​​Schimb de replici și acuzații de agresiune la festivalul „Micul de aur”. Un bărbat s-a apropiat filmând de George Simion și l-a întrebat „cum e să fii rusofil?”. Liderul AUR i-a spus că spune prostii și cum bărbatul insista și i-a spus că este live pe Facebook i-a replicat „a venit un prost la mine să mă întrebe de ce țin cu rușii ...”.

George Simion, incident la „Micul de aur”Foto: Captura video

După alte câteva replici, liderul AUR i-a dat peste telefon, iar bărbatul l-a acuzat că este agresiv.

După ce filmarea s-a viralizat, liderul AUR a venit cu propriile explicații pe site-ul său.

Simion spune că bărbatul care a venit la el este un „userist convins” care a făcut gesturi obscene și a încercat să-l provoace.

„În legătura cu filmarea de la ”Festivalul Micul de Aur” în care sunt făcut cu ou și cu oțet de către un domn care a prezentat povestea denaturat, încercând să arate că ar fi fost victima unei agresiuni din partea mea, țin să fac câteva lămuriri, mai ales că am aflat ulterior că persoanele care au generat scandalul de sâmbătă seara sunt membri USR. Aceștia sunt: Marian Petcu (cel care făcea semne obscene în mod insistent), Ioana Popescu și Alexandra Iordăchescu – toți useriști convinși așa cum reiese de pe paginile lor sociale”, a scris Simion.