Candidatul PNL la primaria sectorului 1, Andrei Chiliman, i-a indemnat pe bucuresteni sa vina in numar cat mai mare la vot, "pentru a nu-i lasa pe altii sa voteze in locul lor". Potrivit NewsIn, candidatul liberal la Primaria sectorului 1 din Bucuresti a declarat ca voteaza pentru "o conducere descentralizata in Capitala". Contracandidatul sau, democrat-liberalul Razvan Murgeanu, s-a declarat convins ca va castiga alegerile pentru Primaria Sectorului 1.

Chiliman a declarat ca regreta ca unul dintre cei mai buni candidati la Primaria Generala, Ludovic Orban, a iesit din cursa. In opinia lui Chiliman, Orban era "cel mai bine pregatit" dintre toti candidatii.

Chiliman a venit sa voteze impreuna cu sotia si cei doi copii ai sai.

Candidatul PD-L la Primaria Sectorului 1, Razvan Murgeanu, a declarat ca este sigur de victoria sa impotriva liberalului Andrei Chilman. "Voi castiga alegerile pentru Primaria Sectorului 1", a declarat Murgeanu, adugand ca "a votat pentru Bucuresti".

Pentru functia de primar in Sectorul 1 dinBucuresti se confrunta liberalul Andrei Chiliman si candidatul PD-L Razvan Murgeanu. In primul tur, desfasurat la 1 iunie, Chiliman a obtinut 36,29% din voturi, in timp ce Razvan Murgeanu a castigat 34,96% din voturile celor prezenti la alegeri.