Votul uninominal da nastere la un razboi politic fara manusi in care orice mijloc folosit pentru denigrarea adverasarilor politici este bun. Numai ca lupta nu se da numai intre partide ci chiar si intre membrii aceluiasi partid.

Pe adresa diferitelor redactii a sosit zilele trecute un mail care ne instiinta ca pe un cutare site este postat un filmulet care o surprinde pe o importanta politiciana PSD facand sex in masina cu unul din liderii partidului. "Binevoitorul" anonim ne anunta ca va urma si un al doilea filmulet in care se va vedea clar si faţa liderului PSD care face sex cu politiciana pesedista.

HotNews a refuzat sa dea filmuletul si numele persoanei deoarce nu exista o certitudine ca "personajul principal" este chiar renumita politiciana. Mai mult, exista semnale ca filmuletul a fost raspandit chiar de catre un membru al PSD.

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat pentru Cotidianul ca a vazut filmul si ca “spera totusi ca acea femeie sa nu fie...”. “Daca este ea avem o mare problema. Si sper ca cel de langa ea sa nu fie din partid si sa nu fie un lider al partidului, ca avem o problema si mai mare”, a spus Dragnea, care a subliniat ca sansele... de a mai candida la Parlament, daca ea e protagonista din film, sunt “egale cu zero”.

Filmuletul vine sa intareasca ideea ca partidele arunca tot mai mult in lupta electorala femei frumoase, fara experienta politica, numai pentru faptul ca sunt prezentabile si atrag voturi.

Elena Basescu, Elena Udrea si Mioara Mantale de la PDL, Oana Mizil, Magda Bistriceanu, Ana Birchall de la PSD, Cristian Pocora, Alina Gorghiu, Diana Tusa de la PNL, Oana Zavoranu de la PRM etc. au fost ironizate mereu in presa, ascensiunea lor politica fiind pusa adesea mai mult pe seama aspectului fizic decat a pregatirii profesionale si a experientei lor politice.