Deputata USR Oana Marciana Ozmen şi-a anunţat, marţi, demisia din partid, susţinând că locul său este în PNL, un partid "care împărtăşeşte adevăratele principii liberale, de dreapta".

HotNews.roFoto: Hotnews

Ea spune că nu poate rămâne într-o construcţie politică "fără o strategie şi o viziune de viitor", care se confruntă cu "o criză generată de lipsa unui dialog constructiv" între conducerea partidului şi membrii săi.

  • "Consider că locul meu este acum în PNL, un partid în care mă regăsesc, care împărtăşeşte adevăratele principii liberale, de dreapta.
  • Anul trecut, participam la invitaţia colegilor din PNL la expoziţia din Parlament care omagia 200 de ani de la naşterea lui Ion. C. Brătianu, personalitate marcantă a istoriei noastre şi unul dintre cei mai influenţi politicieni ai vremurilor sale.
  • Marele politician spunea: Un partid poate lupta contra altora ca să dărâme o stare de lucruri, dar ca să zidească trebuie că naţiunea întreagă, toate partidele să dea concursul lor; altminteri, ceea ce unii vor edifica, alţii vor surpa", a transmis Oana Ozmen, pe Facebook.

Ea a menţionat că, în cei doi ani de activitate parlamentară, s-a ocupat de tema eficienţei energetice a clădirilor şi standardele nZEB şi a reuşit, în urma conferinţelor organizate în Parlament, să înregistreze un proiect de modificare a legislaţiei în domeniu.

Reamintim că săptămâna trecută fostul lider al USR Dacian Cioloș și europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța și Dragoș Tudorache și-au anunțat marți demisia din Uniunea Salvați România și înființarea unui nou partid politic - REPER - Reînnoim Proiectul European al României