Vasile Blaga si-a depus la Biroul Electoral Municipal candidatura pentru primaria Capitalei, fiind primul inscris pe liste. Blaga spune ca cel mai dificil de invins va fi Cristian Diaconescu, dar ca e sigur de victorie deoarece obisnuieste sa duca "lucrurile pina la capat".

"Din acest moment sintem oficial inscrisi in lupta pentru cistigarea primariei Capitalei si a majoritatii in Consiliul General. Am convingerea ca acest lucru se va intimpla, pentru ca propun bucurestenilor proiecte concrete si pentru ca tot ceea ce am facut pina azi demonstreaza ca stiu sa duc lucrurile pina la capat.", a declarat Vasile Blaga la iesirea de la BEM.

Cit despre principalul contracandidat, Blaga considera ca acesta e Cristian Diaconescu si nu Sorin Oprescu. " Cel mai dificil de invins va fi candidatul PSD, adica Sorin Oprescu", a opinat Blaga, care despre Oprescu s-a limitat sa spuna ca este " un foarte bun medic".

Pe listele pentru consiliul General, mai figureaza Liviu Negoita, Razvan Murgeanu, dar si Vasile Gherasim, fost primar al PSD in sectorul 1.

Tot luni, isi vor mai dpeune candidaturile la BEM si Ludovic Orban, candidatul PNL, si Codrin Stefanescu, din partea PC.