Premierul italian Silvio Berlusconi a oferit membrilor delegatiei conduse de premierul Tariceanu cate o cravata si i-a sugerat ministrului justitiei, Catalin Predoiu, care purta o cravata de culoare rosu aprins, sa o schimbe cu cea primita, transmite Mediafax.

Premierul Calin Popescu-Tariceanu si omologul sau italian Silvio Berlusconi au condus, joi, la Roma, reuniunea interguvernamentala romano-italiana. Din delegatia premierului roman a facut parte si ministrul justitiei, Catalin Predoiu, imbracat cu un sacou negru, camasa in dungi alb-albastre si cu guler alb si cravata de culoare rosu aprins.

Cu ocazia reuniunii, membrii delegatiei romane au primit din partea premierului italian cate o cravata.

In conferinta de presa care a urmat reuniunii, premierul Silvio Berlusconi a precizat in mod distinct ca i-a oferit un astfel de accesoriu si ministrului roman al justitiei si a afirmat ca spera ca acesta sa isi schimbe cravata.

"I-am facut cadou ministrului justitiei din Romania o cravata de alta culoare, pe care nu a pus-o inca, dar sper ca o va alege dupa masa. Bineinteles, conteaza si culoarea hainei", a spus Berlusconi.

Catalin Predoiu nu a avut nicio reactie.