Procurorii DNA au extins cercetarile impotriva Cameliei Voiculescu si lui George Copos, cei doi urmind sa fie acuzati de manipularea pietei de capital, sustin surse judiciare citate de NewsIn. Copos si Voiculescu au fost citati la DNA in perioada urmatoare, cind vor afla noile invinuiri. In acelasi dosar mai sint anchetati mai multi functionari de la firmele celor doi afaceristi, precum si de la fostul FPS.

Camelia Voiculescu si George Copos vor fi invinuiti, cel mai probabil, de manipularea pietei de capital, au declarat pentru NewsIn surse judiciare. Extinderea invinuirii s-a facut si pentru italianul Giulia Giusepe Roza, presedinte al Consiliului de Administratie al Ana Holding.

In acelasi dosar mai sint cercetati functionari de firmele lui Copos si Voiculescu, precum si de la fostul FPS, transformat intre timp in AVAS.

Acestia sint acuzati de procurori ca ar fi fundamentat si aprobat o nota prin care creante fictive ale Ana Electronic, de peste cinci miliarde lei vechi, ar fi fost transformate in actiuni la Fast Service Electronica SA Bucuresti. In acest mod, Ana Electronic ar fi urmarit sa obtina, prin evitarea unei licitatii publice, un pachet important de actiuni la FSE, prejudiciul cauzat actionarilor diferitelor fonduri fiind de 1.400.000 dolari.

Copos si Voiculescu au fost citati la DNA pentru perioada imediat urmatoare, cind vor afla noile invinuiri care li se aduc. In aprilie 2007, DNA a anuntat ca a inceput urmarirea penala impotriva a sapte persoane: Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, Mihai Lazar ( presedinte Grivco SA), George Copos, Giulia Giusepe Roza si Adrian Cristea.