Primarul reales al sectorului 3, PD-L-istul Liviu Negoita, l-a acuzat, astazi, pe candidatul independent la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, de faptul ca "Nici in ultima zi de campanie a celei de-a treia candidaturi nu a prezentat un proiect pentru binele Capitalei". Liviu Negoita a afirmat ca Sorin Oprescu, cel care numise, astazi, PD-L "partidul primarilor corupti", spune "o droaie de minciuni. Asta a invatat de la Ion Iliescu, patronul lui Oprescu si dusmanul Bucurestiului. Iliescu, Nastase, Mitrea, Vanghelie si Miki Spaga vor sa confiste Capitala prin Sorin Oprescu", e de parere Liviu Negoita.

"Intre 2001 si 2004, partidul lui Oprescu a blocat administrarea Bucurestiului prin consilierii generali si a mancat astfel 4 ani din viata bucurestenilor. Partidul doctorului Oprescu si-a batut joc de sistemul de sanatate din Romania umilind pensionari si oameni care aveau nevoie de ajutor. Partidul profesorului Oprescu a facut praf sistemul de educatie. Partidul marelui binefacator al saracilor Oprescu a devalizat sistemul bancar, a incetinit dezvoltarea economica a tarii si a inmultit dramatic numarul saracilor", a replicat Liviu Negoita la acuzatiile lansate astazi de Sorin Oprescu la adresa PD-L.

"Candidatul Oprescu a mai dat de doua ori examen in fata bucurestenilor. Ca si acum, candidatul Oprescu s-a prezentat cu vorbe goale, iar bucurestenii l-au respins. Dupa doua rateuri, pana si un student mediocru vine mai bine pregatit sau spune cinstit ca nu se pricepe", a continuat Liviu Negoita.

"PD-L vorbeste mai putin si face mai mult. Noi am inceput sa schimbam Bucurestiul. Tot noi vom face, cu ajutorul dumneavoastra, un Bucuresti de care sa fiti mandri. Nu suntem perfecti, dar stim ca nu v-am inselat niciodata", promite Liviu Negoita.

"Voturile si increderea pe care i le veti acorda lui Vasile Blaga vor fi respectate. Vasile Blaga e un gospodar serios, care se tine de cuvant. Votand pentru Blaga, votati impotriva imposturii si veti da orasul pe maini bune", a fost indemnul lui Liviu Negoita.