​​George Simion, flancat de Dan Tănasă, au făcut circ în comisia de muncă unde se discutau majorările salariale pentru autoritățile publice. Un moment tensionat a avut loc în momentul în care liderul AUR a venit în spatele PSD-istului Gabriel Zetea care susținea creșteri salariale pentru angajații din primării.

Contre între George Simion și Gabriel ZeteaFoto: Hotnews

„Zeci de mii de români din administrație au salarii de 2.000 de lei. Nu vrei să le crești”, i-a zis Zetea lui Simion, care a început să țipe că milioane de oameni au salarii și pensii mici, provocându-l pe pesedist.

„George, vrei să le crești salariile oamenilor?”, s-a ridicat spre Simion deputatul PSD. „Nu, voi vreți la voi, voi vreți la salariile voastre”, i-a replicat liderul AUR. Pentru că dialogul era tensionat un deputat a încercat să-i despartă.

În dispută a intervenit și Dan Tănasă care s-a repezit înspre cei doi, țipând că PSD e plin de mincinoși. „Le crești activul de partid, mincinosule!”, i-a spus Tănasă.

Vociferările au continuat, însă, în final, deputații au decis să majoreze doar salariile din administrația locală, renunțând la creșterile pentru ceilalți demnitari.

Dezbaterile și interventia parlamenatarilor AUR au fost transmise integral pe Facebook de Simion care împreună cu colegii săi i-au provocat pe membrii comisiei. În timpul dezbaterilor Simion le-a stins lumina parlamentarilor din comisie cerându-le să facă economie.