Angela Sacaliș, cea pe care consilerul local PSD Anca Ciubăncan a acuzat-o că a bătut-o, susține că totul este o minciună și că ea s-a ales cu „piciorul în ghips și imaginea pătată” după scandalul care a avut loc vineri la sediul social-democraților din Cluj-Napoca.

Un consilier local PSD acuză că a fost agresată de trei colege de partidFoto: Dreamstime

”Legat de incidentul din 17 martie, în care am fost acuzată pe nedrept, multe informații sunt false și total eronate. A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips și cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnișoare ale căror nume a apărut peste tot în presă”, a spus Sacaliș, scrie Cluj24.

Sacaliș susține că totul a fost inventat de consilerul local PSD Anca Ciubăncan, pe care o acuză că devenit violentă, și că nu este vinovată pentru incident.

„Tot ce a spus „doamna” Anca Ciubăncan este FALS! Ea a fost cea care a pornit conflictul și tot ea s-a folosit de vechile metehne să se impună, după cum deja se știe în spațiul public. Ciubăncan, pentru că „doamnă” este mult spus, a dat dovadă de cel mai josnic comportament pentru o femeie. În loc să apeleze la o atitudine demnă de o consilieră locală și să se folosească de dialog, ea s-a rezumat la violență”, a mai spus Sacaliș.

Conducerea PSD Cluj-Napoca s-a reunit în urma scandalului în care au fost implicate trei social-democrate şi a anunţat sancţionarea „aspră” a membrelor

„Astazi, Biroul Permanent Municipal al P.S.D. Cluj-Napoca, în sedința extraordinară, a demarat procedurile de sancționare a persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17.03.2023 la sediul organizației municipale”, a transmis PSD Cluj.

Deciziile finale vor fi luate în zilele următoare, a mai transmis conducerea filialei social-democraților din Cluj.

Poliția s-a sesizt din oficiu

Oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au declarat duminică, pentru News.ro, că una dintre femeile implicate a anunţat autoritățile.

  • „În după-amiaza zilei de 17 martie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că într-o curte interioară situată pe strada Eroilor, are loc o stare conflictuală între două femei.
  • Starea conflictuală a fost aplanată, iar poliţiştii au oferit femeilor în cauză îndrumări legale, privind dreptul de a formula plângeri penale în termenul prevăzut de lege, la acel moment persoanele refuzând deplasarea la sediul unităţii de poliţie.
  • Au fost demarate cercetări din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi stabilite toate aspectele de interes pentru cauză”, a transmis, duminică, IPJ Cluj.

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan a susținut că a ajuns vineri seară la urgențe cu răni la cap și coaste rupte, după ce ar fi fost agresată de trei colege de partid în fața sediului, inclusiv de Angela Sacaliș.

Sursa foto: Dreamstime.com