Proaspatul primar ales al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat astazi ca nu este interesat sa isi piarda independenta indiferent de oferte, motivand ca a fost ales de bucuresteni in calitate de independent iar prioritatea sa este acum sa rezolve problemele celor care l-au ales. "Nu plec de la Primarie nici ca sa ma fac ministru, nici europarlamentar si nici presedinte", a tinut el sa demonteze speculatiile.

  • Sorin Oprescu a tinut sa le multumeasca celor care l-au votat, dar si celor care au lucrat toata noaptea pentru a comunica in timp record rezultatele alegerilor. "Campania electorala s-a incheiat si eu cred ca trebuie sa iesim din starea de euforie in care am fost in ultimele zile. Nu ma intereseaza felul in care absolut tot spectrul politic incearca sa fructifice victoria mea in alegeri".
  • Sorin Oprescu a tinut sa precizeze ca el pretuieste profesionistii si ca "Nicio persoana competenta nu va pleca din Primarie, dar niciun incompetent nu va ramane in Primarie". "Am echipa mea de profesionisti si cu ea ma voi prezenta la Primarie".
  • "Vom continua doar proiectele bune, care servesc interesului public. Adaptabilitatera e principala calitate a primarului independent. Voi alege ce e mai bun pentru cetatenii mei. Aspiratiile personale ale lui Sorin Oprescu converg cu ale celor care m-au votat. Sunt instalat de cetateni sa le rezolt problemele si vreau sa fac acest lucru", a adaugat Sorin Oprescu.