Sorin Oprescu: Doar PD-L are nevoie de Blaga, bucurestenii au nevoie de mine

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 12 iunie 2008, 15:20 Actualitate | Politic


Sorin Oprescu
Foto: Rompres
Candidatul independent la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, i-a indemnat, astazi, pe bucuresteni sa mearga duminica la vot pentru a alege schimbarea: "Incepand de duminica 15 iunie, bucurestenii vor avea un primar independent. Duminica decideti pentru voi, pentru familiile voastre, pentru orasul vostru. Va cer sa credeti in puterea mea de a schimba Bucurestiul. Votul vostru este mai puternic decat interesele lor."

"Suntem la trei zile distanta de votul care va decide intre un primar independent si unul supus intereselor de partid. Suntem la 3 zile de votul intre schimarea in bine a Bucurestiului si persistarea lui in haosul in care ne-a aruncat partidul lui Videanu si Blaga. De trei mandate promit acelasi lucru doar ca ii mint in feluri diferite
propaganda scumpa cu care ne agreseaza de fiecare data spune multe dar ascunde si multe lucruri", a afirmat Sorin Oprescu, care a lansat un nou atac la adresa PD-L si a celor care au condus destinele Capitalei in ultimii ani.


 • Oprescu inventariaza "dezastrul PD-L"

"Monopoluri in asfaltari, mafii imobiliare, au distrus micii comercianti de cartier, au distrus parcuri si au adus betoane, au lasat speculantii in piete si i-au oprit pe producatori la marginea Bucurestiului, au asfaltat si pus borduri doar in centrul Bucurestiului, pe unde trec ei cu masinile lor negre cu geamuri fumurii", asa a caracterizat Sorin Oprescu mandatul democrat si ulterior democrat-liberal din fruntea Primariei Capitalei.

Sorin Oprescu a afirmat ca PD-L este "partidul primarilor", dar, in opinia sa, nu va fi niciodata si al cetatenilor. "Tot timpul ne-au cerut cate ceva si niciodata nu ne-au confirmat sperantele. Continuitate in dezastru, asta doresc dansii."

"Acest partid care a adus un dezastru Capitalei Romaniei a ajuns la acel stadiu in care le promit bucurestenilor acelasi lucru de 3 mandate. Atat de mare a ajuns dispretul partidului lui Videanu si Blaga pentru Bucuresti incat nici macar sloganurile electorale nu s-au mai ostenit sa le faca doar pentru Bucuresti. Sloganul mincinos "Fapte, nu vorbe" a fost folosit in varii forme si in alte orase. In sectorul 3 am vazut afise gigantice in care Negoita spunea "Avem nevoie de Blaga". Partidul primarilor are nevoie de Blaga, bucurestenii au nevoie de Oprescu", a atacat candidatul independent.

"Din 2000 au trecut 3.000 de zile. Le-ati dat trei mii de sanse si le-au irosit. Ce mai vrea partidul domnilor Blaga si Videanu? Acest partid a pus cizma pe Bucuresti in 2000 si la fiecare moment cand a venit in fata dumneavoastra a dat tot timpul vina pe altcineva. De ce doresc continuitate?"

"O sa ii multumesc lui Dumnezeu daca bucurestenii nu vor mai fi inca odata orbiti de PD-L. Coruptia trebuie sa inceteze. Cunosc orase in care ziarele nu mai pot scrie liber despre primari. Primarii partidului lui Blaga si Videanu si-au implinit visele in multe orase din tara", a continuat candidatul independent.

 • Schimbarile majore ale lui Oprescu

Sorin Oprescu a anuntat si ce schimbari majore va face in calitate de primar al Capitalei. El a promis ca va schimba modul in care primarul trateaza institutia si in care Primaria trateaza cetatenii si va pune intotdeauna cetateanul in centrul schimbarilor pe care le va face in Bucuresti.2623 vizualizari

 • +15 (21 voturi)    
  fanfaron (Joi, 12 iunie 2008, 15:28)

  oli [anonim]

  Oprescule, esti un fanfaron si un golan nenorocit. nu de tine are nevoie Bucurestiul.
  • -2 (10 voturi)    
   PARDON (Joi, 12 iunie 2008, 15:41)

   Octavian [anonim] i-a raspuns lui oli

   Deci daca incepem sa injuram candidatii iese tiganie... >:)
  • +11 (17 voturi)    
   adevarat fanfaron (Joi, 12 iunie 2008, 15:47)

   johny [anonim] i-a raspuns lui oli

   io sunt bucurestean si nu am nevoie de un pseudo-independent ca tine... si in general de candidati cu semnaturi de bebelusi....
 • +16 (18 voturi)    
  te inseli... (Joi, 12 iunie 2008, 15:30)

  judex [anonim]

  noi vrem un primar gospodar, nu un papitoi mistocar.
 • +15 (17 voturi)    
  Ce sa ne mai OPRESTI, OPRESCULE ? (Joi, 12 iunie 2008, 15:32)

  DATI-I PSD-ULUI PE OPRESCU ! [anonim]

  Mai aveti ceva de OPRIT ?

  Ati oprit parcarile, pasajul basarab si modernizarea liniilor de tramvai, care erau gata acum daca nu le opreai tu - si altele erau problemele bucurestiului

  Acuma vrei sa opresti DOSARELE PSD-istilor, Oprescule

  E treaba groasa la fundul lor, de-aia trebuie musai oprite

  nu se mai poate asa !
  • -8 (10 voturi)    
   opresu a oprit modernizarea liniilor de tramvai (Joi, 12 iunie 2008, 16:01)

   beefeaterman [utilizator] i-a raspuns lui DATI-I PSD-ULUI PE OPRESCU !

   De curiozitate, cam cum a oprit Oprescu modernizarea liniilor de tranvai?
   Ca senator sau ca director de spital?
   Sau ... n-are omul nici o legatura cu blocarea acestor proiecte? ;)
   • +6 (8 voturi)    
    Cum a oprit oprescu (Joi, 12 iunie 2008, 16:20)

    Buhac [anonim] i-a raspuns lui beefeaterman

    Cu votul .
    • -5 (7 voturi)    
     ce vot? (Joi, 12 iunie 2008, 16:30)

     beefeaterman [anonim] i-a raspuns lui Buhac

     Ce vot? Votul lui din senat? din...ce? Ca n-a fost nici consilier local, nici ministru, iar problema traficului bucurestean n-a facut obiectul unei legi care sa fie supuse dezbaterii parlamentului.
     Deci CU CE VOT?
     • +9 (11 voturi)    
      BASESCU ACUZA SENATORII DE OTRAVIREA BUCURESTIULUI (Joi, 12 iunie 2008, 17:03)

      DATI-I PSD-ULUI PE OPRESCU ! [anonim] i-a raspuns lui beefeaterman

      -- Primarul general afirma ca anularea in Senat a unor componente ale creditului BEI care vizau diminuarea poluarii dovedeste dispret pentru locuitorii Capitalei

      Primarul General al Capitalei, Traian Basescu, a prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, un studiu privind calitatea aerului in Bucuresti, respectiv in zona centrala a orasului, unde din cauza circulatiei aglomerate se atinge un nivel extrem de crescut al noxelor. Eliminarea celor trei componente ale creditului BEI decisa de Senat arata dispret fata de cei 250.000 de locuitori din centrul Capitalei, politicienii stabilind astfel ca aceste persoane sa fie otravite, a afirmat Basescu.

