Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, si-a inceput, vineri, discursul sustinut in deschiderea Scolii de vara a tineretului PSD ironizandu-i pe rivalii politici de la PD-L: "Dupa cum stim, Stolojan a fost desemnat in unanimitate candidatul PD-L pentru functia de premier. Dar daca Stolo va avea in curand o criza de sanatate...", a glumit Adrian Nastase, facand aluzie la retragerea lui Stolojan din cursa prezidentiala, acum 4 ani, in favoarea lui Traian Basescu, din motive de sanatate.

Adrian Nastase a facut referire si la recentul "troc politic" PD-L - PRM, el exprimandu-si parerea ca democrat-liberalii l-au umilit pe seful statului prin discutiile cu reprezentantii Partidului Romania Mare. "Toate astea fac, insa, parte dintr-un joc", a adaugat el.

In ceea ce priveste apropiata campanie electorala, Adrian Nastase a afirmat ca el si colegii sai de partid trebuie sa mearga in teritoriu pentru a vedea care sunt problemele oamenilor. "Vom face foarte multe vizite in teritoriu in perioada urmatoare", a spus fostul prim-ministru.