Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, i-a amenintat luni, de la tribuna Senatului, pe politicieni, ziaristi, pe cei din serviciile secrete ca este inarmat si stie sa se apere “ca un barbat” daca este atacat. Liderul PRM este suparat pe ziaristi dupa ce saptamana trecuta a acuzat doi reporteri ai unui tabloid ca l-au fotografiat in timp ce se afla la restaurant.

Corneliu Vadim Tudor a declarat pe holul Senatului ca detine o arma de vanatoare si un pistol “cu care isi apara copii”.

“Ii avertizez pe politicieni, pe ziaristi, pe cei din serviciile secrete implicati in asa ceva ca stiu sa ma apar strasnic de bine si sunt inarmat si eu si garzile mele, conform legilor in vigoare. La primul atac de acest gen va iesi rau pentru cei care cred ca pot inchide gura unui om al dreptatii, cum sunt eu. Este un ultim avertisment pe care vi-l dau voua, unii chiar din aceasta sala. Sa va fie rusine obrazului, ajungeti la asasinate politice”, a declarat Vadim Tudor de la tribuna Senatului.

Liderul PRM a acuzat mai multi politicieni ca sunt implicati intr-un plan de discreditare in presa printre care pe Dumitru Puzdrea (deputat PD-L), Daniela Buruiana (deputat, fost PRM), Dragos Dumitriu (deputat, fost PRM) si un senator "pripasit" la PNL.

Dupa ce si-a terminat “discursul”, Corneliu Vadim Tudor, la iesirea din sala a declarat ca detine o arma de vanatoare si un pistol cu care "isi apara copiii" insa a precizat ca nu poarta armele la el.

Doi fotoreporteri ai ziarului Click au fost reclamati de liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, la Sectia 17 Politie, dupa ce au incercat sa il fotografieze, vineri seara, in fata unui restaurant din sectorul 5.