      El a citat rezultatele studiului, intocmit de Registrul Auto Roman, care arata ca nivelul admis al concentratiei de monoxid de carbon in centrul Capitalei in 2001 si 2002, a fost depasite constant. Astfel, daca pe parcursul a 30 de minute, o concentratie de 6% de monoxid de carbon se considera ca nu ataca vital sanatatea, in septembrie 2002 acest nivel a fost cu mult depasit intre orele 6.00 si 11.00 dimineata, valoarea ajungand si pana la 12%. Potrivit studiilor anuale intocmite de RAR, in Bucuresti, in 2001, in zona centrala, media calculata a incarcaturii poluante a fost de 4.37 mg/mc, iar in 2002 de 4,58 mg/mc, in conditiile in care concentratia maxima admisa de monoxid de carbon pentru 24 de ore este de 2 mg/mc.

      Toate graficele din 2001 si 2002 arata ca cei care traiesc in zona centrala sunt otraviti continuu, a subliniat Basescu, adaugand ca unul dintre obiectivele proiectelor BEI il constituia tocmai diminuarea nivelului de poluare din zona centrala. Cineva trebuie sa-si asume raspunderea politica pentru otravirea celor aproape 250.000 de cetateni care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in zona centrala, ca sa nu mai vorbim despre cei care doar tranziteaza aceasta zona, a completat Basescu.
     • +3 (9 voturi)    
      PSD (Joi, 12 iunie 2008, 17:19)

      Ovidiu P [utilizator] i-a raspuns lui beefeaterman

      se refera la PSD, nu la Oprescu. Ca persoana e un nimeni daca nu are sprijin politic, sau crede ca il va sprijini cineva daca ii scrie pe frunte "independent"
     • +6 (8 voturi)    
      Vezi mai jos, Oprescu era SENATOR PSD (Joi, 12 iunie 2008, 17:25)

      DATI-I PSD-ULUI PE OPRESCU ! [anonim] i-a raspuns lui beefeaterman

      cand PSD-ul a dat legea pt. schimbarea destinatei creditului BEI, spunand ca:

      "In privinta parcarii de la Gara de Nord si a pasajului de la Gara Basarab, Dan Ioan Popescu a apreciat ca acestea nu sunt proiecte de maxima urgenta. "

      Dan Ioan Popescu Presedinte PSD Bucuresti,
      Sursa: Ziua, 28 martie 2003


      Nu am auzit vreo opozitie la aceasta barbarie PSD-ista din partea lui Oprescu,
      nici atunci, si nici astazi,
      asa cum nici pana in ziua de astazi PSD nu-si CERE SCUZE bucurestenilor pentru asta si pentru mineriade.
   • +14 (16 voturi)    
    A fost consilier in Consiliul general al Capitalei (Joi, 12 iunie 2008, 16:31)

    carmina [anonim] i-a raspuns lui beefeaterman

    Nu a fost si consilier al capitalei? Intre 2000-2004? Este omul orchestra, le face pe toate...
   • +11 (13 voturi)    
    In calitate de parlamentar (Joi, 12 iunie 2008, 16:32)

    DATI-I PSD-ULUI PE OPRESCU ! [anonim] i-a raspuns lui beefeaterman

    In 2003 Oprescu a votat pentru schimbarea destinatiei creditului BEI pentru aceste componente:

    - pasajul basarab, parcarea subterana de la gara de nord si modernizarea liniilor de tramvai.

    Basescu i-a dat in judecata pe consilierii PSD pentriu blocarea acestor proiecte, cu imputari de bani, nu pe vorbe, iar instanta suprema a fost in pragul de a dizolva CGPMB. atunci a intervenit Iliescu si, pt. a scoate decizia - si deci pt. a exonera CGPMB de raspundere juridica - a "aranjat" problema in parlament, iar parlamentul majoritar PSD-ist a votat pt. shimbarea destinatiei acelor fonduri.
    Adica PSD a luat fondurile de la bucureseni schimband pur si simplu LEGEA.

    Legea e obligatorie, si PSD-ul a furat si a jecmanit totdeauna numai cu legea in mana - DE-AIA LE E FRICA TOCMAI DE LEGE -
   • +1 (1 vot)    
    Super - man (Joi, 12 iunie 2008, 22:15)

    Escu [anonim] i-a raspuns lui beefeaterman

    Intre 2000 - 2004 a fost printre celelalte si consilier la primaria capitalei. A votat impotriva tuturor proiectelor, unele pe care le enunta acum. Tu in acelasi timp cam cate functii poti detine?
 • +6 (10 voturi)    
  (..) (Joi, 12 iunie 2008, 15:36)

  #DeDreapta#6Case#DinMeditatii [utilizator]

  Zi "zau" cu gura larga ... Sa mori tu !
 • +13 (17 voturi)    
  Lasa-ne (Joi, 12 iunie 2008, 15:37)

  chewy [anonim]

  Hai domnu' Snobescu, ne lasi?! Bine ca esti dumneata independent! Si multe salutari la "bunicuta"
 • +14 (16 voturi)    
  cata infatuare (Joi, 12 iunie 2008, 15:37)

  adina [anonim]

  Nu m-am obosit sa mai citesc articolul, dupa un asemenea titlu. Te asigur, domnule Oprescu, ca bucurestenii nu au nevoie de tine ci de un primar onest si gospodar
 • +14 (14 voturi)    
  ce tupeu (Joi, 12 iunie 2008, 15:38)

  bozo [anonim]

  stimate dom' doctor, va mintiti singur. mai bine maturati peluza pentru cind vine bunicuta in vizita
 • -11 (15 voturi)    
  DOCTORE, TI-AI GASIT NASUL (Joi, 12 iunie 2008, 15:39)

  Octavian [anonim]

  Doctore, Basescu e mai doctor decat tine (sic!)
  Si anume prin faptul ca de ani de zile a lobotomizat bucurestenii sa voteze cu el si cu partidul lui de curte PDL.
  Harta gogosilor lui Blaga e pe toate gardurile!
 • +14 (16 voturi)    
  CUM MINT PSD-istii - 1 (Joi, 12 iunie 2008, 15:42)

  *** Polul de Stanga Dreapta [anonim]

  SO: "PD-L este "partidul primarilor", dar, in opinia sa, nu va fi niciodata si al cetatenilor. "

  CETATENII VOTEAZA primarii Tovarase. Cu niciun chip nu poti obtine 70% sau 80% din primul tur daca nu faci lucruri bune pentru oameni.

