Luptatorul Catalin Zmarandescu ar putea sa-l urmeze pe Gigi Becali si in Parlament si, nu oricum, ci in calitate de deputat. Presedintele PNG-CD, George Becali, a anuntat, luni, ca bodyguardul sau va participa la alegerile parlamentare din partea partidului si se va lupta pentru un mandat in Camera Deputatilor. Becali a declarat ca pe lista PNG-CD sunt inscrisi si fostul portar Helmut Duckadam, actorul Ion Dichiseanu si cantaretul Costin Marculescu, relateaza agentia NewsIn.

PNG-CD si-a prezentat lista partiala a candidatilor la alegerile parlamentare. Gigi Becali si-a anuntat candidatura pentru Camera Deputatilor in colegiul nr. 20 al Capitalei, din sectorul 5.

Becali nu doreste sa se desparta de garda sa de corp, Catalin Zmarandescu, si a declarat ca i-a rezervat acestuia un loc pe listele PNG-CD pentru Camera Deputatilor.

Din partea formatiunii, pentru Camera Deputatilor vor candida si cantaretul Costin Marculescu (intr-un colegiu din sectorul 4), fostul portar Helmut Dukadam (va reprezenta un colegiu din Arad), in timp ce fotbalistul Laurentiu Reghecampf va fi sustinut de catre filiala PNG Dambovita.

La Senat, pe lista PNG-CD candideaza actorul Ion Dichiseanu, care va reprezenta un colegiu din sectorul 1 al Capitalei.

Gigi Becali a anuntat ca lista completa a candidaturilor PNG va fi data publicitatii pe data de 10 octombrie.