Angajatii partidelor PNG-CD si PNL care lipeau afise pe strazile Capitalei s-au incaierat joi seara. In urma altercatiei, care a avut loc in zona intersectiei dintre Strada Ritmului si Soseaua Pantelimon, mai multe persoane au ajuns la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca Politia a sesizat Parchetul de pe langa judecatoria sectorului 2 in legatura cu acest incident, iar 10 persoane au fost deja audiate de politistii sectiei 9.

Potrivit unor surse din Politie, citate de agentia NewsIn, cearta dintre cele doua grupuri a inceput in dupa-amiaza zilei de joi, cand cinci persoane care lipeau afise pentru PNL au sesizat Politia ca un barbat i-a avertizat ca zona respectiva ar fi fost rezervata PNG-CD. Respectiva persoana a fost identificata de politisti, care apoi i-au dat drumul. Mai tarziu, barbatul s-a urcat pe scuter sa plece, insa in zona intersectiei dintre Strada Ritmului si soseaua Pantelimon a intrat in conflict cu angajatii PNL aflati intr-o masina.

Pana in acest moment, nu a fost inregistrat oficial vreun accident in zona, desi simpatizantul PNG-CD sustine ca a fost lovit de masina PNL. In acelasi timp, pasagerii automobilului spun ca cei de la PNG le-au spart geamurile.

La fata locului ar fi venit mai multe persoane in sprijinul persoanei care lipea afise pentru PNG-CD, iar intre cele doua grupuri a inceput o bataie. Mai multe persoane au ajuns la spital pentru ingrijiri.

In zona a aparut joi noapte si vicepresedintele PNL, Ludovic Orban. Intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, acesta a declarat ca cinci simpatizanti ai PNL, "tineri bine educati, cu studii, cu facultati" au fost batuti de catre simpatizanti ai PNG. In replica, Viorel Tudorache, candidat PNG-CD in sectorul 2, l-a acuzat pe Orban ca el a distrus afise ale PNG si ca detine imagini compromitatoare la adresa ministrului transporturilor.