  Nu intamplator PDL a castigat cele mai multe orase MARI
  • -8 (12 voturi)    
   cetatenii nu voteaza (Joi, 12 iunie 2008, 16:07)

   beefeaterman [utilizator] i-a raspuns lui *** Polul de Stanga Dreapta

   Mai exact, cetatenii nu prea voteaza.
   Prezenta la vot a fost de 30% in Bucuresti.
   Eu nu cred ca vreun primar, nici Oprescu nici Blaga, dar Nici deja alesii Negoita sau Ontanu pot fi foarte mandrii.
   Sau, de fapt, pot fi, dar tot nu sunt reprezentativi. Am mai spus undeva urmatorul lucru:
   Negoita a luat vreo 70% din 29%, deci vreo 215 din pers cu drept de vot. Blaga a luat 30% din 30% deci vreo 9%. deci cei care au luat 705 in primul tur au facut bine la vreo 20%...cel mult...din cetateni.
   • +8 (10 voturi)    
    - (Joi, 12 iunie 2008, 16:38)

    *** Polul de Stanga Dreapta [anonim] i-a raspuns lui beefeaterman

    cei care voteaza conteaza, deci teoria ramane in picioare.

    Prezenta scazuta la vot este un efect al campaniei negative pe care au folost-o PSD si PNL, pe posturile lor de televiziune (singurele de fapt care conteaza).

    PSD si PNL n-au nevoie de prezenta mare la vot, si in general n-au nevoie de un electoral activ si implicat in problemele orasului.

    Pt. ei televiziunile fac toata treaba, adica: scrbesc oamenii de politica, iar apoi, vin si impun mediatic oamenii lor.

    deocamdata nu prea le-a reusit asta, se pare ca invitatii lor permanenti au luat scoruri ridicole, dar de-abia au inceput jocul asta. urmatoarele alegeri risca sa fie controlate de oamenii de paie ai PSD si PNL care vor fi impusi prin telenovele mediatice ca si OPRESCU.
   • +10 (12 voturi)    
    ptr.beefeaterman (Joi, 12 iunie 2008, 16:47)

    sile [anonim] i-a raspuns lui beefeaterman

    poate ca ar fi bine sa intelegem o data si pentru totdeauna.
    cine nu voteaza nu conteaza. !
    orice speculatii referitoare la procentul celor care nu voteaza si la ce-ar fi vrut ei sa transmita prin absenteismul lor sunt irelevante si evident manipulatorii,asta in cazul in care aceste speculatii sunt facute de persoane care au "misiunea" de a le face,sau prostii cat roata carului,in cazul in care sunt rezultatul "cugetarii"
    vreunui ganditor anonim.
   • +6 (6 voturi)    
    Doar bucurestenii nu voteaza (Joi, 12 iunie 2008, 17:16)

    elaxxx [anonim] i-a raspuns lui beefeaterman

    prezenta minima in alte orase a fost de 40% cu unele chiar 48%.... daca acolo au catigat cu 70-80% inseamna ca aveau 30-40% si la prezenta 100% daca toti votau impotriva lor avand in vedere ca erau mai multi candidati intra in turul doi cu prima sansa.
    daca si in bucuresti s-ar fi prezentat lumea la cote maxime sunt convins ca alta era distributia voturilor
 • -14 (16 voturi)    
  Blaga e reprezentantul mafiei (Joi, 12 iunie 2008, 15:43)

  mihaita [anonim]

  Vasile Blaga e reprezentantul mafiei. Mafiei bordurilor, al celor care construiesc in parcuri, pe spatii verzi. E reprezentantul impotentei primarilor de dupa 2000 in frunte cu mult iubitul Basescu. Al haosului in trafic. Al autobuzelor Mercedes in care fierbi. NU V-ATI SATURAT DE PDL?
  • +15 (17 voturi)    
   DE 18 ANI M-AM SATURAT DE PSD (Joi, 12 iunie 2008, 15:54)

   JOS PSD ! [anonim] i-a raspuns lui mihaita

   M-am saturat mai ales de minciunile PSD-iste care nu se mai termina


   PDSR ia de la Basescu si da la sectoare
   ANUL 2001

   -- PD are in vedere sesizarea Curtii Constitutionale

   Proiectul Legii Bugetului de stat a primit, ieri, avizul Comisiilor parlamentare de buget-finante, urmand ca raportul sa intre in dezbaterea plenului celor doua Camere.
   Nemultumirea parlamentarilor Opozitiei a fost amplificata de adoptarea unei prevederi, propusa de ministrul Administratiei Publice, Octav Cozmanca, prin care banii alocati primariilor de sector "se inmultesc" in detrimentul bugetului destinat Capitalei.
   Potrivit amendamentului, din cota de 61,5% din impozitul pe venit care va reveni municipiului Bucuresti, 18% va fi destinat bugetelor locale ale sectoarelor, 36,5% bugetului propriu al Capitalei si 7% Consiliului General pentru echilibrarea bugetelor locale ale sectoarelor.

   Modificarea a fost contestata de reprezentantii PD si PNL, care au criticat faptul ca nu a fost consultat si primarul general Traian Basescu la elaborarea acestei propuneri.

   "Daca primar general era Sorin Oprescu, acest amendament nu ar fi aparut", a apreciat senatorul PD, Iuliu Pacuraru. El a spus ca este posibil ca PD sa atace Legea bugetului la Curtea Constitutionala, explicand ca amendamentul se bazeaza pe Legea administratiei publice, care nu a fost inca promulgata.

   Sapunaru a declarat ca nu crede ca PNL va vota "pentru" in plen. Aceeasi opinie a avut-o si deputatul PD Adrian Videanu. Judecand dupa faptul ca, din multimea de propuneri, pedeseristii au acceptat numai cateva amendamente ale UDMR, Videanu a apreciat ca "se prefigureaza o alianta" intre cele doua partide.
  • +12 (14 voturi)    
   Ce facem cu impotenta ta? (Joi, 12 iunie 2008, 16:09)

   Victor [anonim] i-a raspuns lui mihaita

   Slab Mihaita!Nu prea esti convingator!
   L-ai incurcat pe Blaga cu Videanu,ai incurcat PD-L-ul cu PSD-ul.
   Pai fi mai baiatule fericit ca esti transportat cu autobuze moderne si mai putin imputite,decat sa te legi de banalitati din astea puerile!
   Dupa cate stiam ,Blaga nu are nicio tangenta cu prea iubita voastra tema : bordurile.
   Pai daca Iliescu este criminalul Nr.1 din Ro.,inseamna(incl.Oprescu)ca totii PSD-istii sunt criminal(dupa teoria ta si a celor ca tine).
   Nu-i mai misto sa aveti un PDL-ist decat un criminal?
   Eu nu am auzit pana acum ca Blaga vrea sa construiasca in parcuri,dar am auzit ca Oprescu vrea sa faca paralele si raze,tangente si diagonale in fata blocului tau!Ce mai zici?
  • +6 (8 voturi)    
   NU V-ATI SATURAT DE PDL? (Joi, 12 iunie 2008, 16:12)

   dedeiu [anonim] i-a raspuns lui mihaita

   Nu.
 • +12 (14 voturi)    
  N-am nevoie de tine (Joi, 12 iunie 2008, 15:45)

  Alias [anonim]

  N-am nevoie de tine, sint satul pana peste cap de politicieni ca tine! Vreau un primar in stare sa faca lucruri, nu sa se trezeasca vorbind.
 • +8 (12 voturi)    
  Tupeu (Joi, 12 iunie 2008, 15:47)

  eu [anonim]

  Ce tupeu de taximetrist are golanu' asta de Oprescu..
 • +11 (13 voturi)    
  CUM MINT PSD-istii - 2 (Joi, 12 iunie 2008, 15:49)

  *** Polul de Stanga Dreapta [anonim]

  SO: "Acest partid care a adus un dezastru Capitalei Romaniei a ajuns la acel stadiu in care le promit bucurestenilor acelasi lucru de 3 mandate."

  In loc SA-SI CEARA IERTARE bucurestenilor pentru ca timp de 4 ani a fost complicele PSD-ului la blocarea proiecteleorbucurestiului - PSD-istul vine cu tupeu si spune ca PDL "promite" si nu face.

  In 2004 in Timisoara Ciuhandu era barfit si blestemat pentru ca "a sapat toata Timisoara"
  Astazi e iubit si votat pentru asta.

  Exista un plan strategic conceput de japonezi si toata dezvoltarea se bazeaza pe aceasta gandire strategica.

  Planul acesta a fost blocat timp de 4 ani de PSD
  dar dupa 2005 a fost realizat pas cu pas de catre Videanu.

  Oricare primar va veni nu va face decat sa-l continue, pentru ca e singura modalitate prin care se poate moderniza bucurestiul cu canalizatri si strazi facute acum 100 de ani.

  In tot acest timp a aparut un singur articol despre ce a facut Videanu :

  Mostenirea lui Adriean Videanu
  http://www.ziare.com/Mostenirea_lui_Adriean_Videanu-328966.html

  Cititi-l, pentru ca de el se vor lega toate "realizarile" viitorilor primari.
 • +10 (10 voturi)    
  Bla...bla...bla... (Joi, 12 iunie 2008, 15:50)

  OZ [anonim]

  Il invit pe dl. Oprescu dupa ce se va sters pe pretioasele sale manute dupa ce a dat mana cu "pulimea", sa-si puna ce masca doreste si sa indrazneasca sa dea o raita prin cartiere, pen' ca se vede ca n-a mai trecut de mult prin locurile pe unde traim noi "pulimea", ca sa vada ce a facut unul ca Negoita si sa ia notite. Si sa mai lase aburelile, ca nu tine ciupitu', avem si noi ochi de vazut, urechi de auzit iar neuronul - asa siguratic cum e el (deh, neuron de-al "pulimii") - ne serveste bine mersi si putem gandi singuri. Si daca doreste sa stie de la ce i se va fi tras sa-i spun ca nu votez proiecte fanteziste (autostrazi suspendate), proiecte rasuflate (Politia Animalelor), povesti despre buldogi fara stapin si alte legende romanesti. Poate ca Blaga nu o sa faca 100% din ce promite dar chiar daca va face 20% din promisiuni, tot va fi mai mult decat dezastrul pe care sunt convins ca doctorul l-ar face in Bucuresti. Pai dupa cum vorbeste doctorasul sunt convins ca ne-am umple iarasi de chioscuri si chiosculete in timp ce traficul ar ramane cosmaresc. Din punctul lui de vedere e logic, spaga groasa ar veni de la micii comercianti de cartier pe care ii plange nevoie-mare. Lacrimi de crocodil...
 • +9 (9 voturi)    
  da, chiar de tine si de autostrazile tale (Joi, 12 iunie 2008, 15:50)

  kitty [anonim]

  suspendate avem nevoie...:)))) va dati seama ce placut o sa fie cand bei o cafea vara pe balcon si iti trece pe sub balcon o dacie din 1978 care merge cu gazolina... si ce placut o sa fie sa vedem iar chiscurile alea de cartier din tabla si cu gratii - alea imi placeau mie... Esti utopic, ce mai! Roaga-ti un coleg de specialitate sa te consulte. Te-asigur ca o s-o faca pe gratis... pentru noi ceilalti.
  • -9 (9 voturi)    
   care sunt solutiile lui blaga (Joi, 12 iunie 2008, 16:28)

   beefeaterman [anonim] i-a raspuns lui kitty

   Mai mai oameni buni. E nashpa cu masina la geam. Va cred. Dar eu va intreb, ce solutii are blaga pt trafic?
   De fapt ce solutii a avut cineva vreodata pt traficul din Bucuresti?
   Si Oprescu...zice asa...ca suna interesant autostrada suspendata. Dar si daca il alegem primar, tot nu are cum s-o faca in 4 ani.
   Mai bine va intreb altfel: VOI CE SOLUTII AVETI PT TRAFICUL DIN CAPITALA? VOI, FORUMISTII?
   • +4 (4 voturi)    
    Solutia: (Joi, 12 iunie 2008, 18:56)

    Don Ciccio [utilizator] i-a raspuns lui beefeaterman

    - sa fie votat candidatul care a convins prin pachetul de programe realiste si realizabile!

    Altminteri, ne vom rasuci in jurul cozii, intr-un Perpetuum Mobile...
 • +13 (13 voturi)    
  geamuri fumurii (Joi, 12 iunie 2008, 15:50)

  mihai [anonim]

  d-l oprescu - dar dumneavoastra la BMW-ul personal nu cumva aveti tot geamuri fumurii? nu va plilmbati pe aceleasi strazi. singura diferenta este ca domnii de care ziceti au facut ceva ce se vede, au ineput lucrari importante in bucuresti care o data terminate se vor concretiza intr-un oras mult imbunatatit.

  dumneavoastra pedalati doar pe partea cu eliberarea oamenilor.
  news flash - suntem liberi - si tocmai dea asta nu o sa va votam pentru ca nu avem nevoie de gargara - ci de solutii concrete - de planuri realiste si de siguranta ca vor fi implementate pana la capat.

  cu povesti nu o sa ne convingeti....

  ca de obicei - ardeleanul pus pe treaba, bucuresteanul coclit da din gura si spera sa ii vina sus aluna. desi habar nu are ce o sa faca cu ea o data ce a castigat-o. probabil o sparge imediat si o mananca...
  • +8 (8 voturi)    
   asta (Joi, 12 iunie 2008, 16:03)

   baronul stanganbuch [utilizator] i-a raspuns lui mihai

   cu ,,masinile lor negre cu geamuri fumurii" e tare.
   Nu cumva e o amintire din copilarie a baiatului de cartierul primaverii? Nu cumva cu una din astea il ducea soferul la scoala pe golanas? Pe de alta parte tot cu acest gen de masini erau dusi si oamenii scosi noaptea din case la sediile Securitatii, poate chiar la ordinul taticului - general de Securitate.
   Amintiri, amintiri...... imagini intiparite in mintea incetosata a spagarului din primaverii.
 • +10 (10 voturi)    
  mici comercianti de cartier (Joi, 12 iunie 2008, 15:53)

  mihai [anonim]

  cu tot respectul pe care il am oamenilor care au incercat sa isi faca o afacere prin deschiderea unui butic sau a unui magazin in apartamentul de la parter - asta nu e viitorul bucurestiului iar oprescu este un inconstient daca regreta disparitia treptata a lor.
  d-l oprescu nu suntem si nu vrem sa fim un neam de vanzatori in consignatii......

  e normal sa dispara, e normal sa avem magazine de cartier decente, unde sistemul calitatii sa poate fi implementat, asigurat si verificat, unde sa nu te bazezi pe faptul ca "nea mitica" patronu' este baiat de treaba si nu are oua expirate!!!!
 • +12 (14 voturi)    
  mishtokreala (Joi, 12 iunie 2008, 15:54)

  ho-prescu [anonim]

  Anunt-bucurestean,varsta medie cu familie formata din 7 membrii intre 10 si 88 ani,caut un primar mishtocar,cu trecut incert,cu apucaturi golanesti si expresii la fel. Nu ofer nimic la schimb.
 • -11 (11 voturi)    
  mai rasfirat, baieti, mai rasfirat (Joi, 12 iunie 2008, 15:57)

  T.B. [anonim]

  nu bagati asa grupat ca se prinde lumea ca pute.
  15 injuraturi intr-un sfert de ora?! mai mergeti si prin piete, nu formati curente de opinie numa' pe net.
 • +9 (9 voturi)    
  PSD ESTE DEZASTRUL BUCURESTIULUI (Joi, 12 iunie 2008, 16:02)

  DATI-I PSD-ULUI PE OPRESCU ! [anonim]

  si al tarii

  psd a tinut bucurerstiul 4 ani in blocaj - iar 4 ani in viata unui oras inseamna lucruri ireparabile: cresterea numarului de masini, distrugerea infrastructurii, pierderea timpului optim in care se poate interveni pentru a construi

  psd este dezastrul romaniei pentru ca conduce si astazi tara, din opozitie

  si pentru ca a reusit, prin dinozaurii psd-isti sa confiste puterea si sa stopeze reformele

  pentru inca 4 ani

  vom mai putea recupera vreodata romania si bucurestiul din mana psd ?
 • +4 (8 voturi)    
  mai multe borduri (Joi, 12 iunie 2008, 16:10)

  irina [anonim]

  Inteleg din acest discurs ca bordurile sunt bune dar prea putine, si ca ar mai trebui puse si in restul Bucurestiului, astfel incit sa nu fie doar in centru. Bine ca s-a lamurit cu acest aspect.

  In plus, nu inteleg de ce pentru un primar independenta este mai buna (sau mai rea) decit apartenenta la un partid. Important este cit esti de gospodar. Omul face totul, nu partidul. Uitati-va numai citi primari au fost realesi din primul tur citeva mandate la rind, indiferent de apartenenta politica.
 • +14 (14 voturi)    
  Nesimtire? (Joi, 12 iunie 2008, 16:14)

  adik [anonim]

  Mai fratzilor,
  nu sunt bucurestean, nu sunt membru de partid, nu simpatizez cu nici un partid.
  Urmaresc cu amuzament campania pentru primaria capitalei.

  O nedumerire am si eu:
  Oprescu a spus acum cateva zile ca Blaga s-a intalnit cu Mitrea sa puna tzara la cale.
  Intre timp s-a dovedit ca Mitrea a fost in strainatate atunci cand trebuia sa faca shmecherii cu Blaga.
  Inseamna ca Oprescu a mintit cu nerusinare.
  Am dreptate?

  Daca am dreptate si Oprescu a mintit, nu inseamna ca acuma este nesimtit cand vine si va cere sa-l credeti ca face si drege si bla bla bla?

  Eeei, acum spuneti-mi si mie, cum poate cineva sa-i ia apararea unui astfel de om?
 • +9 (9 voturi)    
  Nu se poate (Joi, 12 iunie 2008, 16:15)

  Dan [anonim]

  Sa inteleg din "au distrus micii comercianti de cartier" ca vor reaparea zecile de mii de chioscuri contorsionate din tabla care faceau din Bucuresti un oras din India sau Bangladesh?

  Multumim din suflet atunci, haideti sa-l votam cu totii!!
 • -5 (5 voturi)    
  Sondaje de opinie (Joi, 12 iunie 2008, 16:25)

  Adrian [anonim]

  http://politic.rol.ro/index.php?option=com_poll&task=results&id=2
  Se pare ca majoritatea oamenilor educati si cu acces la internet il prefera pe Oprescu.
  • +2 (4 voturi)    
   nu este sondaj (Joi, 12 iunie 2008, 17:28)

   elaxxx [anonim] i-a raspuns lui Adrian

   Uite asa se manipuleaza opinia publica
  • +3 (5 voturi)    
   Pe cuvantul lu' matale??? (Joi, 12 iunie 2008, 19:06)

   Don Ciccio [utilizator] i-a raspuns lui Adrian

   Ce fel de educatie are acea majoritate ? Iliesciana, cumva?
 • +8 (8 voturi)    
  O intrebare independenta. (Joi, 12 iunie 2008, 16:25)

  Buhac [anonim]

  De ce incurci lumea Oprescule .
  Asa cum ai copiat pentru a primi titlul , tot asa vrei sa copii ca sa ajungi primar ?
  La scoala voi nu ati invatat despre rusine ?
  Zii oprescu si trage apa .
  Gheorghe Buhac
 • +7 (7 voturi)    
  Important (Joi, 12 iunie 2008, 16:26)

  LA VOT!!! [anonim]

  Important e sa mergem sa votam si sa nu ii dam nici o sansa lui Nea Mistocaru cu autostrazile lui fanteziste sa iasa primar!! Sa ii aratam ca poate are sanse sa ii prosteasca pe multi.. dar totusi Bucurestiul nu e Psd-ist.
 • +7 (7 voturi)    
  rushinica (Joi, 12 iunie 2008, 16:28)

  vai vai [anonim]

  Unui om caruia nu ii e rusina sa faca afaceri cu bolnavi si din boala sa scoata profit.. nu ii e rusine nici sa minte, sa insele sau alte din astea.. vai si amar de Bucuresti daca iese primar.
 • +7 (7 voturi)    
  blof (Joi, 12 iunie 2008, 16:34)

