost martorii unor probleme asemanatoare la sectia de votare? Aveti poze sau filmulete cu nereguli la urne? HotNews.ro te invita sa-i semnalezi orice problema de la sectii pe adresa redactie[at]hotnews.ro.

 • Poti folosi, de asemenea, formularul de comentarii de la finalul articolului sau intrand pe forumul HotNews.ro.

825 vizualizari

 • -1 (1 vot)    
  nereguli colegiul 12 deputati B (Duminică, 30 noiembrie 2008, 13:04)

  cotidian [anonim]

  aproape de intrarea in scoala unde sunt sectiile 415-420, colegiul 12 dep., sectorul 3, str. muscatei cred, este un mare banner cu candidatul pdl petrescu care da mana cu negoita. mi se pare revoltator in conditiile in care si asa in acest colegium in afara de petrescu nimeni altcineva nu si-a facut campanie adevarata. sunt jocurile facute ptr el oare ?
  bannerul e vizibil perfect ptr cei care vin sa voteze fiind la intersectia a doua stradute si e pus practic in curtea unui cetatean unde se afla si sediul unei firme de paza... de verificat datele.
  am sesizat aspectul singurului observator pe care l-am gasit in sectie dar nu cred ca va face ceva.
 • +1 (1 vot)    
  Caracal (Duminică, 30 noiembrie 2008, 13:05)

  mihai [anonim]

  In Caracal membrii PNL si PSD s-au luat la bataie pt ca fiecare din ei stateau la intrarea la urne si incercau sa convinga oamenii sa voteze cu unul sau cu altul!!!
 • +1 (1 vot)    
  bilete de vot rupte (Duminică, 30 noiembrie 2008, 13:46)

  anonim [anonim]

  In Botosani la sectia de votare eu si tatal meu am primit buletine de vot rupte in dreptul partidului PD-L si cerand schimbarea lor domnii din sectie au zis ca doare nu vreti sa votati cu PD-L . Am raspuns cu da iar buletinele nu ne-au fost schimbate .
 • +1 (1 vot)    
  navodari (Duminică, 30 noiembrie 2008, 13:53)

  silvica [anonim]

  in navodari toate sectiile de votare au fost imbracate in rosu, urnele si cabinele si totul e in pinza rosie iar membri unor sectii de votare sunt angajatii primariei sau rudele primarului , toate astea din ordinul primarului Nicolae matei care spune ca e normal sa imbrace totul in rosu adica culoarea partidului pe care il reprezinta
  la bej au fost depuse sesizari
 • -1 (1 vot)    
  uitati-va in dreapta site ului (Duminică, 30 noiembrie 2008, 14:43)

  de ce hotnews [anonim]

  primul lucru care mi se pare nedrept este sa fie pe primul loc in dreapta siteului pdl desi are procentual mai mic decat psd si la insomar si la bcs..asa ca hotnews nu este echidistant
 • 0 (0 voturi)    
  evz (Duminică, 30 noiembrie 2008, 15:08)

  sim [anonim]

  http://alegeriparlamentare2008.ro/emain/articolul/830411/Primele-estimari-PSD-este-lider

  evenimentul zilei prezinta primele estimari privind rezultatele alegerilor...este corect? stiu ca astfel de estimari se fac dupa ora 21?
 • 0 (0 voturi)    
  nereguli (Duminică, 30 noiembrie 2008, 15:29)

  victoria [anonim]

  Am votat astazi ,in jurul orei 13, la sectia de votare 22 de la institutul Agronomic. Cit am asteptat stampila de vot pentru strada mea,a venit o doamna in virsta si a spus ca nu stie cum sa procedeze pentru a vota.Imediat ,o doamna ,membra a comisiei a intrat in cabina de vot impreuna cu batrina si am auzit cum,atunci cind aceasta a zis ca nu cunoaste pe nimeni din buletinul de vot ,i-a recomandat sa puna stampila pe PSD.
 • 0 (0 voturi)    
  INCIDENTE LA SECTIILE DE VOTARE DIN FAGARAS (Duminică, 30 noiembrie 2008, 15:47)

