Presedintele PD-L, Emil Boc, a votat, duminica, la ora 10:00, la sectia de votare nr. 43 de la Scoala nr. 10 din Cluj-Napoca si a declarat ca votul sau a fost pentru cei care vor sa rezolve problemele romanilor, transmite NewsIn.

"Am votat cu cei care cred ca pentru ei cea mai buna politica o reprezinta politica rezolvarii problemelor oamenilor. Asta inseamna, pe plan national, cei care cred ca prioritatile oamenilor sunt legate de metinerea si crearea de locuri de munca, de salarii si pensii decente, iar la nivel local cei care cred ca pot sprijini Autostrada Transilvania, finantarea spitalului de urgenta si a centurilor ocolitoare, care cred eu ca nu vor avea liniste, nu vor avea somn, pana cand aceste lucruri nu se vor realiza", a spus Emil Boc la iesirea din sectia de votare.

Liderul democrat-liberalilor a indemnat totodata romanii sa mearga la vot, ca sa nu ia altii decizia in locul lor. "Ii indemn pe toti clujenii, pe toti romanii, sa vina la vot. Este important pentru ceea ce inseamna viitorul democratiei din aceasta tara, e important sa ni-i desmnam pe aceia care ne reprezinta, prin votul nostru, sa nu lasam pe altii sa decida, ca dupa aceea sa ii putem mentine sub control, sa ii legam aici de glie la Cluj, sa-i controlam peste patru ani, sa ii trimitem acasa sau sa le dam increderea daca au facut treaba", a mai afirmat Emil Boc

Presedintele PD-L a venit sa voteze alaturi de sotia sa, Oana, presedintele PD-L Cluj, Daniel Buda, presedintele CJ Cluj, Alin Tise, precum si alti lideri locali ai PD-L.