  C5 [anonim]

  Cum poate un om sa nu se respecte si cu atit mai mult sa nu respecte inteligenta rominilor,in general si a Bucurestenilor,in special?oare ce crede acest impostor care vrea sa para altceva decit este,ca un om lucid la cap ii va incredinta in miinile lui o capitala? avem nevoie de oameni seriosi si din cei doi evident ca este D-nul Vasile BLAGA cel mai aproape de aceasta calitate umana obligatorie ; tot se imputa lui Videanu Blaga ca ar face parte de PD-L si din cauza asta nu-i bine nici macar in acel oras ; oare nu simtiti mirosul de gura(urit)din gura lui Iliescu care tot ce-l preocupa este "izolarea unui intreg partid??
 • +8 (8 voturi)    
  Cartierul Primavarii la atac (Joi, 12 iunie 2008, 16:53)

  cristiancv [anonim]

  Acest copil al cartierului Primaverii nascut in sanul vechii nomenclaturi si crescut cu noua nomenclatura se simte pe cai mari. Ei controleaza ziarele, televiziunile detin toata puterea politica si financiara. Aliatul lor cel mai de pret este indiferenta,scarba, nepasarea oamenilor, care nu inteleg ca nu exista Feti Frumosi , ca intotdeuna sant si bune si rele si ca fiecare trebuie sa discearna. Bine ca l-a apucat acum grija fata de oameni. A trait macar o zi viata unui om de rand?
 • -8 (8 voturi)    
  Votati bishnitzarul (Joi, 12 iunie 2008, 17:01)

  Mahmurul de la vischi [anonim]

  BISNITAR : persoana care practica afacerismul, realizând profituri personale pe cai necinstite, meschine.
  BISNITA : afacere necinstita, marunta; gainarie
  Lucratorii din marina comercială romana (de la simplu marinar la comandant navă) erau numiti "bisnitari".
  Analizati modul de comportare al primului "bisnitar al tarii"-naravul nu se schimba,doar parul
 • +9 (9 voturi)    
  TELEVIZIUNILE din spatele lui Oprescu (Joi, 12 iunie 2008, 17:07)

  RTV-Antena [anonim]

  Un foarte bun comentariu facut de orban despre procesul de "productie" al telenovelei construita pentru a-l lansa pe oprescu :


  - Sorin Oprescu a fost construit după sistemul Elodia. Adică o dilemă: trăieşte, nu trăieşte Elodia, candidează, nu candidează Oprescu. Să ne-aducem aminte că în toată perioada de precampanie Oprescu a fost la fiecare jurnal de ştiri. Prima dilemă, candidează sau nu candidează din partea PSD. După ce s-a hotărât candidatul PSD a urmat dilema, candidează sau nu candidează ca independent. A ţinut şi asta o săptămână. După aia a urmat dilema, va fi sau nu va fi acceptată candidatura care a culminat cu decizia din Vinerea Mare prin care i s-a acceptat. Deci el a fost construit în mod evident de nişte băieţi care au ceva experienţă în materie. Nu a fost rezultatul neapărat al unei conjuncturi. Deci el a fost construit pe modelul dilemei din cazul Elodia. De asta mi-e foarte greu să-l văd pe Sorin Oprescu independent. Acest scenariu l-a adus la 40, chiar peste 40 la sută în debutul campaniei. Şi asta nu putea fi născută din accident sau din experienţa pe care o are Sorin Oprescu în materie de campanie.
  • +7 (7 voturi)    
   subscriu (Joi, 12 iunie 2008, 18:37)

   mit o'cannoo [utilizator] i-a raspuns lui RTV-Antena

   "Panem et circenses"
   Asta a oferit Oprescu de cand a anuntat ca vrea sa candideze.
 • -8 (8 voturi)    
  Miracolul Oprescu (Joi, 12 iunie 2008, 17:08)

  Anda [anonim]

  Sa ne iluzionam ca marlania va primi o lovitura, macar in Primaria Bucurestilor, din partea unuia din putinii oameni nepatati pe care i-am vazut dupa revolutie. Ar fi o mare bucurie ca omul impotriva caruia se opinteste Presedintele din Mihaileanu, Nastase din Zambaccianu si vreo 5 partide (PSD, PD-L, PIN, PNG, PRM), va castiga. Sa-i tinem pumnii lui Sorin...
  • +4 (6 voturi)    
   Oracolul din Primaverii (Joi, 12 iunie 2008, 19:17)

   Don Ciccio [utilizator] i-a raspuns lui Anda

   Femeie!!! Esti de-a dreptul uluitoare! Fascinanta!

   Vorbind serios, tine-i pumnisorii lu' matale acestui expirat dandy de Primaverii...

   Succes in ramura! Mai, draga!
  • +2 (2 voturi)    
   Cel mai bun manager (Joi, 12 iunie 2008, 22:39)

   Escu [anonim] i-a raspuns lui Anda

   Felicitari pentru alegere! Chiar acum a recunoscut ca renovarea unui singur spital "Municipal",a durat din 1995 pana in 2005. Ce se poate alege de un oras care mai este si capitala?
  • +2 (2 voturi)    
   Cand l-ai auzit (Vineri, 13 iunie 2008, 7:35)

   gabifm [utilizator] i-a raspuns lui Anda

   pe Nastase n-spe case zicand ceva impotriva lui Oprescu?
   Visezi sau ne crezi prosti.
 • +5 (7 voturi)    
  Anco, proasta mai esti! (Joi, 12 iunie 2008, 17:25)

  exnor [anonim]

  om nepatat, marlania primeste o lovitura, independent, doctor....
  fa, mars inapoi la coada vacii!
  Oprescu e votat de analfabeti, de needucati, de cei ce habar nu stiu pe ce lume sunt si de ticalosii sustinatori ai lui Iliescu.
  • -7 (7 voturi)    
   alo, administratorii site-ului (Joi, 12 iunie 2008, 17:50)

   comentator [anonim] i-a raspuns lui exnor

   care-i treaba cu mesajul asta?????

   cu prosti, analfabeti, needucati si ticalosi?????