  Florin Dobrescu [anonim]

  COMUNICAT DE PRESA

  30 noiembrie 2008, ora 6. Staff-ul meu a fost informat ca la Sectiile 224, 231, 232, 233, 234, 238, 239, 240, 243, 226, 227, 229, din Munic. Fagaras, reprezentantii PNG-CD aprobati de BEJ Brasov au fost respinsi de presedintii sectiilor.
  In locul lor figurau ca reprezentanti PNG persoane necunoscute de noi. Unele din ele au recunoscut ca ar reprezenta alte partide decat decat PNG.
  Eram deci pusi in imposibilitatea de a controla numarul noatru real de voturi putand suferi un serios prejudiciu.
  Am sesizat BEJ Brasov si BEC.
  In urma interventiei BEJ, a fost remediata starea de ilegalitate in sectiile de vot, mai putin in sectiile 229, 239, 243, 226, unde oameni nostri au fost respinsi.
  Mentionez cazul presedintei de la Sectia 227, Dna Tepes, care a inchis telefonul d-nei Judecator Iacob de la BEJ Bv refuzand sa puna in aplicare Decizia BEJ. Dna Tepes a pus in vedere reprezentantei noastre sa stea la o distanta de 500 m de sectie. Reprezentanta noastra a stat afara, in frig, pana la ora 14,oo, cand a fost admisa in sectie, in urma altor interventii ale Biroului Electoral de Circumscriptie Nr. 8 - Brasov.
  Consider ca este posibila o fraudare a procesului electoral la Fagaras.

  Florin Dobrescu,
  Candidat din patea PNG-CD
  la functia de Deputat
  in Colegiul Nr. 1-Deputati
  Circ. Elect. Nr. 8 - Brasov
  buciumul@yahoo.com
 • 0 (0 voturi)    
  nereguli in Dambovita (Duminică, 30 noiembrie 2008, 17:52)

  antonia [anonim]

  Am sezizat faptul ca in piata 2 brazi Targoviste, reprezentantii PD-l cer verificarea cartilor de identitate iar celor care au votat si precizeaza ca au votat q PD-L le marcheaza cu un "X" rosu "timbrul de votat" si le dau suma de 25 ron respectiv produse alimentare.Reprezentantii PNL prezenti in piata 2 Brazi au inregistrarea audio a unui votant ce a primit banii impreuna cu familia sa.
 • 0 (0 voturi)    
  nereguli in Dambovita (Duminică, 30 noiembrie 2008, 17:59)

  antonia [anonim]

  Hulubesti, Judetul Dambovita
  PNL Dambovita sesizeaza Biroul Electoral Judetean in legatura cu faptul ca observatoriin au fost amenintati ca vor fi scosidin sectiile de votare, precum si faptul ca unii alegatori sunt transportati cu taxiul ce apartin firmei Modern Taxi, apartinand primarului PD-L Chirita Adrian in functie din comuna Hulubesti si candidat in colegiul 3 la Deputati in Circumscriptia Electorala nr. 16 Dambovita.Potrivit sesizarilor PNL, votantii au fost transportati cu peste 200 de taxiuri care au fost aduse de candidat in comuna.Reprezentantii liberali au surprins actiunea PD-L in poza.
 • 0 (0 voturi)    
  nereguli in Dambovita (Duminică, 30 noiembrie 2008, 18:03)

  antonia [anonim]

  Vulcana Bai, Judetul Dambovita
  PNL Dambovita sesizeaza Biroul Electoral Judetean in legatura cu faptul ca in Vulcana Bai, viceprimarul PSD in functie a-naintato lista cu 70 de cereri pentru urna mobila, in Circumscriptia Electoala nr.16 Dambovita fara a fi insotite de acte medicale si acestea fiind trecute pe liste si nu individual.Listele aveau stampila primariei.
 • 0 (0 voturi)    
  nereguli in Dambovita 4 (Duminică, 30 noiembrie 2008, 18:13)

  antonia [anonim]

