Președintele Klaus Iohannis a continuat, joi seria întâlnirilor cu miniștrii în prezența premierului Nicolae Ciucă. La Cotroceni au fost prezenți, pe parcursul zilei, ministrul Finanțelor Adrian Câciu, ministrul Fondurilor Europene Dan Vîlceanu, ministrul Educației Sorin Cîmpeanu și ministrul Justiției Cătălin Predoiu, susțin surse politice pentru HotNews.ro. Tema discuțiilor ține de prioritățile Executivului și de agenda fiecărui ministru în parte, susțin sursele citate.

noua coalitie PNL, PSD, UDMR la consultari cu Klaus IohannisFoto: Presidency.ro

De altfel, la fiecare întrevedere cu miniștrii a participat și premierul Nicolae Ciucă. "Scopul acestor discuții ține de eficientizarea activității Guvernului", susțin sursele HotNews.ro.

În cursul săptămânii, președintele a avut mai multe întâlniri cu miniștrii și cu premierul Nicolae Ciucă. Au fost invitați și au participat la discuțiile de la Cotroceni ministrul Sănătății Alexandru Rafila, ministrul Energiei Virgil Popescu, ministrul Internelor Lucian Bode, ministrul Apărării Vasile Dîncu, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și ministrul Dezvoltării Attila Cseke.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a recunoscut public că a fost informat despre aceste întâlniri și personal crede că este vorba despre priorităţile fiecărui ministru.