   sa intelegem ca v-a scapat din greseala...
   • +6 (6 voturi)    
    hai, ia-ti laptoul... (Joi, 12 iunie 2008, 18:00)

    judex [anonim] i-a raspuns lui comentator

    si du-te la Antena 3, unde ti-e locul. Nu observi ca aici posteaza numai oameni seriosi, onesti si realisti???
    • -7 (7 voturi)    
     ce-i moshule? (Joi, 12 iunie 2008, 18:13)

     comentator [anonim] i-a raspuns lui judex

     te superi ca nu te mai bag in seama? te dadeai mare civilizat...n-ai citit mesajul de mai sus sau daca esti portocaliu esti mai egal decat altii?
   • -3 (3 voturi)    
    e lasa (Joi, 12 iunie 2008, 18:08)

    liviu [anonim] i-a raspuns lui comentator

    ca o jignire si o cearta da bine la rating...
   • +6 (6 voturi)    
    cum era aia... (Joi, 12 iunie 2008, 18:28)

    mit o'cannoo [utilizator] i-a raspuns lui comentator

    cu "mai rasfirati, baieti, mai rasfirati"?. Folosesti inconstient pluralul acolo unde nu isi are locul - "sa intelegem"
    Cine "sa intelegem"? Sunteti mai multi acolo care postati? Sau suferi de dedublare de personalitate? Daca e a 2-a varianta, te rog, mergi si vezi un doctor, ca e groasa. Dar nu te duce la Oprescu pentru ca n-ai face decat sa pierzi vremea, si el sufera de acelasi lucru: vechiul Oprescu, eternul candidat invins la primaria Bucurestiului, si noul Oprescu, cel mai independent candidat din PSD.
    Mai tine cineva minte cand a anuntat Oprescu in 2004 dupa locale ca nu mai candideaza niciodata la primaria Bucurestiului? A mintit atunci sau minte acum cand o face pe independentul?
    • -1 (3 voturi)    
     esti patetic (Joi, 12 iunie 2008, 18:41)

     comentator [anonim] i-a raspuns lui mit o'cannoo

     era un mesaj din partea TUTUROR utilizatorilor acestui site, in ideea ca doar foarte putini sunt mitocani...

     daca incepem sa ne injuram cu totii...
     • +2 (4 voturi)    
      nu observi ca nu te baga nimeni in seama? (Joi, 12 iunie 2008, 19:20)

      judex [anonim] i-a raspuns lui comentator

      bunul simt, daca ai asa ceva, ceea ce ma cam indoiesc, te-ar pune pe ganduri. Cunosti proverbul? Cand iti spun doi ca esti beat, te duci la culcare ! Noapte buna, tinere gaunos si inutil !!! Faci umbra pamantului degeaba.
      • -1 (3 voturi)    
       varsta isi spune cuvantul (Joi, 12 iunie 2008, 19:41)

       comentator [anonim] i-a raspuns lui judex

       nu ai obosit dupa 13 ore de pazit hotnews.ro ca sa reciti ode???

       uite, sincer, nu vreau sa intru in polemica, fiindca daca imi pun mintea cu tine te fac de ras si nu vreau sa te am pe constiinta.

       am avut o "disputa", fiindca avem opinii diferite, ceea ce mi se pare ok si pana acum niciunul nu a sarit calul...

       deci, eu iti propun astfel: daca ai un comentariu pertinent referitor la postingurile mele, be my guest. daca vrei sa ma persiflezi...o sa te ignor.

       cam atat
       • +2 (2 voturi)    
        tu nu faci polemica... (Joi, 12 iunie 2008, 20:42)

        judex [anonim] i-a raspuns lui comentator

        pentru ca nu stii sa te comporti civilizat. Eu atat am de spus. Restul il spun cei care iti apreciaza comentariile.
       • +2 (2 voturi)    
        si pentru ca indraznesti sa ma ameninti... (Joi, 12 iunie 2008, 20:50)

        judex [anonim] i-a raspuns lui comentator

        ca un golan din Ferentari, te avertizez in modu cel mai serios ca nu voi permite ca nepotii si copiii mei sa fie condusi si batjocoriti de niste nemernici si criminali. Vad ca tu sari calul si iti voi raspunde pe masura.
        • +1 (1 vot)    
         Lasa-ti atunci (Vineri, 13 iunie 2008, 7:40)

         gabifm [utilizator] i-a raspuns lui judex

         rudele la care faci referire sa fie batjocorite de minerii lui Iliescu. Eu asta am patit. Voi cei ca tine ii aduceti acum pe PSD-isti, recte Iliescu, prin Oprescu la primaria capitalei. Batjocura mai mare nu exista!
         • 0 (0 voturi)    
          ma confunzi cu comentator sau Alex (Vineri, 13 iunie 2008, 11:09)

          judex [anonim] i-a raspuns lui gabifm

          Nu intelegi deloc continutul comentariilor mele. Cred ca nici nu vrei, sau nu poti. Eu nu voi mai permite ca "neamurile mele" si oamenii cinstiti sa fie batjocoriti si condusi de ticalosi si tradatori si voi pleca de forum-uri numai atunci cand Romania va scapa de nemernici, tradatori si criminali. Voi raspunde cu fermitate tuturor atacurilor marsave si golanesti si va voi bate cu armele voastre.
         • 0 (0 voturi)    
          poate nici eu nu am inteles corect (Vineri, 13 iunie 2008, 12:37)

          judex [anonim] i-a raspuns lui gabifm

          mesajul tau. Daca este asa, imi cer scuze. Totusi, cred ca ma confunzi.
  • +4 (4 voturi)    
   bai minerule! (Joi, 12 iunie 2008, 18:34)

   mit o'cannoo [utilizator] i-a raspuns lui exnor

   Incearca niste termeni mai voalati atunci cand iti exprimi dezacordul cu opinia altcuiva. Nici eu nu sunt de acord cu parerea "don'soarei" de mai sus si cred ca unele calificative spuse de tine i se potrivesc, insa nu cred ca e cazul sa dovedesti aceleasi "calitati" ca si ea exprimandu-te asa.
 • +5 (7 voturi)    
  pacat... (Joi, 12 iunie 2008, 17:26)

  Ovidiu P [utilizator]

  Oprescu NU promite nimic, si zice ca altii n-au facut. Daca ajunge primar va zice ca "Autostrada zburatoare" a fost o gluma...
  Ma mir cum de-l voteaza atat de multi Bucuresteni.
  • +1 (1 vot)    
   O problema serioasa (Joi, 12 iunie 2008, 22:46)

   Escu [anonim] i-a raspuns lui Ovidiu P

   Il voteaza "flotantii" de la Stefanesti. Nu glumesc. Se foloseste de anumite mase de manevra pentru ca multi bucuresteni nu merg la vot.
 • -7 (7 voturi)    
  mama, ce energii negative (Joi, 12 iunie 2008, 17:39)

  comentator [anonim]

  a declansat aceasta declaratie...imi aduce aminte de scenele de exorcizare din filmele de specialitate:)))

  cand spiritul rau e aproape de a fi alungat din corpul-gazda, devine cu adevarat inspaimantator...

  exact asta este imaginea pe care mi-o proiecteaza urletele de disperare ale portocaliilor...
 • +7 (7 voturi)    
  Independent... De cand? Fata de cine? De ce? (Joi, 12 iunie 2008, 18:01)

  Don Ciccio [utilizator]

  "Doar PD-L are nevoie de Blaga, bucurestenii au nevoie de mine "

