Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că în politică îi este frică cel mai mult de penibil, în contextul în care a fost întrebat dacă va colabora cu partidele pe care le-au înfiinţat foştii preşedinţi ai PSD. Recent, Viorica Dăncilă a anunțat plecarea la partidul ”Noi”, înființat în acest an.

Marcel Ciolacu Foto: Hotnews

"Mie cel mai frică în politică îmi este de penibil. Cu Victor Ponta am discuţii ca şi persoane fizice, nu am avut până acum o discuţie aplicată în vederea unei colaborări politice. În rest... eu înţeleg că a greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte. Nu i-a ieşit lui Geoană, nu i-a ieşit lui Ponta. PSD e PSD, restul invenţii şi încercăm să atacăm anumite nişe. Eu sigur nu o să îmi fac vreun partid politic vreodată. Prefer să ies la pensie în picioare", a spus Ciolacu, la Digi24, citat de Agerpres.

El a fost întrebat dacă va colabora cu partidele conduse de foştii preşedinţi ai PSD Viorica Dăncilă, Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

Ciolacu a mai spus că nu a exclus-o din PSD pe Viorica Dăncilă, ci a plecat singură. "Să colaborăm la ce? Nu ştiu. Cunoaşteţi detalii de doctrine?", a mai spus Ciolacu.