Vasile Blaga nu intentioneaza sa revina asupra demisiei, pe care a depus-o, luni, la cabinetul lui Emil Boc."Nu voi reveni asupra deciziei. Este o demisie de onoare", a declarat Blaga pentru NewsIn. El a anuntat ca va ramine secretar general al partidului, urmind sa se ocupe de pregatirea alegererilor generale, si ca il propune ca sef al filialei Bucuresti pe Liviu Negoita.

"Nu voi reveni asupra deciziei. Este o demisie de onoare. Am promis in campania electorala ca demisionez daca nu-mi indeplinesc obiectivul si m-am tinut de cuvint", a declarat Vasile Blaga, citat de NewsIn.

Blaga si-a inaintat demisia, luni, la cabinetul lui Emil Bloc, dupa ce in prealabil a avut o discutie cu acesta, Adrian Videanu si Liviu Negoita, care au incercat sa-l determine sa renunte.

In locul sau, pentru functia de presedinte al organizatiei Bucuresti, Blaga il propune pe Liviu Negoita. " Sper sa-l conving, este cel mai potrivit", sustine Blaga.

Cit priveste acceptarea demisiei lui Vasile Blaga, aici lucrurile sint destul de incilcite. Dupa ce Emil Boc a admis ca Blaga este hotarit sa-si duca gestul pina la capat, intr-o emisiune la un post de televiziune a declarat ca "nu este cazul unei demisii la Bucuresti, avind in vedere perfomanta politica pe care a obtinut-o organizatia Bucuresti la Consiliul General. Nu am demisia domnului Blaga, pentru ca nu i-am cerut-o", a spus Boc.

Demisia lui Vasile Blaga va fi discutata de liderii partidului in urmatoarele zile, intre timp acesta raminind la conducerea interimara a organizatiei Bucuresti.