Rareș Bogdan susține că PSD și PNL nu se iubesc, dar s-au căsătorit „de conveniență” din cauza pericolului războiului de la granițele României, declanșat de Putin.

Rareș BogdanFoto: Inquam Photos / George Călin

„Vă rog să mă înţelegeţi şi pe mine şi pe ceilalţi, uneori există căsătorii de convenienţă, nu spun de interes, în care îţi respecţi partenerul, că te-a pus mama cu tata să te însori, dar asta nu înseamnă că eşti îndrăgostit. Nu vă gândiţi cumva că suntem îndrăgostiţi cu cei care au condus judeţul ăsta mult timp, nici într-un caz. Dar în acelaşi timp ştiu ceva, că azi noapte Kievul a fost bombardat, că se pregăteşte cea mai mare ofensivă spre Nikolaiev şi Odesa, mai ştiu că am văzut declaraţiile şi le văd, ale lui Medvedev şi Putin legate de gurile Dunării şi Testamentul lui Petru cel Mare şi mai ştiu o chestiune, că dacă cade Nikolaiev şi Odesa şi dacă Rusia se apropie de Rieni, de Izmail şi atât de aproape de Brăila şi de Galaţi şi de Tulcea, România este într-un real pericol. Iar Moldova este sub un pericol total”, a declarat duminică Rareş Bogdan, citat de news.ro.

Coaliția PNL și PSD a decis comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare și participarea pe liste comune de candidați pentru Parlamentul European.