Senatoarea PNL, Norica Nicolai, este posesoarea unui pistol cu glont Browning de calibru 6,32, marca folosita acum citiva ani si de luptatorii SPP, sustine revista Can-Can. Nicolai spune ca este o tragatoare foarte buna si ca ii place sa mearga la poligon. Arma sta acasa, intr-o cutie speciala, asa cum scrie in lege.

"Le prefer pe cele de calibru mic, pentru ca imi pot permite sa nimeresc foarte bine tinta. Trag foarte bine. Am tras foarte bine inca din facultate, dar recunosc ca nu am mai fost in poligon de vreo doi ani", afirma senatoarea liberala, citata de revista Can- Can.

Pistolul cu glont Browning de calibru 6,32 milimetri, marca extrem de buna si de precisa, folosita pina nu de mult si de luptatorii SPP, este "incuiata intr-o cutie speciala, asa cum cere lege", are grija sa precizeze Norica Nicolai.

"Am vrut sa am pistol, asa ca am facut cursurile obligatorii si mi-am luat permis. Am pistolul de vreo trei ani. Mi-a facut placere sa trag in poligon. Cind eram in Comisia de aparate o faceam chiar des", precizeaza Nicolai.

Motivul pentru care Norica Nicolai si-a cumparat pistol nu tine de vreo amenintare, senatoarea spunind ca "nu se teme de nimic", pistolul avind doar rolul sa descurajeze orice tentativa de violare a domiciliului. " Din momentul in care am introdus in Codul Penal legitima aparare, si dupa achitarea lui Adrian Iorgovan, spargerile de apartamente ca infractiune au scazut", sustine senatoarea.

Desi se considera o excelenta tragatoare, Norica Nicolai recunoaste ca " cel mai bun, de departe, este Sergiu Nicolaescu, cel putin in parlament".