Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan le-a spus miercuri liberalilor din filiala PNL Bucureşti să vorbească în întâlniri, în emisiunile de radio şi televiziune, podcasturi, în zona online, în staţiile de autobuz şi în gări despre realizările partidului, ale guvernărilor Orban, Cîţu şi Ciucă.

Rareș BogdanFoto: Inquam Photos / George Călin

„Vreau doar să vă rog o chestiune: să vorbiţi în întâlnirile dumneavoastră directe, în emisiunile de radio, de televiziune, podcasturi, în zona online, în staţiile de autobuz, în gări, să vorbiţi despre Partidul Naţional Liberal, pe de o parte, despre istoria lui, dar, mai ales, despre istoria lui recentă, despre ultimii patru ani şi jumătate, despre guvernarea Orban, despre guvernarea Cîţu şi despre guvernarea Nicolae Ciucă şi despre prezenţa miniştrilor noştri în interiorul actualului guvern, miniştrii extrem de performanţi”, a transmis Rareş Bogdan, la Comitetul de Coordonare al PNL Bucureşti, conform Agerpres.

El a susținut că este întrebat de oameni de ce nu au aflat despre realizările PNL la guvernare.

„Cea mai mare problemă pe care o am eu, ca unul care comunică foarte mult, dar trebuie să dea răspunsuri membrilor şi celor cu care mă întâlnesc, este: 'domnule Bogdan, dar de ce nu ştim că, de exemplu, în mandatul lui Nicolae Ciucă, pentru prima dată în istoria ultimelor 17 ani, România a depăşit pragul fatidic de 50% absorbţie de bani europeni şi am ajuns la absorbţie de 77%? De ce nu ştim că în mandatul lui Nicolae Ciucă am avut anul cu cele mai multe investiţii străine directe - 10,9 miliarde?' De ce nu ştim, şi ne lăsăm duş în retorica tiktok sau a articolelor de subsol din presă sau din Facebook, că România a luat 96 de miliarde aproape de euro de la Bruxelles şi a plătit aproape 26, deci avem un plus de aproape 70 de miliarde? De ce nu ştim despre toate acestea? De ce nu ştim ce au făcut toţi miniştrii noştri la Ministerul Dezvoltării, la Ministerul de Interne, la Ministerul Culturii, la Ministerul Finanţelor, la Ministerul Transporturilor, la Educaţie?”.

Rareş Bogdan a mai spus că trebuie să vorbească şi despre realizările aleşilor locali.

„Vă rog din suflet, v-am pregătit şi un material pe care să-l aveţi la îndemână, dacă nu vă mai amintiţi. Vorbiţi despre ce a făcut PNL în patru ani şi jumătate. Am făcut foarte multe lucruri pentru România. Redaţi-le încrederea românilor în Partidul Naţional Liberal şi în soluţiile administraţiilor liberale de succes. Ciprian este un exemplu pe care îl aveţi la îndemână şi de acolo puteţi merge cu exemplele la Boc, la Bolojan, la Oancea, la Flutur şi aşa mai departe. Deci, singurul lucru pe care vi-l cer (...): vorbiţi despre ce au făcut aleşii noştri locali, despre ce au făcut miniştrii noştri, ce au făcut prim-miniştrii noştri şi nu ezitaţi să spuneţi că Partidul Naţional Liberal este partidul care a modernizat, modernizează şi digitalizează România”, a adăugat el.