Premierul Nicolae Ciucă a declarat, luni seară, că toți miniștrii liberali vor fi evaluați până când va avea loc rotativa guvernamentală, iar unii dintre ei s-ar putea fă nu mai facă parte din viitorul cabinet. Totodată, întrebat dacă îi este teamă că odată cu funcţia de premier va pierde şi funcţia de preşedinte al PNL, Ciucă a răspuns că are o singură teamă: să nu moară neîmpărtăşit.

Cătălin Predoiu, Nicolae Ciucă și Lucian BodeFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

„Fiecare dintre ministru va fi evaluat și fiecare își va regăsi sau nu poziția în viitorul guvern”, a spus Ciucă întrebat în ce stadiu sunt evaluările miniștrilor PNL și dacă există posibilitatea ca unii dintre ei să nu se regăsească în viitorul guvern.

Întrebat de posibilitatea ca unii să nu se regăsească în guvernul condus de Ciolacu, Ciucă a spus „categoric, da”.

Singura teamă a lui Ciucă?

Întrebat dacă îi este teamă că va pierde funcţia de preşedinte PNL, după ce va pierde funcţia de permier, Ciucă a răspuns că are o singură teamă şi anume să nu moară neîmpărtăşit.

”Mi-e teamă să nu mor neîmpărtăşit, dar, în rest, de ce să îmi fie teamă? Tocmai, e Săptămâna Mare. Credeţi că pentru cineva anume contează un scaun, o funcţie sau... nu. Contează să ne facem treaba, iar treaba trebuie făcută în aşa fel încât oamenii să simtă că muncim pentru ei”, a răspuns Ciucă, potrivit News.ro.