  Vladeni, Judetul Dambovita
  Reprezentantii PNL Dambovita au constatat ca in sectia de votare 415 din comuna Valdeni, Circumscriptia Electorala nr.16, presedintii sectiilor de votare au permis primarului PSD Cristea George sa intre in sectiile de votare desi acesta isi exercitase dreptul de vot

  Targoviste
  PNL Dambovita sesizeaza Biroul Electoral Judetean si a facut plangere penala impotriva doamne Ciotoiu Carmen, reprezentant PD-L in sectia de votare nr.51 Circumscriptia Electorala nr.16 Dambovita, deoarece aceasta s-a prezentat cu alte documente decat cele oficiale in sectia de votare avand pe de-o parte listele electorale permanente ale votantilor arondati sectiei si pe de alta parte listele simpatizantiilor PD-L arondati sectiei.Dupa compararea listelor urmau sa fie sunati cei care nu s-au prezentat la vot din lista simpatizantiilor PD-L.
 • 0 (0 voturi)    
  Votul la Pitesti (Duminică, 30 noiembrie 2008, 18:30)

  vladis [anonim]

  Numele este Vlad si am fost sa votez la Scoala Nr.13 din Cartierul Trivale, Pitesti. Am ramas uimit cand am vazut 2 barbati, unul imbracata la costum si unul intr-o bluza rosie cu PSD, cand descarcau plase in scoala, dintr-un Jep inscriptionad cu Bogdan Duvaz. Nu stiu daca este legal, dar am tinut sa va anunt.
 • 0 (0 voturi)    
  atentie (Duminică, 30 noiembrie 2008, 19:32)

  vasile [anonim]

  La Viseu de Sus Maramures liderii PSD aduc oamenii la vot cu microbuze
 • 0 (0 voturi)    
  doar la noi se poate intampla asta (Duminică, 30 noiembrie 2008, 20:22)

  clau [anonim]

  Eu cred ca sunt fraude mari la alegerile acestea. De exemplu pe adresa mea mai figureaza inca o persoana...vorbesc cu presedintele de comisie si-mi spune sa ma duc la evidenta populatiei si ma mai ia si la misto ca nu stiu pe cine tin in casa...acum trebuie sa ma duc sa verific ca poate am si alte credite si contracte facute pe adresa mea............
 • 0 (0 voturi)    
  Afisaj electoral in timpul alegerilor (Duminică, 30 noiembrie 2008, 20:27)

  daniel [anonim]

  Afisaj electoral in timpul alegerilor.
  L-am vazut pe ecranul publicitar de la intersectia dintre Bd Eroilor si Sf.Elefterie. Erau mai multe poze si clipuri video electorale pe acel ecran.
 • 0 (0 voturi)    
  afis electoral psd la sectie in sectorul 2 (Duminică, 30 noiembrie 2008, 21:48)

  jedi [anonim]

  La sectia de votare din sectorul 2 erau puse afise mari psd . Am intrebat politia daca e legal sa fie acolo, au zis ca nu , ca sint mai multi cetateni care au sesizat, dar ca nu e treaba lor , ci a ADP si m-au indrumat spre presedinta sectiei de votare. Acolo am intrebat-o pe presedinta de ce exista insemne electorale in fata la sectia de votare. M-a spus ca de 2 zile incearca sa le dea jos , au chemat jurnalistii , televiziunea , dar ca nu s-a intimplat nimic , adp sector 2 nu s-au deplasat sa dea afisul jos. Mi-a sugerat sa dau eu jos afisul , ceea ce am si facut. Dupe ce l-am dat jos , am fost legitimat de politie, care n-au fost capabili sa-mi zica de ce faceau asta.


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version