  Ce spui, Gogule? Ai vrut sa zici... "pulimea", si ti-a iesit... "bucurestenii"... Ghin(ion) Iliescu!
  Unde-ti este sulul de hartie igienica, bei, playboy politic de Primaverii?
 • -8 (8 voturi)    
  interesant (Joi, 12 iunie 2008, 18:10)

  liviu [anonim]

  multi spun ca oprescu stie numai sa acuze...
  nu prea cred
  nu el a inceput razboiul ci blaga
  si sa nu uitam ca blaga face LA FEL !!! nu mai spunce ceo sa faca ci cat de rau va fi cu oprescu... genial...
  nimeni nusi da seama ca pancarda cu reclama lui cu fapte nu vorbe a aberanta... venind de la un om care il jigneste pe oprescu in nestie...
  frumos...
 • +6 (6 voturi)    
  Oprescu, PSD are nevoie de tine - NOI NU ! (Joi, 12 iunie 2008, 18:19)

  *** Noul PSD-PNL [anonim]

  Te-asteapta "nevoiasii" sa le opresti dosarele in Parlament

  Si sa le readuci linistea !
 • +6 (6 voturi)    
  Ca sa primesti, trebuie sa si dai. (Joi, 12 iunie 2008, 19:42)

  Iri [anonim]

  ......"va schimba modul in care primarul trateaza institutia si in care Primaria trateaza cetatenii si va pune intotdeauna cetateanul in centrul schimbarilor pe care le va face in Bucuresti. " - VORBE GOALE. A SPUS CEVA CU ASTA? E ceva concret aici? Astfel de vorbe se spun atunci cand nu ai nimic a spune. Abureala. Priviti-va, voi care criticati, in oglinda. Si fiti macar in intimitate cinstiti cu voi insiva. Chiar nu s-a facut nimic in Bucuresti? S-a inceput reabilitarea unui oras locuit. Cum e cand zugraviti, schimbati prin casa, puneti parchet si gresie si locuiti in aceeasi casa ca alta nu aveti, cu nevasta, copiii si eventual si o pereche de parinti? Va vine sa va luati lumea in cap si eventual va injurati nevasta ca v-ati luat dupa ea ca sa schimbati in casa. Asa e si cu Bucurestiul nostru. Nu ne place de cel ce face treaba si ne propune curatenie ci de cel ce ne invita la gargara, la o bere si la mistocareala dupa gagici.
  Sa nu te miri,insa, daca intr-o zi vei fi parasit de toti.
 • +5 (5 voturi)    
  Eu nu am deloc nevoie de Oprescu! (Joi, 12 iunie 2008, 20:38)

  martin [anonim]

  Domnule Doctor Smecherila ,eu si multi altii ,nu avem deloc nevoie de declaratiile dvs pline de prostii si lipsite de orice idei constructive. Nu aveti decat sa comunicati cu partizanii proprii prin posta pneumatica si sa-i chemati la alegeri, fiindca numai votul va decide.
  Pana atunci incetati sa-i mai aruncati lui Blaga marsavii cum ar fi ca e vames si militian, fiindca nu e vazut ca un corupt. Iar minciuna ca nu ati luat niniodata nimic de la pacienti, oricum nu e credibila.
  Decat declaratii de fanfaronada, poate emiteti macar in ceasul al 12-lea ceva util si relizabil pentru Bucuresti !
 • +3 (5 voturi)    
  va este dor de iliescu? (Joi, 12 iunie 2008, 20:42)

  Doboritorul de Bizoni [utilizator]

  votati cu sorin oprescu!
 • +3 (3 voturi)    
  Saracul Oprescu (Joi, 12 iunie 2008, 23:31)

  Vlad I [anonim]

  Pai PDL-ul nu-i tot format din romani si deasemenea din bucuresteni? ca doar nu-i un partid facut din senegaleni. mai bine zis, psd-ul are asa un aer rusesc. Unde credeti ca au disparut tot PCR-ul asa peste noapte? La plenara vedeam acolo mii de capete lunguiete aplaudand un analfabet.
 • +2 (2 voturi)    
  PSD-ul si (Vineri, 13 iunie 2008, 7:26)

  gabifm [utilizator]

  Iliescu au nevoie de tine! Nu bucurestenii.
 • +2 (2 voturi)    
  Cucuveaua si puiul de ciocoi (Vineri, 13 iunie 2008, 8:21)

  Lo [anonim]

  Cucuveaua aia batrana ne canta prohodul si hienelor alora le curg deja balele dupa noi... Mergeti la VOT duminica!
  http://www.curentul.ro/index.php/Actualitate/Potrivit-unei-Note-informativa-a-SRI-Iliescu-a-coordonat-toata-campania-lui-Oprescu.html
 • +2 (2 voturi)    
  CAP NUMAI CU GURA (Vineri, 13 iunie 2008, 8:35)

  Alegator [anonim]

  Oprescu are un cap numai cu gura.Daca ar avea si un dram de minte si-ar da seama ca e atat de incapabil pentru Primaria Mare incat chiar si el ar trebui sa-l voteze pe Blaga.
 • +1 (1 vot)    
  PINOCHIO OPRESCU NU TREBUIE SA AJUNGA PRIMAR (Vineri, 13 iunie 2008, 9:31)

  gion [anonim]

  Ati vazut afisele din oras in care printr-o fotografie "de familie" Oprescu-Iliescu este prezentat doctorul lui Iliescu,amintind electoratului bucurestean de crimele mineriadei ?

  Poate printr-o asemenea campanie agresiva,pe care Blaga ar fi trebuit sa o faca cu mai multa forta,
  s-ar fi trezit uitucii dintre bucuresteni care voteaza Oprescu de parca ar fi un nou nascut si complet independent.Nu va lasati mintiti de asa zisa independenta a lui Oprescu,de indata ce va cistiga Bucurestiul va reveni negresit chiar daca neoficial in ograda cercurilor de interese PSD.

  Ar fi o blasfemie si o jignire fara seaman ca bucurestenii uituci sa arunce Capitala cu arme si bagaje neconditionat in bratele clicii pesediste comuniste corupte.
  Iliescu si clica sa nu merita un asemenea cadou
  dupa tot ce a facut.
  Oprescu poate ramine un meedic bun,ceeace si este,nu-l plingeti de mila.
  Nu transformati 15 iunie 2008 intr-o reeditare a Duminicii Orbului.
  Treziti-va pina nu este prea tirziu !!

  Dintre doua rele ,alegeti totusi Blaga! Daca Blaga va face lucruri necurate la primarie ,presa va veghea.
  Totusi Blaga nu cred ca este un al doilea Videanu,asa cum cauta sa convinga Oprescu si PSD.
 • +1 (1 vot)    
  NU (Vineri, 13 iunie 2008, 15:54)

  razvan [anonim]

  Domnule Oprescu, poate doar familia dumitale are nevoie de tine. N-ai habar de ce au bucurestenii nevoie si nici nu te intereseaza.
  Ramai acasa si gaseste-ti o ocupatie utila.


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version