Dan Voiculescu la CNSAS: Eram nevoit sa-mi castig si eu o paine cand ma intrebau de un cetatean strain

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 24 iulie 2008, 15:33 Actualitate | Politic


Dan Voiculescu
Foto: AGERPRES
Dan Voiculescu a recunoscut, la audierile CNSAS din perioada iunie-iulie 2006, ca dadea informatii despre cetateni straini, fiind "obligat sa castige o paine", se arata in documentele depuse la Tribunalul Bucuresti, instanta ce va lua o decizie in ceea ce priveste colaborarea cu securitatea a omului de afaceri, potrivit NewsIn.

"Lucrand in comert exterior eram obligat sa-mi castig si eu o paine cand ma intrebau de un cetatean strain ce e cu el sa spun ce stiu despre el. Dar nici pe acela nu il turnam in sensul de a-i face vreun rau. Despre romani, dupa cum rezulta din toate dosarele si din toate hartiile acestea, nu am vorbit in viata mea. Nu era preocuparea mea. Preocuparea mea era comertul exterior”, se arata in documentul ce contine redactarea audierii lui Dan Voiculescu la CNSAS, citat de NewsIn.

Potrivit stenogramei, omul de afaceri spune ca el a fost cel urmarit de Securitate: "Eram urmarit, tot timpul am fost vanat, tot timpul am fost dorit sa le fiu de folos. Din toate hartiile de aici rezulta ca niciodata nu le-am fost de folos. Toate raspunsurile mele au fost clare. M-ati intrebat daca m-am vazut cu studenti straini. Da, m-am vazut cu studenti staini. Deci, stimati domni, nu am nici un fel de angajament semnat cu securitatea, indiferent de directii, denumiri, cu nimeni”, a afirmat Dan Voiculescu la audieri.

Conform aceluiasi document, fostul lider al Partidului Conservator nu a recunoscut numele de cod "Mircea" si "Felix", insa si-a recunoscut scrisul de pe notele informative. Acesta a precizat ca nu a dat niciodata note informative fostei Securitati si ca documentele sunt doar informatii cerute de seful institutiei la care lucra. Potrivit actelor de la instanta, Dan Voiculescu nu a putut sa explice de ce documentele scrise de el apar semnate cu numele Felix.

 • Citeste aici un pasaj din stenograma audierilor lui Dan Voiculescu la CNSAS:

Mircea Dinescu: Aveti acolo...”Cand am fost recrutat informator mi s-a dat numele conspirativ de Felix”

Dan Voiculesc: Nu cunosc.

Mircea Dinescu: Ati semnat vreodata vreun angajament?

Dan Voiculescu: Doamne iarta-ma. Nu exista nici un fel de document, de angajament, semnat de mine.

Mircea Dinescu: Este olografa. V-ati recunoscut scrisul acolo?

Dan Voiculescu: Dati-mi va rog sa vad. Referitor la cetateanul strain Lihlau este cetatean strain, german domniciliat....nu are nimic cu politia politica.

Claudiu Secasiu: Dar acel document va apartine, scrisul e al dvs?

Dan Voiculescu: Sigur ca da.

Mircea Dinescu: Dar ati semnat cu Felix. Ziceati ca nu stiti ce e cu Felix.

Dan Voiculescu: Pai asa mi-au dat ei numele probabil, Felix.

Mircea Dinescu: Dvs ati semnat cu Felix?

Dan Voiculescu: Da.

Pe parcursul audierilor, Dan Voiculescu nu a recunoscut acuzatiile aduse de CNSAS potrivit carora ar fi colaborat cu Securitatea, sustinand ca nu vede care este problema in aceste „note de serviciu” si ca nu a „turnat” pe nimeni, documentele continand doar pareri personale.

Dan Voiculescu a recunoscut, la audieri, doar ca a dat informatii celui care "raspundea de intreprinderea Vitrocim, colonelul Nicola Marin". De asemenea, potrivit stenogramei CNSAS, Dan Voiculescu a recunoscut ca a dat informatii si despre studenti staini si despre oameni de afaceri din stainatate, dar si despre rude ale sale care au plecat din tara si nu s-au mai intors, insa considera ca nu a facut politie politica.

„M-au intrebat ce stiu despre Lihlau si Gorfrith si mai era o femeie care vad ca nu e, tot din Germania, doamna nu stiu cum care m-au cam....ma rog....indreptat sa ma ocup de ea si cu alte lucruri, dar cred ca nici asta nu e politie politica”, a adaugat Dan Voiculescu la audieri.

La audieri, membri CNSAS au sustinut ca exista o nota olografa potrivit careia Dan Voiculescu a dat  informatii despre opiniile politice ale unui cetatean stain, Leopold, care isi manifesta dezacordul cu privire la politica din Romania, din periaoda anilor 1972-1977. Nici in acest caz omul de afaceri, Dan Voiculescu nu a rescunoscut ca a facut politie politica.

 • Iata pasajul din stenograma audierilor:

Florin Magiar: Dvs dati o nota olografa in care spuneti urmatorul lucru: „Din discutiile purtate cu Leopold in perioada anilor '72-'77 retinem preocuparea acestuia de defaimare a politicii noastre. Cat si a metodelor comerciale folosite in relatiile internationale.”

Dan Voiculescu: Si care e problema?

Florin Magiar: In cadrul acestor preocupari practic Leopold profera atacuri vehemente deschise, cat si... Mai mult decat atat in anumite situatii da solutii originale pentru rezolvarea unor aspecte care dupa opinia dansului nu sunt corecte. Semnalam, de asemnea, tendinta lui Leopold de a atrage material si spiritual anumiti cetateni sau luarea de pozitie a unor revolutionari fata de legile tarii noastre

Dan Voiculescu: Si ce e cu asta?

Florin Maghiar: Sunt de fapt radioscopiile politice ale unui cetatean strain.

Dan Voiculescu: Nu am voie sa am opinii politice? Cu atat mai mult ca aveam curaj sa am opinii politice. Se dorea sa fie atrasi romani sa fuga din tara. Nici acum nu sunt de acord ca romanii sa fuga din tara."

Intrebat de numele de cod „Mircea”, nume conspirativ pe care membrii CNSAS considera ca Dan Voiculescu l-a avut cand a fost recrutat ca informator, omul de afaceri nu a recunoscut nici acest nume.

Cazimir Ionescu: Dar Mircea cine era?

Dan Voiculescu: Pofim?

Cazimir Ionescu: Mircea.

Dan Voiculescu: "Asta nu stiu”, se arata in redactarea inregistrarilor de la audirea lui Dan Voiculescu la CNSAS.

In cele depuse la dosarul din instanta de Consiliul Superior pentru Studierea Arhivelor Securitatii se regasesc si caracterizari ale lui Dan Voiculescu facute de informatorii „Stelian”, „Stanescu” si „Paulescu” in care acestia descriu comportamentul omului de afaceri. Potrivit notelor depuse la dosar, Dan Voiculescu era „tanar, viguros, cu un fizic agreabil, simpatic, dar si peltic, atat fizic cat si psihic”, „smecher si prudent”, „ingamfat si orgolios”, „un tip altruist, violent, coleric si o fire irascibila".

Omul de afaceri mai arata, in actiunea inaintata judecatorilor, ca acest dosar este o “manipulare politica”. “ Sub presiunea campaniei si a manipularilor politice directe, Colegiul CNSAS a emis punctul de vedere intitulat “Decizie nr. 234/15.06.2006, exprimand concluzia ca as fi fost colaborator al politiei politice comuniste”, sustine Dan Voiculescu.

Acesta mai arata ca “nu exista niciun angajament scris, nu exista nicio nota infomativa si nu exista nicio dovada de recompensare” si ca acest dosar “este facatura unor ofiteri de securitate, eventual cu contributia urmasilor lor de dupa Revolutie”.

Dan Voiculescu adauga ca, in momentul in care a declarat la audierile CNSAS ca “Felix sunt eu”, i s-a parut ca acel scris este al lui, insa “propozitia rostita nu a insemnat recunoasterea faptului ca a folosit acel pseudonim ca nume de cod.”

Potrivit deciziei CNSAS conform careia Dan Voiculescu a facut politie politica, omul de afaceri ar fi fost recrutat ca informator in februarie 1970 cu numele consipativ Mircea, cand a “relatat verbal despre contactele si schimburile de pachete intre sportivi romani si cei straini (cu prilejul campionatelor de box din 1969), despre schimbarile de valuta etc” si apoi in Republica Socialista Cehoslovaca, unde a insotit ca translator echipele romanesti de hochei pe gheata.

Acelasi document arata ca Dan Voiculescu ar fi supravegheat si ar fi dat informatii despre mai multi cetateni staini, sportivi, rude sau parteneri de afaceri, iar in anul 1973 ar fi fost recrutat in reteaua Directiva a III-a sub numele Felix. Astfel, “la data de 27.01.1974 se propune abandonarea informatorului Felix, motivata de primirea in PCR la data de 15.01.1974 si de faptul ca la data respectiva, Directiva a III-a nu avea ca obiectiv concret pe langa care sa poata fi dirijat". In plus se mentioneaza ca in ultima vreme infomatorul "Felix" ar fi furnizat informatii in S.I.G (supraveghere informativa generala)”, se arata in decizia CNSAS.

Dan Voiculescu, fostul lider al Partidului Conservator, a contestat decizia de colaborator al Securitatii ca politie politica primita de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) pe 7 august 2006. Dan Voiculescu cere magistratilor sa constate ca deciziile date de CNSAS sunt netemeinice si nelegale si sa constate ca nu a fost colaborator al politiei politice comuniste.

Dosarul lui Dan Voiculescu a ajuns la Tribunal, dupa ce legea CNSAS a fost declarata neconstitutionala, iar competenta instantelor s-a schimbat. Astfel, Tribunalul Bucuresti a devenit prima instanta de judecata care se poate pronunta asupra unei eventuale colaborari cu politia politica.

Ordonanta CNSAS a fost adoptata tacit in luna mai de Camera Deputatilor, dupa ce a fost aprobata de Guvern pe 6 martie. Potrivit acesteia, CNSAS va constata, in baza documentelor analizate, colaborarea cu Securitatea, verdictul urmand sa fie dat de instanta de judecata, in baza notelor de constatare ale Consiliului, intocmite de Directia de Investigatii.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au fixat pentru data de 2 septembrie primul termen al procesului.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

4676 vizualizari

 • -5 (19 voturi)    
  minciuni supraetajate (Joi, 24 iulie 2008, 15:47)

  Dedalus [anonim]

  Bine, si?

  Nu facurati curatenie cand aveati ce matura, acum- ce mai conteaza?

  Cei carora li se datora o reparatie, macar morala, s-au imputinat. La fel si tortionarii lor.

  La ce e buna reparatia morala cand nu mai are cine sa se foloseasca de ea?

  CNSAS asta e o minciuna. Eticheta de "colaborator" e greu de pus, si mai conteaza in ce fel ai colaborat samd.

  Bani aruncati pe o structura fara sens si justitie incarcata cu prostii.

  din doua una: ori se introducea un sistem clar de lustratie, cu sanctiuni clare civile macar, cu mecansimse de apel samd, ori se renunta pur si simplu la aceste cautari.

  Asa, care-i rezultatul? Zero.
  • +16 (20 voturi)    
   felix (Joi, 24 iulie 2008, 16:25)

   gabriel [anonim] i-a raspuns lui Dedalus

   Dragule, dispari, jignesti neamul romanesc, afla cu ce se ocupa grivco, vezi cine sunt patronii iridex, vezi antenele , pe care cna nu le incrimineaza, desi sunt posturi politice, nu mai intra in conflict aberant cu adevarul, nu mai fii frate cu tarigeoana, felix si compania, stiu ca te platesc bine, dar na, poate sunt cai normale de a-ti asigura subzistenta, adica munca.....
   • +6 (10 voturi)    
    "Torna ,torna frate" =dai in gat, fir ar mama lor (Joi, 24 iulie 2008, 21:31)

    Daedalus& Icarus [anonim] i-a raspuns lui gabriel

    prima exprersie in limba romana retinuta de istorici
    exista si un filmulet cu don general Voiculescu in uniforma la o intrunire cu activul din securitate prin 80 si ceva ,-dar nu se poate viziona ,prietenii stiu de ce
    bosorogul s-a retras din politica ,deci nu mai poate fi anatemizat
    • +1 (1 vot)    
     bau (Vineri, 25 iulie 2008, 10:53)

     gabriel [anonim] i-a raspuns lui Daedalus& Icarus

     Dragule, torna era un mesaj trimis intre militari, in ascuns, adica ne retragem, nu sa toarne ha ha hha
     • -1 (1 vot)    
      Fratre , nu ai inteles nimic ! (Vineri, 25 iulie 2008, 21:07)

      Daedalus & Icarus [anonim] i-a raspuns lui gabriel

      si acum sunt dispute legate de expresie ,dar te rog forteaza un pic si fi mai destept la alte mesaje ,chiar daca de efort iti va curge sange din nas ! nu esti subtil deloc ,dar banuiesc ca esti ori prea direct ,ori prea convins
   • -3 (5 voturi)    
    ia-ti darurile inapoi, prietene... (Vineri, 25 iulie 2008, 0:53)

    Dedalus [anonim] i-a raspuns lui gabriel

    Postul tau nu are nici o legatura cu ce am spus eu.

    Am zis ca un sistem eficient de eliminare din viata politica si de reparare (in primul rand morala) trebuia introdus acum multi ani, acum e prea tarziu.

    Imi raspunzi ca sunt frate cu nu stiu cine samd.

    Citeste cu atentie inainte de a deborda de revolta.

    Cat priveste acuzatiile din final, sa fim seriosi. Cine jigneste nu are argumente.

    Cu asemenea reactii viscerale, nu te ia nimeni in serios. Oricum, eu sigur nu.
    • +3 (3 voturi)    
     NICIODATA (Vineri, 25 iulie 2008, 11:19)

     gabifm [utilizator] i-a raspuns lui Dedalus

     nu este prea tarziu!! Este o sintagma "ierti dar nu uiti!".
  • +3 (15 voturi)    
   Nu sunt de acord (Joi, 24 iulie 2008, 16:33)

   sile [anonim] i-a raspuns lui Dedalus

   1. Reparatia morala nu exista pentru a se folosi cineva de ea. Aia ar fi o reparatie materiala. Din nefericire, poporul roman mai are inca nevoie de un numar de reparatii morale pentru a se putea impaca cu propria istorie.

   2. Eticheta de colaborator e foarte usor de pus. Atata vreme cat nu iei in calcul punctul de vedere al colaboratorilor (de exemplu ce considera Felix ca n-ar fi politie politica).
  • +2 (4 voturi)    
   stimabile... (Vineri, 25 iulie 2008, 10:08)

   cosmin [anonim] i-a raspuns lui Dedalus

   ...daca tatal tau statea pe vremea ai vreo 5-6 ani la bulau din cauza unuia ca felix si tu stateai acasa si mancai paine unsa cu cutitul si luai picioare-n gura ani la rand din cauza faptului ca ai avut un parinte cu curaj, mai judecai asa?
   spune-mi ca da, si te injur de nu te mai spala toata marea neagra...
   • 0 (0 voturi)    
    ...totusi (Luni, 28 iulie 2008, 13:34)

    Dedalus [anonim] i-a raspuns lui cosmin

    Am spus ca trebuia rezolvata chestiunea raspunderii (materiale si morale), MAI DEMULT.

    Dreptatea cu intarziere e numai pe jumatate dreptate, orice ai face.

    Cat priveste ce parinti au suferit si ce parinti nu, decenta ma opreste sa cometnez asa ceva. Eu nu acuz pe nimeni fara sa stiu, si nici nu amenint cu injuraturi.

    Repet: trebuia pana acum. Din pacate, "mai tarziu" inseamana "prea tarziu". Sa zicem ca incepe acum o "vanatoare de contracomunisti". Sa zicem, da?

    In acea "instanta" vor veni niste mosulici de 70-80 de ani, iar victimele lor vor fi reprezentate de rude (probabiol copii). Probele s-au dus de mult, martorii sunt care morti, care senili...

    Vreau si eu sa vad pe cineva cum face dreptate in asemenea conditii.

    Sau hai sa zicem ca se reuseste demonstrarea cu probe indubitabile ca Voiculescu a fost colaborator, chiar tortionar. Ce ar urma? Un proces de reabilitare? Al cui? In ce fel? Cu ce cereri?

    Inteleg revoltele, dar hai sa fim seriosi.

    Morala publica a adoptat deja ideea "reabilitarii de facto", partea materiala e discutata prin retrocedari (bine, rau, nu stiu).

    A aparut si un "Proces al comunismului"- Tismaneanu.

    Sa zicem ca apare o lege si Voiculescu e gasit vionovat si pedepsit prin ardere pe rug si sfasiere in patru. Si?
    • 0 (0 voturi)    
     erata (Luni, 28 iulie 2008, 15:00)

     Dedalus [anonim] i-a raspuns lui Dedalus

     Din graba: 'vanataore de comunisti"... scuze!

     Desi, dupa cum merg lucrurile, nu m-ar mira sa inceapa si o vanatoare de contracomunisti...
 • +11 (19 voturi)    
  DUBIOS .!!!!! (Joi, 24 iulie 2008, 16:01)

  Cela [utilizator]

  F.dubios ca nu sint comentarii la asa un articol important. Sau va este frica si acum de motanul Felix >??? Si el si ceilalti sint niste excroci care au nenorocit aceasta tara si mai au curajul sa apara in public. Halal de asa popor care nu stie sa-si apere demnitatea . Ar trebui sa dispara toata aceasta clasa politica chiar daca printre politicienii de azi sint si oameni onesti. Mai este o speranta in toamna . Sa incercam si varianta cu PDL -ul singur la guvernare , Daca nu merge atunci trebuie o alta revolutie . Sau plecam toti din tara si ii lasam pe ei sa vedem ce fac singuri fara popor . Poate mor dracului si ne scapam .
  • -15 (19 voturi)    
   Nu prea (Joi, 24 iulie 2008, 16:40)

   666 [utilizator] i-a raspuns lui Cela

   dubios. Părerea mea.

   Nu mi-e frică de "Felix" pt. că nu mă interesează.
   Nici el, nici vânătoarea de vrăjitoare, nici scormonitul în balegă. Uscată. Mai ales când mi se pare evident că prostia asta de CNSAS e o armă politică: dosarele apar ca prin farmec în cele mai DUBIOASE conjuncturi.

   Aud că dl Stoica ăşi şterge (sau şi-a şters) urmele de procuror securist - modelul femeii ăleia de n-a vrut-o Băsescu ministreasă l-a cam pus pe gânduri. Toată lumea spune că hoţii cu viziune şi-au ars dosarele demult, tare demult...

   Mi-e frică de tine, însă.
   Eşti fie prea tânăr(ă) fie prea senil(ă) ca să-ţi aminteşti comunismul de nu vezi că PDL & Băsescu joacă EXACT piesa de teatru de la sfârşitul anilor 40, începutul anilor 50. Rolurile comuniştilor şi cel al lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, desigur.
   • +9 (13 voturi)    
    Comment sters de user (Joi, 24 iulie 2008, 18:42)

    sadwank [anonim] i-a raspuns lui 666

   • +5 (9 voturi)    
    ca de obicei... (Joi, 24 iulie 2008, 22:43)

    Doboritorul de Bizoni [utilizator] i-a raspuns lui 666

    mie, personal, mi-e foarte sila de tine... nu te osteni sa-mi raspunzi, esti total jalnic. total lovit in devla cu laptopul lui Stan de pe Antenele lui nen'tu Voiculescu Felix, informatorul si ofiterul acoperit al fostei Securitati. sper ca macar cistigi o pita pentru gura ta...
   • +3 (3 voturi)    
    serios? (Vineri, 25 iulie 2008, 10:17)

    cosmin [anonim] i-a raspuns lui 666

    poti compara la modul serios postura lui base de acuma cu cea a lui gheorghiu dej de atunci? nu prea cred...doar daca nu-ti lipseste-o doaga...
    ori poate tu esti cel care vorbeste din carti, fara pic de experienta reala a vremurilor? daca e asa, atunci consideratiile tale se bazeaza exclusiv pe interpretarea pe care o dai unor lecturi...n-are nicio farama de realism in ea, nu are de unde sa aiba
    argumentatia ta e de tipul "Toată lumea spune că "
    egal cu zero taiat in patru
    nu te lansa in elucubratii cand pamantul iti fuge de sub picioare...parerea mea...:)
   • 0 (0 voturi)    
    pt mirko (Sâmbătă, 26 iulie 2008, 0:44)

    icsulescu [anonim] i-a raspuns lui 666

    bai... cum naiba "Felix" nu te intereseaza, dar in schimb stii tu ca Stoica face nush ce, ca hotii (ne-)au ars, ca Basescu joaca nush ce piesa de prin '40-'50? Da' cui servesti tu gogosi din-astea, nu ti-ar fi rusine... hai ...
  • +10 (16 voturi)    
   poate scarba,este explicatia (Joi, 24 iulie 2008, 17:19)

   directia 5 [anonim] i-a raspuns lui Cela

   pentru nr. mic de postari,eu cand vad un colaborator ,Felix, anchetat de un agent kgb ,Dinescu si pe post de arbitru pe Cazimir Ionescu i mi vine sa scuip,cum oare reusim noi,romanii, sa trimitem in derizoriu o incercare de asanare morala si sa maimutarim democratia cu o asa lejeritate ?
   • 0 (14 voturi)    
    observatie foarte pertinanenta... (Joi, 24 iulie 2008, 18:29)

    judex [anonim] i-a raspuns lui directia 5

    Toate serviciile de informatii din lume, inclusiv CIA si KGB, s-au bazat si se bazeaza informatori. Din pacate, securitatea romaneasca, aparand "oranduirea socialista" si pe dictator, asa cum de altfel facea si KGB, a depasit normalul. KGB-ul nu este acuzat pentru ca a facut schimbarea, in cooperare cu CIA si alte servicii secrete. Totusi, sa nu uitam ca securitatea romana, cea care nu s-a opus alungarii dictatorului si a asigurat succesul lovilutiei, este blamata de trei categorii. Doua, sunt dusmani pe fata ai Romaniei de astazi. O categorie este reprezentata de fostii activisti de partid si UTC,care se ascund dupa securitate, facandu-se ca uita ca, in realitate, securitatea era condusa de PCR si nu misca un deget fara ordin de la partid, si care si acum conduc tara din umbra si cu tupeu si-i blocheaza calea catre civilizatie si prosperitate. O alta categorie este KGB si agentii ascunsi ai acetuia, infiltrati in toate mediile de decizie sau influenta din Romania, adica in masonerie, guvern, parlament, partide politice, etc. A treia categorie este cea a fraioerilor care cred toate prostiile fara sa gandeasca si fiind manipulati de primele doua categorii. Cine nu ma crede, sa ma contrazica cu acekeasi argumente logice pe care le-am prezentat eu !?
    • -1 (9 voturi)    
     corect judex (Joi, 24 iulie 2008, 20:14)

     directia 5 [anonim] i-a raspuns lui judex

     si as mai adauga pe langa informatori si agenti de influenta infiltrati de kgb pe toate palierele societatii romanesti ,'disidentul' Dinescu in lumea culturala, 'marginalizatul' Iliescu in lumea politica ,soldatul rosu ,Militaru in Armata iar in presa toata conducerea Scanteii ,complectata ulterior si cu CTP o data cu metarfozarea in 'Adevarul'
    • +5 (11 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Joi, 24 iulie 2008, 20:18)

     [anonim] i-a raspuns lui judex

     • -5 (5 voturi)    
      corect.... (Vineri, 25 iulie 2008, 2:55)

      judex [anonim] i-a raspuns lui

      as putea spune acelasi lucru si despre KGB si GRU. dar...care securitate? Poate aia pana in 1970, condusa de cominternisti si bolsevici. Altfel, au fost numai exceptii. Cititi cartile lui Alex Stoenescu si veti afla adevarul.
      • +3 (3 voturi)    
       NU sunt de acord! (Vineri, 25 iulie 2008, 11:25)

       gabifm [utilizator] i-a raspuns lui judex

       Personal am cunoscut, ca elev de liceu, securitatea din anii 1970; iti spun ca era groaznica.
  • +7 (9 voturi)    
   RE: DUBIOS.!!!!! (Joi, 24 iulie 2008, 19:59)

   Danu Barosanu [utilizator] i-a raspuns lui Cela

   Cela, eu nu am ce comenta ca aproape mi-au dat lacrimile... a muncit saracu om sa castige si el o paine pt copii.

   Ma duc sa-mi aduc batista.
  • +1 (1 vot)    
   Pt.Cela (Vineri, 25 iulie 2008, 21:50)

   Elena Iasi [anonim] i-a raspuns lui Cela

   Foarte bine spus .asa este trebuie sa dispara aceasta clasa politica mizerabila exluzind pe vei onesti sa sa fie impropatata cu minti luminate precum D-l avramescu si Sever Voinescu pt. care ma bucur nespus ca au putut fi cinvinsi sa intre in politica . Sper sa am motive sa ma uit cu respect la urmatorul parlament.
   sa dispara securistii si cei care au devastat tara aceasta !
   • 0 (0 voturi)    
    sper ca e o gluma! (Luni, 28 iulie 2008, 10:54)

    clujean [anonim] i-a raspuns lui Elena Iasi

    Avramescu si Voinescu sunt mintile luminate care vor inalbi si indulci politica romaneasca? hahahahahahahahahahahahaha!
 • +11 (17 voturi)    
  Voiculescu = licheaua nr.1 a comunismului (Joi, 24 iulie 2008, 16:02)

  purecosu [anonim]

  Cea mai mare lichea comunista care a existat vreodata trebuie decorata cu cea nai mare decoratie comunista =secera si ciocanul.
 • -13 (19 voturi)    
  asa, si?? (Joi, 24 iulie 2008, 16:16)

  stefan [anonim]

  Ce au patit respectivii cetateni straini de a fost politie politica? Ca atunci cand spui politie politica te astepti la ceva gen Guantanamo, gen ce a patit seniorul Copos, sa te bata, sa-ti smulga unghiile, sa te dea afara de pe planeta. Ori... aia poate erau oameni de afaceri straini, ca nu cred eu ca umbla Felix cu altcineva nici la vremea aia, si vroiau si ei sa cumpere vreo fabrica degeaba in RO asa cum au cumparat toti dupa `90.
  Pe urma, cu ruda chiar s-a mai scris, e de fapt verisoara. Ori sa dai declaratii despre o ruda care a fugit cu 2 ani inainte sa dai tu declaratia... zau, e tardiv loo. Nu-mi inchipui ce rau ii mai putea face declaratia lui Felix, ca fugit, cand faptul era deja consumat si femeia era deja la casa ei in Germania.
  • +8 (12 voturi)    
   raspuns... (Joi, 24 iulie 2008, 17:40)

   uluit [utilizator] i-a raspuns lui stefan

   Am sa ma "screm" in a-ti face putina lumina in ganduri. Nu de alta dar am o cumplita sila pentru indivizi ca tine.
   Marea majoritate a regimurilor dictatorial comuniste au fost criminale si-au stiut sa-si ascunda crimele si faradelegile. Pervertirea mintii umane, manipularile, minciunile, delatiunile, procesele fictive, torturile, privarile de libertate, condamnarile la moarte, executiile sumare, gropile comune. Iti spun ceva toate aceste cuvinte?
   La toate cele de mai sus au contribuit intr-o oarecare masura toti slujitorii care au facut parte din aparatul represiv si al partidului unic comunist.

   Daca Voiculescu ne vinde gogosi acum, ca n-a facut politie politica, ci doar a dat niste "frimituri la pasarele" este doar inca un mod pueril de a se justifica. Problema lui cea mai mare, este c-a fost continuatorul celor care ne-au facut rau si s-a folosit politic (inca se mai foloseste) de mijloacele media de informare in masa (Antene si ziare) pentru a ne manipula in acelasi stil securistic. Asta e marele lui pacat, iar din punct de vedere moral trebuia sa se retraga, nu sa predea stafeta pe mai departe.
   E greu sa faci bine in Romania zilelor noastre. Fiindca nu prea avem repere morale.
   • +2 (2 voturi)    
    felix (Vineri, 25 iulie 2008, 21:33)

    nyckys [utilizator] i-a raspuns lui uluit

    nu te obosi sa explici,oricum sunt si acum destul de multi romani care refuza sa creada sau atit ii duce capul,altfel de unde naiba ar avea acesti comunisti ordinari atitea voturi pe la alegeri
  • +8 (10 voturi)    
   Comment sters de user (Joi, 24 iulie 2008, 18:46)

   sadwank [anonim] i-a raspuns lui stefan

  • +4 (6 voturi)    
   "saracul Felix" (Joi, 24 iulie 2008, 22:54)

   Escu [anonim] i-a raspuns lui stefan

   Principala problema este profilul moral: un smecher cu mai multe fete, mincinos, manipulator, periculos, razbunator...Tu chiar crezi ca un astfel de om te reprezinta sau te-a reprezentat? Acum s-a ascuns in spatele unei femei. Chiar l-ai vota la uninominal?
 • +10 (16 voturi)    
  felix (Joi, 24 iulie 2008, 16:20)

  gabriel [anonim]

  Cat va mai rabda Dumnezeu, Felix si Geoana, Tariceanu si Patriciu, asa mincinosi notorii, urmariti 10 minute antenele, sunt asa aberanti ca nu ii mai suport, nu mai pot rezista fara a vorbi urat, totusi ma stapanesc, dar va rog, gata, va ajunge raptul produs deja, nu mai sfidati ROMANIA, acasa cu voi, e de AJUNSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
 • +10 (16 voturi)    
  saracutzu' :( (Joi, 24 iulie 2008, 16:22)

  Codruta [anonim]

  Aveam si el, saracu, niste opinii - si lumea se leaga de el - si mai zicem ca exista "libertatea opiniei" in tzara asta... :(

  DACA ajungea, bietu' om, sa se hraneasca numa' cu ce se hranea Coposu in carcera? Sau chiar si numai cu ce reuseam eu sa mananc pe vremea lu Ceasca (pe cand magazinele erau goale - ca daca n-ar fi fost vara padurea plina de bureti, nu mai ajungeam io sa scriu aici pe forum)?

  Pai, ce? trebuia omu' sa ajunga sa manance numa alea 4 oua pe luna de pe cartela? El avea lucruri importante de facut! D.ex. sa NU ii lase pe putrejii aia de capitalisti sa le zica romanilor ca in alte parti de lume mananca omu ce vrea si cat il lasa buzunaru' sa plateasca... >:

  Imi vine sa si plang... sniff... snifff...!!!

  Rrrrhailor!
 • +3 (17 voturi)    
  Super tare ! (Joi, 24 iulie 2008, 16:27)

  Tati [anonim]

  Felix - nesimtitul primordial este super jmeker !
  Rade in nas la CNSAS si la o intreaga Romanie.

  Bravo Felix.
 • +3 (7 voturi)    
  regrete (Joi, 24 iulie 2008, 16:35)

  stefan [anonim]

  Am uitat un "u" la numele respectabilului Coposu.
  Nicio intentie si legatura cu Loteria lui Copos :). Mii de scuze.
 • +7 (13 voturi)    
  banu' (Joi, 24 iulie 2008, 16:40)

  johanna [anonim]

  cel mai daunator in toata activitatea CNSAS a fost individul ala congestionat aparut la urma serghei andone care a desfiintat suferinta a zeci de mii de romani ca sa-l stearga de rahat pe unu felix fara bani
 • -13 (17 voturi)    
  se judeca pe ce crede fiecare? (Joi, 24 iulie 2008, 16:46)

  Radu [anonim]

  Pai stati bre ca Murgeanu a dat si el o semnatura prin care s-a angajat sa devina informator la secu, dar n-a fost ca cica n-a dat note despre nimeni si cu toate astea a avansat imediat dupa in functia de director de investitii taman la... Canalul Dunare-Marea Neagra :)). Nu e ironic?? Asta daca e sa ne luam dupa ,,considerente", asa cum se pare ca judeca cei de la CNSAS.
  Uite, cu riscul sa-mi ridic in cap tot forumul eu nu consider ca Voiculescu a facut politie politica doar fiindca a semnat cu Felix. Cetatenii straini nu au fost arestati, cariera lor n-a suferit, nu i-a dat nimeni afara de la serviciu.
  Plus, ca toata cantonarea asta in trecut, scormoneala rht-ului la infinit, va plictisi lumea in asa hal incat atunci cand va fi cu adevarat ceva serios toata lumea va inchide ochii de la atata lehamite.
  • +2 (6 voturi)    
   Fara pretentii (Joi, 24 iulie 2008, 23:03)

   Escu [anonim] i-a raspuns lui Radu

   Esti irecuperabil dar asta e parerea ta. Nu cei care scormone sunt vinovati ci cei care ies in fata si ne mai si fac legi. Ca daca isi vedea de treaba lui si nu facea si partid politic probabil nici nu am fi stiut de Felix.
 • +6 (14 voturi)    
  Am muncit in domeniu ca sa fiu azi fericit (Joi, 24 iulie 2008, 16:51)

  Ofiter Felice [anonim]

  Ba cred ca mai tarziu a ajuns ofiter in Secu. Cu astfel de relatii si informatii a ajuns sa detina ceea ce detine azi.
  Treaba cu CNSAS e praf in ochi: ce ne intereseaza pe noi informatorii? De parca ei sunt vinovatii pt. victimele tortionarilor comunisti. Ofiterii de securitate si cei cu putere de decizie si executie, acestia ar fi fost de interes. DV-ul a cazut nasol ca la inceput a fost doar colaborator/informator si au ramas ceva rapoarte date de el in arhiva.
  Povestea lu' Felix e tipica pt. securistii din aripa politica: departe de a fi dati deoparte, au prosperat si, in cazul lui, poseda oarece putere media, deci in manipularea opiniei publice, adica, executa comenzi secu in continuare, sau a unei parti ale fostei secu politice.
  Mai trist e ca o armata de oameni de buna intentie sunt pusi sa lupte pt. ei, ex. celor de la Antene.
  Unii care-s chiar talentati, cum e M.Badea, pus, cei drept nu evident, sa fie de partea unei baricade unde nu treburile nu-s cushere.
 • +1 (15 voturi)    
  interesant (Joi, 24 iulie 2008, 16:59)

  anti [anonim]

  comentariile impotriva lui felix notate cu minus
  comentariile pro felix cu plus
  concluzie degeaba unii fraierii de pe acest site in frustrrarea lor incearca sa depuncteze parerile democratice ale unora...palida consolare pentru voi..se strange latul? se simte fiorul rece pe sira spinarii adus de vantul schimbarii? eu zic ca da!!!
  • -2 (8 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Joi, 24 iulie 2008, 22:26)

   [anonim] i-a raspuns lui anti

 • +6 (12 voturi)    
  Ce c..at a mancat!! (Joi, 24 iulie 2008, 18:01)

  florian [anonim]

  Felix contesta ce se mai gaseste scris in dosar! Spune ca a mancat o paine "albita" informand despere straini (ca si cum strain = dusman al poaporului). Asta la debutul carierei , darmite apoi la CRESCENT!!!!
  De fapt turna orice-i trecea prin "obiectiv " - de la lotul de box - la balerine, actrite si tarfe de lux ca si pe mai toate puslamale interlope ale vremii - cred ca plateste rente viagere celor inca ramasi prin tara din fostele "elemente reactionare" . A avut activitate rodnica si a fost rasplatit de Secu cu conducerea firmei CRESCENT, din care si-a tras banii pe marfuri livrate in contractele in derulare in dec. `89.
  In loc sa-si vada de afaceri, bazaie ca musca pe rahatul politicii romanesti! Se mai da si-n spectaciol ca si cum nu i s-ar vedea urmele de epoleti si de cizma-n c..!
  Acum contesta decizia CNSAS pe putinile documente declasificate. Dumnezeu sa-l ierte ca minte! Dupa ce va muri copii lui vor afla adevarul - cat de mult c...t a manacat tatal lor la batranete!
 • +3 (9 voturi)    
  constat ca.... (Joi, 24 iulie 2008, 20:05)

  judex [anonim]

  ouii fostilor activisti PCR, UTC, ai cominternistilor, bolsevicilor si KGB-istilor au inceput sa murdareasca acest forum. daca administratorul nu este in stare, tehnic, sa-i contracareeze, voi incepe sa postez pe alte site-uri. Asta sa fie Romania de astazi, din nou la cheremul celor mai nemernice forte, care tin tara in afara lumii civilizate de aproape 18 ani ? Asta este viitorul pe care vi-l doriti? Dominat de nemernicie si tradare de ultima speta?
  • +5 (9 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Joi, 24 iulie 2008, 20:34)

   [anonim] i-a raspuns lui judex

 • +5 (9 voturi)    
  Saracul (Joi, 24 iulie 2008, 20:28)

  zack [anonim]

  Notiunea de colaborator e putin diferita in acest caz.
  Daca Securitatea iti 'cerea' trebuia sa accepti,normal.
  Daca intr-adevar ai dat cu goarna e alta treaba.
  In anii '80 eram inscris la Biblioteca Americana si Securitatea m-a 'rugat' sa dau informatii,ce se intampla acolo ca e un cuib de spioni.
  Am zis ca lumea imprumuta carti si atat.
  Daca insistam pe detalii si nume poate 'mancam si eu o paine' si ma lafaiam si eu in strainatate ca Felix.
  Nu m-am injosit.Si e pacat ca indivizi precum Felix nu numai ca nu au rusine,sa se ascunda in gaura de sarpe,dar mai mult de atat,au averi,televiziuni,fac politica.
 • +3 (5 voturi)    
  mi-e sila! (Vineri, 25 iulie 2008, 8:02)

  eeeuuuu [utilizator]

  al doilea razboi mondial s-a incheiat cu judecarea si concamnarea a sute de criuminali ai sistemului infrant. razboiul rece s-a incheiat, pentru romani, cu o "amnistie generala", se pupa lupu' cu mielu' si victima cu calaul, parca am fi la o ora de catehism, nu alta! halal natie! mi-e scarba de ea si de toti pitifelnicii care pretind sa li se acorde statutul de oameni colaboratorilor unui sistem totalitar! dar cei care nu stiu sa evite erorile trecutuliu le vor repeta. slaba c onsolare si totisi singura: sa-i vezi, peste cativa ani, pe toti fraierii cu cas la gura care clameaza astazi "ce-aveti cu securistii, sunt si ei oameni!", trecand prin aceleasi belele prin care am trecut noi in trecut. bobocilor, cum va asterneti asa veti dormi!
 • +3 (5 voturi)    
  Felix (Vineri, 25 iulie 2008, 9:46)

  elis [anonim]

  unitati va la figura acestui om si o sa vedeti viclenia si nu v a fi greu sa ne inchipuim ce a facut ca informator al securitatii.Marturisesc ca am avut parte pe vremea securistilor (din trecut) sa am o colega de birou de care am aflat dela cineva care lucra in securitate ca era informatoare asa am reusit sa ma feresc de a face ceva sa ajung in fata lor. Stiu cum se comporta un informator cat de mizerabili erau.Pe Mona Musca au pus o la zid, cu Felix ce se v a intimpla? Va spun eu nimic pentru ca deja a rezolvat - o tot cu banii nostri.Asa ca traiasca securitatea (noua)
 • +2 (4 voturi)    
  Hmmm (Vineri, 25 iulie 2008, 9:47)

  ApH [utilizator]

  Si acum, ca are suficienta "paine" sa dea la tot cartierul, nu inteleg de ce ///... nu ne lasa dracu' in pace? Asta e problema, ca nu se mai satura, sunt niste hiene avide de putere, bani si publicitate... Lasa-ne tataie, si tu si restul generatiei de dinozauri in frunte cu Ilici! O sa ajungeti sa cumparati toata Romania si va lasam singuri sa va iubiti intre voi!
 • +3 (5 voturi)    
  Motanul Felix si minciuna ca un borcan de smantana (Vineri, 25 iulie 2008, 9:56)

  Valentin [anonim]

  Salut la toata lumea !
  Am citit si eu articolul si comentariile dvs.; concret, unele comentarii sunt la subiect, altele nu. Stimati ,,comentatori'' , in opinia mea, lucrurile sunt simple si clare: dl Voiculescu a facut politie politica. Acest adevar reiese clar din ,,insertele'' facute de autoarea articolului, luate din discutiile purtate de acest domn la CNSAS, cu membrii acestei institutii.Este trist ca la aproape doua decenii de la rasturnarea regimului dictatorial ceausist, abia s-a inceput, cercetarea arhivelor fostei Securitati pentru a vedea cine a fost turnator la Securitate. Cine isi aduce aminte de anii '90 probabil ca isi poate reaminti ca in primul cincinal de dupa anul 1989 aproape toate tarile foste comuniste din Europa de Est ( RDG, Cehoslovacia - mai tarziu, Cehia si Slovacia, Ungaria, tarile baltice, Polonia ) , dar cu exceptia Romaniei, Bulgariei, Albaniei si tarilor din fosta Iugoslavie ( si avem si aici o exceptie - Croatia ), au dat publicitatii dosarele ,,trambitasilor,, care au colaborat cu Politia Politica. Aici miza reala a problemei o reprezinta intelegerea sistemului represiv al Politiei Politice. Si cum orice sistem/organizatie/institutie este creata/formata/condusa de oameni, este clar ca ceea ce intereseaza acum este intelegerea motivelor, cauzelor ce au determinat anumite atitudini si care au fost implicatiile lor. De asemenea, este evident pentru noi toti ca sistemul de conducere din regimul comunist s-a repliat sub diverse forme si s-a adaptat noilor realitati politice de dupa 1989. Oamenii sistemului au pus mana pe afacerile mari ale tarii, au devalizat banci, au falimentat institutii bancare, au creat jocuri piramidale - de tip Caritas, FNI - prin care au furat economiile populatiei, intr-un cuvant au cautat sa se capitalizeze prin forte proprii. Au inlocuit vechile legi cu altele adaptate la noile realitati ( dar fiind facute de ei, evident, cu ,,portite'' si hibe, ca sa poata fi ocolite )...continuare....
 • +3 (5 voturi)    
  BAN pe BAN! (Vineri, 25 iulie 2008, 10:01)

  miratul [anonim]

  La vremuri noi,fac trei ANTENE!
  Plus alte maruntisuri.Ce planuri o avea de...s-a retras din politica..vizibila.Bolnav-ca Stolo !-nu pare.Sa fi
  primit alt nume de cod?
 • +2 (4 voturi)    
  Motanul Felix si minciuna ca un borcan de smantana (Vineri, 25 iulie 2008, 10:21)

  Valentin [anonim]

  2 ...continuare...am mari dubii ca in Romania democartia, prin actualele institutii, este ceva real. Mai degraba, democratia la noi pare doar un cadru in care se fac afaceri dubioase, un cadru in care diverse personalitati de moment sunt schimbate si facute scapate in urma acuzatiilor de coruptie clare ce le sunt aduse ( si demonstrate ! ) s.a.m.d. Este trist ca dupa aproape doua decenii romanii inca nu au invatat ca unul din cele mai bune mecanisme de functionare ale democratiei il reprezinta votul; o garantie morala, daca este exercitat cum trebuie si cu discernamant, ca lucrurile se pot schimba. Intr-un climat politic in care doctrinele politice nu mai au valoare decat la seminarii si la scolile de vara, oamenii politici sunt incastrabili in sistemul de care vorbim. Ce vedem acum la clasa politica? Toate partidele politice actuale sunt parti mai mari sau mai mici ale fostului FSN. Si ce este mai dureros, faptul ca si asa-numitele partide istorice au fost ,,capturate'' de tot felul de personaje dubioase dpdv moral care s-au erijat in lideri de moment, care incearca sa faca legea. Personaje care, politic vorbind, si-au facut ucenicia politica tot in FSN ( si ca sa fim corecti evident si aici exista exceptii - problema e ca unele dintre ele, odata ajunse la putere cauta sa traga la borcanul cu smantana ). Cat despre Dl. Voiculescu este trist ca gandeste in genul ,,sunt puternic, eu fac legea acum si o sa am grija sa o fac si pe viitor'' . Dl. Voiculescu joaca rolul motanului din poveste: zice ca intra in camara dupa soareci si el da ocol si isi baga mustatile si limbuta in oala cu smantana. Ce nu realizeaza motanul este ca, oricat s-ar linge pe bot dupa degustarea samntanii, tot nu pate sterge toate urmele festinului sau imoral; mustatile si urmele/notele informative il tradeaza. Il tradeaza asa cum dlui a tradat in vremea trecuta: pe tacute, cu efect intarziat, cand se va astepta cel mai putin - cand se va crede la adapost. De Dumnezeu nu te poti ascunde niciunde.
 • +2 (4 voturi)    
  psd+ pur (Vineri, 25 iulie 2008, 11:04)

  gabriel [anonim]

  In anul 2oo4 lucram la o firma patronata de Iacov Constantin, prieten cu Ponta si cu sotia lui actuala, sefa a administratie tineretului, in guvernul Nastase.
  Toate contractele de modernizare din taberele de la mare, erau primite de Iacov, vezi clubul National, in depozitul firmei erau garate autocarele agentiei pt. tineret, pe care le-am vazut la tv. legat de turismul electoral in comuna Voluntari.
  Daciana, Ponta, madam Norica, am lucrat la mata' la vile in numele lui Iacov, gata, plecati acasa, ajunge.................
 • +3 (5 voturi)    
  felix (Vineri, 25 iulie 2008, 12:15)

  politicatv.ro [anonim]

  Domnule Felix, rusine mare. Trebuia sa castigati o paine. Pai asa si coruptii din ziua de azi ar trebui sa aiba ca scuza faptul ca trebui sa castige de o paine? De aia spaga? Urat domnule, probabil si cei care mai credeau in Dvs. va lasa acum...
 • +2 (4 voturi)    
  Re Felix (Vineri, 25 iulie 2008, 16:56)

  Roman [anonim]

  Mi-a placut faza ca nu stie cine este Felix dar semneaza cu Felix.
  Absolut jenanta moralitatea reformatorului politic Dl Dan Voiculescu.
 • +2 (4 voturi)    
  felix (Vineri, 25 iulie 2008, 21:23)

  nyckys [utilizator]

  acest individ nu trebuie sa dispara pur si simplu, e util deoarece ne ajuta sa observam cine este alaturi de el,cine il sustine si cu cine se "tine de mana".Daca ar disparea cu toti din jurul sau atunci ok desi e bine sa-i stim pe toti impreuna pt a-i putea ocoli si izola de restul lumii
 • 0 (2 voturi)    
  Amintiti-va, va ROG, (Sâmbătă, 26 iulie 2008, 9:05)

  Leonidas [anonim]

  In timpul dictaturii comuniste, se facea foamea, in magazine se cumparau uneori cate 1 kg de adidasi(picioare porc), totul era la cartele, daca incercai sa-ti arati nemultumirea erai busit si inchis ani de zile, la facultate intrai doar cu spagi si cu conditia sa te inscri in partid si eventual sa semnezi cu securistii, samd, iar un Gunoi ca Felix, conducea comertul exterior al statului(statul insemna, Ceasca, partidul si securitatea), deci avea indestulare, chiar Imbuibare si atunci, iar dupa revolutie, pardon, Lovitura de Stat din ``89, aceeasi de genul lui Felix, au ajuns multimilionari in euro care ne sfideaza si astazi ca si atunci, ne batjocoresc zi de zi, si vor sa ne mai tina Sclavii lor pana la moarte, atunci intreb si eu, acesti PUPINCURISTI ai lor(securistii, activistii) ce interes au sa-i mai sustina?, ori sunt 100% ca ei, sau sunt Idioti, sau amandoua, iar noua dragi Romani, ne mai ramane sansa Basescu si pd-l(nu este cea mai fericita sansa), iar daca si acestia ne dezamagesc, ori facem o Revolutie adevarata, ori, noi, copiii si nepotii nostrii, vor fi condamnati sa fie Asupriti de urmasii acestor Hoituri comuniste.
  • +1 (1 vot)    
   ai cazut in cap, fato? (Luni, 28 iulie 2008, 11:01)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui Leonidas

   adica eu am intrat la faculate in 1983 pentru ca am semnat un angajament de colaborator? vezi ca sunt inca sute de mii de romani care au intrat la facultate in anii aia si te-or lua de par, nesimtito!
 • +1 (1 vot)    
  Va lamuresc eu (Sâmbătă, 26 iulie 2008, 11:39)

  Io [anonim]

  Dragilor, va spun din proprie experienta ca aceste dosare sunt scoase doar pt plata unor polite. Eu am solicitat dosarele unor oameni care au recunoscut public colaborarea cu securitatea, iar CNSAS-ul a raspuns ca nu exista nici un dosar......
 • 0 (2 voturi)    
  Secu (Duminică, 27 iulie 2008, 9:50)

  Duiliu [anonim]

  Toti, dar absolut toti cei care aveam vre-o functie de conducere (sef de brigada, sef atelier, sef sectie, sef birou, sef serviciu, ing sef, director, etc) eram obligati prin LEGE sa informam despre legaturile cu strainii si sa relatam sub forma scrisa tot ceea ce am discutat cu acestia. Uneori eram chemati dupa o saptamana sa scriem din nou ce am discutat. Apoi comparau cele doua texte. Cine era nebun sa refuze aplicarea legii si sa-si piarda functia de conducere ?
  • +1 (1 vot)    
   secu (Duminică, 27 iulie 2008, 22:58)

   M.O [anonim] i-a raspuns lui Duiliu

   mai duiliule
   si noaptea cind te puneai in pat inainte de culcare ce iti ziceai tu ma, HA i-am traso la inca unu,Ce bine ma simt?

   ca sa maninci si tu o pine nu!
   despre citi colegi ma jecamaneala ai scris si ai turnat.
   Erai obligat?

   Sau erai voluntar ca sa inaintezi in functie de la shef de echipa la maistru ha.

   Meyy cei ca tine astia mojici , am tras greul multi din noi, ca sa maninci si tu o pine ha!
   Sau ai vrea acum sa-i gasesti o scuza lu jegul de felix si crezindul ce a spus mai naivule.

   Pai asta a furat miliarde de dolari ma belitule , tu dadeai cu semnatura ca sa maninci si tu o pine.
 • 0 (2 voturi)    
  Securist? (Duminică, 27 iulie 2008, 22:50)

  M. O [anonim]

  As avea citeva intrebarii pentru fetele lui.
  As vrea sa le intreb pe ele ce raspuns primesc de la acest jeg de securist
  Ca tata, le minte si pe ele? Ca om traieste cu acel pacat toata viata?

  Ce cred ele despre tatl lor, cum cheltuie ele banii furati de un hot.
  Au ele liniste sufleteasca, au ele constinta?
  Sau ce iese din pisica soarecii maninca?

  Si totusi cred eu ca ele se intreba in sinea lor ca tatal lor a fost o jerpelitura de om fara carachter , si a facut multa lume sa sufere.

  Cind ele au banii furati si foloasele altora cum vad ele viata lor umpluta cu mojiciile tatallui?

  Mai oamenii, acest ingimphat de securist , nu a fost numai informator , el a fost practic securist rau, el a torturat , lovit pe la spate , el a fost unul din acei misei de oameni care facea ca securitatatea sa fie
  vazuta cu teama.
  Eu am avut un securist militar- colonel- in armata dar acel om era cel mai cinstit om din care ai stiu ina acum.
  De o corectitudine nemaivazuta.
  Acel om era de un caracter nepatat.
  Acest voiculescu a fost si va murii cu pacatele tari pe cap

  Asa ca el sunt multi oameni in aceasta clasa politica de care trebuie sa scapam.
  Tin cu Basescu pina la cap , dar atita timp cit el face ceva bun pentru aceasta tara amarita pe care o avem.

  Nu poti sa nu vezi in el incercarile de a schimba pe acesti hoti din parlamentul tarii, si pentru ca vrut sa faca ceva , au incercat sa-l dea afara.

  Mi-as dorii din suflet sa poata schimba toata aceasta clasa de hoti.
  Vine in toamna alegerile, singurul partid care poate sa faca ceva cred, e PDL, desi ma indoiesc ca nu vo-r avea suportul necesar sa faca guvernul si sa aiba majoritate in parlament.
  Dar in sine-a lor singuri PDL fara Presedinte nu as avea incredere nici in ei.
  Si totusi cu ei ar fi singura alternativa de a avea un guvern mai curat si cu politici , spre binele tarii.
  Basescu fiind la cotroceni ar fi un gardian bun pentru urmatoarele politici ale tari duse de PDL.
 • -1 (1 vot)    
  fara (Luni, 28 iulie 2008, 9:19)

  ana [anonim]

  Acum supravietuiti din aceiasi paine pe care ati castigat-o atunci.....?
  Cata lipsa de coloana!!!
 • -1 (1 vot)    
  Nu a fost turnator (informator) (Luni, 28 iulie 2008, 10:30)

  Alt Liviu [anonim]

  Acest "domn" Voiculescu nu a fost turnator sau colaborator al securitatii. A facut parte din structurile active ale securitatii.
  Crescent, ca si Dunarea, erau printre putinele institutii ale regimului comunist care aveau aprobare sa faca comert exterior. Toate aceste fabrici de valuta erau controlate in intregime de catre securitate, si erau cuprinse in structurile lor. Ca si director securitatea nu putea sa numeasca la acestea pe cineva din afara sistemului. Si nu pe ori cine, ci un personaj din interior, cu grad mare de general avand in vedere importanta institutiei. Deci el a fost securist. Uitati-va la aroganta lui si la aerul de intelept care tradeaza un asemenea specimen. Un director de institutie nu poate fi nici odata turnator.
  Cat despre avarea lui, altadata. Si asta este o poveste lunga si frumoasa.
 • +1 (1 vot)    
  A inceput sa bazaie o Musculita (Luni, 28 iulie 2008, 17:20)

  Catalin [anonim]

  O alta bala portocalie o sa inceapa curand sa se prelinga in politica romaneasca. Mona Musca, aceasta turnatoare cu nimic mai prejos decat Felix (si ea, mititica, a turnat doar cetateni straini ca o patrihoata ce era) a primit acceptul lui Stolo, turnatorul de la Finante, de a candida la un colegiu uninominal. Citat din Stolo: "eu cred că orice om are dreptul la o a doua şansă, mai ales că este vorba de Mona Muscă". Prin aceasta afirmatie, orice alt demers al partidului sacerdotilor portocalii nu este altceva decat o mare prefacatorie.
  Sau ai nostri turnatori sunt mai buni decat ai vostri…de ce? Fiindca sunt ai nostri...
 • 0 (0 voturi)    
  Felix brutarul (Sâmbătă, 2 august 2008, 6:50)

  iancu jianu [anonim]

  Dar ce de piine a mincat conu' Voicullescu, a avut se pare o brutarie intreaga. Acum si-a facut si televiziuni.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by