Scoala de vara a tinerilor democrat-liberali a prilejuit, joi, un schimb de replici intre Elena Basescu si Cezar Preda. Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a criticat faptul ca tinerii au ales sa se laude, in discursurile sustinute la Costinesti. Fiica presedintelui i-a replicat: "E regretabil sa vii la scoala de vara a tinerilor si sa le critici discursurile".

Cezar Preda a reprosat tinerilor democrat-liberali ca se lauda prea mult: "Monica Ridzi a folosit de foarte multe ori, si chiar Elena Basescu, chestiunea ca noi am fost primii, noi am fost primii care am facut etc. Nu trebuie sa spunem noi ca am fost primii. Se vede daca am fost primii sau nu. Noi trebuie sa facem ceea ce trebuie sa facem", a spus liderul democrat-liberal.

Elena Basescu nu considera ca a gresit si a explicat ca are o viziune diferita fata de cea a lui Cezar Preda. "Cred ca in politica trebuie sa iesi in public tot timpul si sa spui ceea ce ai realizat, mai ales ca ma aflam in fata tinerilor care m-au ales in urma cu sase luni si era de datoria mea sa fac un bilant si sa le demonstrez ca am respectat programul pe baza caruia am fost aleasa in functia de secretar general al OTPDL", a spus ea.