Preşedintele PSD Arad, Mihai Fifor, anunţă luni că primarul din Nădlac, Ioan Radu Mărginean, a intrat în PSD, fiind primit chiar de către Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu. „Ioan Radu Mărginean, un om care prin structură şi stil de lucru s-a dovedit a fi un social-democrat autentic”, a declarat Mihai Fifor, care, însă, îl critica dur pe primarul din Nădlac în urmă cu un an, când acesta intrase în PNL, relatează News.ro.

Ioan Radu Mărginean, primarul orașului Nădlac, alături de Vasile DîncuFoto: Agerpres

„Am fost azi cu toţii bucuroși să îi urăm bun venit, alături de noi, în echipa PSD, într-un context absolut special, primarului din Nădlac, Ioan Radu Mărginean, un om care prin structură şi stil de lucru s-a dovedit a fi un social-democrat autentic. Primirea i-a făcut-o chiar preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, alături de secretarul general Paul Stanescu, care l-au asigurat de tot sprijinul pentru ca Nădlacul să fie în 2024 social-democrat. Şi sunt absolut convins că astfel va fi! Bun venit, Ioan Mărginean”, a scris luni, pe Facebook, Mihai Fifor, adăugând fotografii de la eveniment.

În urmă cu un an însă, Mihai Fifor îl critica dur pe primarul din Nădlac. Acesta a candidat la ultimele alegeri ca independent, dar cu susţinerea PSD.

Într-o postare pe Facebook din 23 septembrie 2021, Fifor explica faptul că înainte de ultimele alegeri locale a căutat o soluţie pentru Nădlac: „Ne-am asezat la masa cu primarul de atunci, un anume Mărginean, care mi-a justificat obscurul mandat anterior, pe care tocmai îl încheia, prin faptul că nu a avut timp de patru ani susţinerea unui consiliu local majoritar liberal. M-a rugat ca PSD să nu nominalizeze atunci un candidat propriu, sa il sustinem ca și candidat independent, promiţând că asta va fi doar de faţadă, în fapt el fiind trup şi suflet alături de PSD și de excelenta noastră echipă de consilieri de la Nădlac (...) Cât a ţinut cuvântul lui Mărginean?... Imediat după sărbătorile de iarnă m-am pomenit cu el în biroul de la partid. Venise să îmi spună că a decis să preia organizația PNL Nădlac și voia să aflu asta chiar de la el. Am crezut că nu aud bine. Păi cuvântul dat, păi caracterul, domnule primar? O glumă sinistră”.