Bine v-am băgat capul pe ușa electronică. Acesta este newsletter-ul săptămânal „Panorama cu ALP”, lahttps://panorama.ro/panorama-alp-primar-grija-bucuresti-nicusor-piedone/adjunct la Panorama. O dată pe săptămână, vă povestesc despre un subiect care mi s-a părut demn de atenția voastră sau care doar mă enervează atât de mult, că îmi vine să afle și alții. Sugestiile și dorințele voastre le aștept aici.

Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone vor duce bătălia verii pentru Primăria CapitaleiFoto: Inquam Photos - Sabin Cirstoveanu

Vorbim azi despre cum se prefigurează lupta pentru primăria Capitalei și cum arată rupturile între rațiune și emoție, când e să alegem între Nicușor Dan și Piedone, plecând de la un aspect halucinant al unui sondaj: mulți votanți ai lui Piedone ar merge și cu Nicușor, la o adică, dacă n-ar avea de ales. Apoi, revenim la un personaj tare drag nouă: comisarul Horică de la ANPC a prins puii bronzați cu vopsea la supermarket, înainte să plece la plajă, la Constanța, să aducă PSD la Primărie.

Citește continuarea pe Panorama.