Mihai Alexandru Ghigiu, liderul TSD și preşedintele Institutului Naţional de Administraţie, a reacționat după criticile privind petrecerea organizației de tineret la Sinaia, spunând că nu s-a întâmplat nimic imoral acolo.

Alexandru Mihai GhigiuFoto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Declarația vine după ce liberalul Octavian Oprea a relatat sâmbătă că tinerii social-democraţi „au fript o petrecere pe cinste cu lăutari şi manele”, într-un complex al RAPPS din Sinaia. Într-un clip postat pe Facebook se aude cum un lăutar cântă: „Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte / Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n mână / Şi Dodo la Prefectură, pe noi toţi ne doare-n mână!”.

Ghigiu spune, tot pe Facebook, că „Muncim, învățăm, creăm și uneori ne mai și distrăm!”

„Am ținut să punctez că `ne mai și distrăm`, pentru că în timpul liber cu toții simțim nevoia să ne mai destindem. Nu s-a întâmplat nimic extraordinar la reuniunea noastră de la Sinaia, nici imoral, nici nu s-au auzit înjurături la adresa cuiva. Îmi pare rău că în presă a fost speculat acest subiect, deși colegii mei s-au distrat într-un mod obișnuit pentru o gașcă de tineri!”, a adăugat el.

Clipul cu secvența de la petrecerea de la Sinaia: