Preşedintele PNL Argeş, ministrul Justiţiei Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă că „îi este dor” de perioada în care guvernul era condus de premierul Nicolae Ciucă.

Alina GorghiuFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

„În 2024, Partidul Naţional Liberal va fi singurul mare partid de dreapta care susţine ideile tradiţionale ale liberalismului românesc şi venim în faţa românilor cu o experienţă extraordinar de bună a guvernării. Suntem de şase luni de zile într-o nouă formulă de guvern şi vedem acum, mai bine ca oricând, cât de important este ca premierul României să asigure echilibrul şi stabilitatea unui guvern de coaliţie”, a spus Alina Gorghiu la şedinţa Comitetului de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung.

„Sincer, domnule preşedinte Ciucă, mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării”, a adăugat ea.

Gorghiu afirmă că o guvernare liberală pune întotdeauna accentul pe investiţii.

„În 2022, când preşedintele Partidului Naţional Liberal a condus guvernul, totalul investiţiilor străine a fost de aproape 11 miliarde de euro. Şi spun asta pentru că, dacă nu noi menţionăm lucrurile bune din guvernarea liberală, să ştiţi că nu o să o facă nimeni altcineva. (...) Dezvoltarea ţării pe bază de investiţii, aceasta este politica noastră, a liberalilor", a declarat ea.

Comitetul de Coordonare Local Extraordinar al PNL Câmpulung alege, sâmbătă, noua conducere a organizaţiei. La eveniment participă şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.