Europarlamentul Maria Grapini a scris luni pe Facebook despre o experienţă pe care a avut-o în timpul navetei aeriene săptămânale spre Bruxelles, relatează News.ro. Ea a susţinut că avionul care o transporta spre Bruxelles a aterizat „undeva în câmp”, iar din cauza acestor probleme zborul a avut o întârziere de două ore şi jumătate.

Maria GrapiniFoto: Facebook - Maria Grapini

„Se poate şi mai rău! Azi am avut o experienţă unică de când fac naveta săptămânal la Bruxelles! Am aterizat la Bruxelles, undeva în câmp, avionul nu a fost tras la burduf! S-au chinuit vreo 10 minute să instaleze scara de coborâre şi într-un final au lăsat-o cu o anumită distanţă de iţi era frica să nu cazi când calci pe ea! Apoi ne-am urcat în autobuze şi am mers vreo 15-20 min şi am ajuns la uşa de intrare în aeroport! Aici- ghinion cum ar fi spus preşedintele Iohanis! Nu se deschide uşa! Lucrătorul aeroportului a chemat un ajutor pe spatele căruia scria «Supervisor»! Nu a reuşit nici el! Au venit patru persoane, toate încercând să deschidă uşa! După alte cca 20 de min a venit al cincilea care a reuşit! Şi uite aşa zborul de două ore jumate Bucureşti - Bruxelles aproape s-a dublat ca timp!!”, a scris Maria Grapini pe Facebook.

Ea a mai spus că are şi „un grup de români invitaţi în PE (40) care au înţeles că serviciile nu depind de ţară ci de calitatea resursei umane şi de organizare!”.

„Doamne ajută ca ziua de 13 să-şi fi făcut «treaba» doar cu atât! Doresc zile frumoase invitaţilor mei, la Bruxelles!”, a completat Grapini, care a ataşat postării sale şi o notă cu câteva cuvinte numită „Reflecţie”.