Senatoarea independentă Diana Şoşoacă a avut, miercuri, în plenul Senatului, un nou derapaj de limbaj, ea jignind-o pe liberala Nicoleta Pauliuc şi ameninţându-i pe parlamentari, relatează News.ro. Aceasta s-a referit la protestul de marţi, arătând că parlamentarii s-au ascuns în Parlament „ca nişte şobolani”. „V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român”, a afirmat Şoşoacă.

Diana SosoacaFoto: Agerpres

”Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Şoşoacă, din sală, în timp ce făcea Live pe pagina de Facebook, la intervenţia de la tribună a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc.

Ulterior, senatoarea a cerut cuvântul de la tribună, lansându-se din nou în atacuri la toţi parlamentarii, de la PSD, PNL şi USR.

”Sunteţi nişte neruşinaţi. Şi voi şi ceilalţi care aţi stat ascunşi în Parlament, exact ca nişte şobolani. PSD, PNL sunteţi aceeaşi mizerie, sunteţi FSN-ul care a ajuns la putere. Este inacceptabil ceea ce faceţi, v-aţi bătut joc! Aveţi respect pentru poporul din ţară. Nu sunt huligani, nu sunt nişte nemernici, sunt poporul român!”, a spus Şoşoacă, referitor la protestul de marţi de la Parlament.

”O groază de analfabeţi funcţionali în Parlamentul României”, a spus senatoarea.

Şoşoacă a cerut un moment de reculegere pentru victimele Revoluţiei române, dar doar parlamentarii AUR s-au ridicat din bănci.

”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român. Neruşinaţii din Parlament au tupeu, nu au ţinut un moment de reculegere faţă de revoluţionari”, a spus ea pe înregistrarea live.

Intervențiile din plenul Senatului:

Filmarea Dianei Șoșoacă: