Fosta conducere a PD-L Constanta a votat sambata demiterea conducerii interimare, invalidarea deciziei de dizolvare a vechiului Birou Permanent Local si convocarea de urgenta a unui Consiliu de Coordonare Judetean, transmite Mediafax.

Cei peste 300 de democrat-liberali, reuniti in Consiliul de Coordonare Local, au sustinut ca, pana acum, nu s-a facut nicio analiza a rezultatelor obtinute la alegerile locale.

Ei au votat, de asemenea, invalidarea deciziei Biroului Permanent Local de excludere din partid a zece membri.

Sedinta a fost organizata de cei care au fost exclusi din partid in ultima luna si jumatate, dar si de membrii nemultumiti de noua conducere a filialei.

Contestatarii ar putea fi exclusi din partid

"Conclavul adunat azi este nestatutar. Au participat persoane care nu sunt membre PD-L, convocate de Danut Moisoiu, care a fost exclus din partid si nu mai este consilier local si la care au participat si alti membri exclusi", a declarat liderul interimar al PD-L Constanta, Ion Popescu, citat de Newsin.

El a precizat ca hotararile adoptate in reuniunea de sambata nu pot fi luate in considerare. "Astfel de hotarari sunt contrare statutului. Sunt oameni care nu inteleg statutul si ca un CCL nu poate adopta alte decizii decat cele luate de foruri superioare precum BPJ sau BPN", a spus Popescu.

Presedintele interimar al filialei a avertizat ca se va face o verificare a celor care au participat la intrunire, pentru a stabili daca a fost vorba de membri PD-L, iar, daca acest lucru se va confirma, vor fi exclusi din partid.