"Comunistule! Teroristule!" - asa a fost apostrofat, miercuri, pe o strada din Sighetul Marmatiei, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Fostul sef al statului, aflat in campanie electorala in localitate, a fost agresat verbal de catre un cetatean. Iliescu a ignorat apelativele si a continuat sa vorbeasca cu oamenii.

Ion Iliescu se afla in campanie electorala pentru candidatul PSD la primarie si tocmai facea o baie de multime. Conform agentiei Newsin, un cetatean din multime care purta insemnele PD-L a inceput sa strige la liderul PSD: "Comunistule!", "Teroristule!". Persoana in cauza s-a linistit iar Iliescu si-a continuat plimbarea prin multime, ignorand apelativele.

In februarie 2008, la intalnirea de 18 ani a membrilor Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala, Ion Iliescu a fost injurat de revolutionarul Nica Leon. Cei doi au avut mai multe schimburi de replici, cel mai dur fiind la inceputul intrunirii, cand Leon l-a injurat si i-a spus "vierme" si "animal" fostului presedinte al tarii, care a replicat numindu-l "puslama" si cerand sa fie dat afara din sala.