Candidatul independent Sorin Oprescu a declarat ca a votat "schimbarea in bine" prin el insusi, exprimandu-si convingerea ca bucurestenii vor veni in numar mare la vot, transmite NewsIn.

"Am votat schimbarea in bine cu mine", a afirmat Oprescu, care a votat, in jurul orei 8.30, la scoala nr. 17 din Bucuresti.

Candidatul independent la Primaria Capitalei a adaugat: "Eu cred ca va fi o prezenta mai mare pentru ca oamenii, dupa opt ani, sa schimbe situatia Bucurestiului in bine".

Sorin Oprescu a explicat ca s-a prezentat devreme la urne deoarece intotdeauna a fost matinal, lucru apreciat de multi. "Orice om are emotii. Sunt si eu tot om", a spus Oprescu referindu-se la starea sa de spirit. El a precizat ca in cursul dupa-amiezii va face un tur al sectiilor de votare, pentru a sta de vorba cu oamenii.

In cursa pentru Primaria Capitalei, lupta se da intre Sorin Oprescu si candidatul PD-L Vasile Blaga. Candidatul independent a obtinut 30, 12% in primul tur al alegerilor, in timp ce Blaga a castigat 29,56% din voturile celor prezenti la urne.