Adrian Oianu, consilier liberal în Primăria Sectorului 1, s-a arătat profund nemulțumit că ședința de Consiliu a fost programată pe 1 martie, el acuzând-o pe Clotilde Armand că a făcut-o special ca „să ne strice nouă bucuria sărbătoririi de 1 martie în familie”.

Ședință de Consiliu Local la Primăria Sectorului 1Foto: Captură Facebook / Primăria Sectorului 1

„Subliniez partea negativă a acestei zile, în care doamna primar ne-a pus o ședință de consiliu pe 1 martie și vreau să accentuez lipsa preocupării pentru valorile românești ale acestui primar”, a spus liberalul în ședința de consiliu.

„Nu-i pasă de valorile românești (...) este evident asta”, a insistat Oianu.

„În orice zi putea să pună această ședință de Consiliu. și ieri și mâine, a pus-o `expre` astăzi, ca să ne strice nouă bucuria sărbătoririi zilei de 1 martie în familie, lângă cei apropiați și lângă oamenii pe care îi iubim. Și asta arată încă o dată lipsa de respect, abuzul cu care ne tratează și felul dictatorial în care crede că trebuie să conducă această primărie”, a mai spus consilierul liberal.

Înregistrarea momentului în care Oianu se plânge că a trebuit să meargă la muncă de 1 martie a fost postată pe Facebook de jurnalistul Ovidiu Vanghele: