Fostul secretar general al tinerilor PNL Octavian Oprea a relatat sâmbătă că tinerii social-democraţi „au fript o petrecere pe cinste cu lăutari şi manele”, într-un complex al RAPPS din Sinaia, transmite News.ro.

Marcel CiolacuFoto: Agerpres

„Au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicaţii manelizate fără număr”, a acuzat liberalul, care distribuie pe Facebook un videoclip înregistrat la petrecerea respectivă.

În imagini este surprins un moment în care se fac dedicaţii pentru Marcel Ciolacu, Lucian Romaşcanu şi subprefectul judeţului Buzău, Constantin Cristea, zis Dodo.

„Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noştri, ai contribuabililor, într-un complex deţinut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, „Mara" din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieţii şi fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari şi manele prin care îşi anunţă intenţiile de preluare a frâielor guvernării şi nu numai.

Cu dedicaţii pentru Marcel Ciolacu, şeful de la Cameră, viitorul preşedinte al României după dorinţa lor, Lucian Romaşcanu de la cultură şi idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democraţi au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicaţii maneilizate fără număr”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Octavian Oprea, fost secretar general al TNL, demis în urma unui scandal în care reprezentanţi ai organizaţiei, la o petrecere, au adresat injurii colegilor de guvernare de la PSD.

„Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte”

Oprea susţine că petrecerea „s-a încheiat doar după ce locuitorii oraşului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 şi doar cu intervenţia trupelor speciale”.

În imaginile difuzate de Oprea, este surprins un moment în care se fac dedicaţii pentru Marcel Ciolacu, Lucian Romaşcanu şi subprefectul judeţului Buzău, Constantin Cristea, zis Dodo.

În clipul postat pe Facebook se aude cum un lăutar cântă: „Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte / Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n mână / Şi Dodo la Prefectură, pe noi toţi ne doare-n mână!”

„Dodo” - Constantin Cristea - este membru al TSD Buzău şi ocupă funcţia de subprefect al judeţului Buzău.

Liberalii n-au uitat de scandalul de anul trecut de la TNL

Comentarii pe subiect a făcut şi preşedintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu. Liderul liberalilor buzoieni le-a amintit social-democraţilor din Buzău cum au profitat de scandalul petrecut în toamna anului trecut, la o petrecere a TNL, în care tinerii liberali aduceau injurii pesediştilor.

Atunci, deputatul buzoian Romeo Lungu s-a fotografiat depunând flori la mormântul Brătienilor, iar liderii TSD Buzău au mers la mamele liderilor TNL din Buzău şi le-au oferit buchete de flori, postând imaginile pe reţelele de socializare.

„Mi-e foarte greu să nu taxez derapajul grav pe care l-am constatat la domnul Lungu, care, într-un jalnic moment de imagine, s-a hotărât să imortalizeze momentul în care aprindea lumânări la mormântul Brătienilor. Mă întreb eu, domnule Lungu: Aţi uitat de ce îl aveţi pe domnul Dodo la Prefectură? (...)

Atâta cinism rar am văzut, mai bine vă duceți frumos la Scornicești să aprindeți lumânări, pentru că voi nu faceți altceva decât să pătați imaginea democrației în România. Este momentul să vă rupeți de mentalitatea de baroni și de stăpâni absoluți ai României!”, a scris pe Facebook deputatul Gabriel Avrămescu.