Rareș Bogdan susține că PNL este „un partid cu blazon, chiar dacă ușor blazat”, dar care trebuie să aibă un candidat propriu la prezidențiale.

Rareș BogdanFoto: Inquam Photos / George Călin

„PNL este obligat de istoria sa, suntem un partid cu blazon, chiar dacă uşor blazat în această perioadă, sper să le scot blazarea colegilor mei din ţară şi să înţeleagă că avem o şansă foarte importantă, dar trebuie să vorbim cu oamenii, să ieşim în media, să stăm pe stradă între oameni, să nu-i ocolim. Nu se pune problema unui candidat altul decât al PNL, pentru preşedinţie, exclus", a afirmat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă sunt excluse în acest moment candidaturile comune PSD-PNL, Rareş Bogdan a răspuns: „Nu este exclus absolut nimic, dar asta, dacă vor înţelege cu toţii că Nicolae Ciucă este cea mai bună opţiune pentru România, mai ales privind contextul internaţional, noi îi aşteptăm pe toţi să-l susţină”.

„Noi nu stăm în momentul ăsta pe ideea că trebuie neapărat să vină o variantă a noastră. Noi suntem oameni care colaborăm, care dialogăm, oameni care venim cu argumente şi nu venim să impunem ceva, că nu suntem veniţi dinspre Est cu cizma sovietică, noi suntem nişte oameni raţionali care am construit democraţia în această ţară, care am modernizat România istoric şi participăm acum la ceea ce înseamnă digitalizare şi dezvoltare", a completat liberalul. (news.ro)