Miron Mitrea s-a operat de polipi in Germania, relateaza Cancan. In aceasta perioada, Sorin Oprescu l-a acuzat pe Blaga ca s-a intilnit cu Mitrea intr-un restaurant din Bucuresti pentru a negocia voturile din Capitala.

Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, s-a operat de polipi intr-un spital din Munchen, au declarat surse din PSD pentru Cancan. Operatia a fost usoara, s-a desfasurat fara complicatii, iar Mitrea s-a intors in tara chiar a doua zi dupa interventie. Liderul PSD trebuie sa stea citeva zile in pat pentru recuperarea completa.

In perioada in care Mitrea s-a aflat in Germania, lucru admis chiar de acesta, Sorin Oprescu a lansat intr-o conferinta de presa acuza ca Mitrea si Blaga s-au intilnit intr-un restaurant din Bucuresti pentru a imparti sferele de influenta intre PSD si PD-L .

Mai exact, Oprescu a acuzat ca s-a pus la cale infringerea sa in turul doi la schimb cu cistigarea unor sectoare de catre cele doua partide. Oprescu nu a prezentat nicio dovada in sprijinul afirmatiilor sale, desi Vasile Blaga i l-a cerut in citeva rinduri.