Marcel Ciolacu a declarat, luni, la Parlament, că grupul parlamentar al PSD îl propune pe fratele lui Paul Stănescu, Alexandru, în comitetul Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE), preşedintele PSD explicând că a contat foarte mult faptul că Alexandru Stănescu este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe liste la parlamentare.

Alexandru StanescuFoto: cdep.ro

Paul Stănescu este secretarul general al Partidului Social Democrat.

"Domnul Stănescu este propunerea noastră în comitetul ANRE de supraveghere. Sunt convins că o să răspundă în faţa comisiei. Este propunerea din partea grupului PSD, avem dreptul să facem această propunere”, a spus Ciolacu, potrivit News.ro.

Ciolacu a mai precizat: ”Este un fost parlamentar, mi se pare două mandate, a fost preşedinte şi de comisie. A contat foarte mult că este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de parlamentare”.

Întrebat dacă toţi cei care nu au avut loc pe listele de la parlamentare se vor regăsi în funcţii în agenţii, Ciolacu a declarat că este vorba de acei foşti parlamentari cu experienţă.