Reprezentantii PSD Cluj au prezentat luni, intr-o conferinta de presa, imagini prin care, spun ei, se dovedeste faptul ca Emil Boc a transformat cladirea Primariei Cluj-Napoca intr-un "laborator de propaganda al PD-L".

Primaria
Cluj-Napoca
Foto: PSD
Imaginile par a fi surprinse dintr-o cladire aflata vizavi de Primarie, printr-un geam, si in ele se observa cateva monitoare si tastaturi pe care un barbat lucreaza intr-un program de editare video, avand in fata imagini cu reprezentantii si sigla PD-L. In replica, Emil Boc a declarat intr-un briefing de presa ca aparatura a fost cumparata de partid si ca pe ea se monteaza de trei ani filme de prezentare a activitatii sale ca primar.

"A folosi banii publici pentru scopuri electorale este absolut ilegal si imoral. Emil Boc dovedeste astfel ca nu este decat un ipocrit si un demagog. Ne aducem cu totii aminte de unul dintre sloganele sale electorale din 2004: In primarie voi face administratie, nu politica. Iata ca, din nou, minciuna are picioare scurte", a declarat Remus Lapusa, candidatul PSD la Primaria Cluj-Napoca.

Fereastra
Foto: PSD
El a precizat ca il acuza pe candidatul Emil Boc "ca foloseste bani publici in interesul domniei sale si in interesul PD-L. Un asemenea birou de campanie nu avea ce sa caute in sediul Primariei Cluj-Napoca, sunt bani publici care se folosesc in interes personal si nu mi se pare normal acest lucru."

Potrivit NewsIn, Boc a replicat, intr-un briefing de presa, ca in incaperea respectiva se monteaza doar clipuri privind activitatea sa ca primar si ca spoturile electorale ale sale si ale colegilor sai au fost montate de catre firme specializate.

Aparatura
Foto: PSD
"Este iarasi o manipulare. Realitatea este urmatoarea: exista o incapere de 8-10 mp unde, de trei ani de zile, pregatesc acele materiale cu care ma duc in emisiuni, pe baza activitatii Primariei, iar acum, in campanie electorala, s-a lucrat la raportul primarului pe patru ani, raport care a fost prezentat in imagini, pe posturile de televiziune. Mentionez faptul ca celelalte materiale electorale, ale mele, ale lui Alin Tise, au fost facute de catre firme specializate si veti primi decontul aferent si contractele in cauza", a declarat Emil Boc.

De asemenea, el a precizat ca aparatura din incapere este in valoare de aproximativ 50.000 de RON si a fost achizitionata din banii partidului.