Liderul USR, Dacian Cioloş, a solicitat, sâmbătă, liderilor social-democraţi Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, şi Gabriela Firea, ministru al Familiei, "să-l oprească din acţiunile ilegale" pe şeful de sindicat de la STB care le este coleg de partid.

Dacian Ciolos in ParlamentFoto: AGERPRES
  • ”Le cer lui Marcel Ciolacu și Gabrielei Firea să-l oprească măcar acum din acțiunile ilegale pe colegul lor din PSD, șef de sindicat la compania de transport în comun din București.
  • Dacă nu o fac, înseamnă că își asumă pe deplin solidar cu el consecințele nerespectării legii și a unei hotărâri judecătorești, dar și că refuză dreptul locuitorilor de a beneficia de un serviciu care este public și nu al camarilei PSD, după cum s-au obișnuit.
  • A mai fost un sindicalist pesedist la metrou care, ca o consecință a unei acțiuni ilegale, nu a ajuns bine, după ce ministrul USR Cătălin Drulă nu a acceptat șantajul său. Pentru că cetățenii nu pot fi luați prizonieri în războaiele politice ale unor afaceriști de partid care jupoaie bugetele publice și, atunci când sunt descoperiți, acționează ca mafiile siciliene”, a scris el pe Facebook.