Deputatul Violeta Alexandru, care în această săptămână a demisionat din PNL alături de Ludovic Orban și de alți 15 parlamentari liberali, a avut un discurs dur împotriva foștilor săi colegi de partid, pe care i-a acuzat că au mințit și și-au trădat electoratul prin alianța de guvernare făcută acum cu PSD. "Florin Roman este lângă Gabriela Firea, cea care îi spunea lui Iohannis că nu are o familie normală pentru că nu are copii", a spus Violeta Alexandru, în ședința Parlamentului în care va fi votat noul guvern PNL-PSD-UDMR.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Vreau să le spun foştilor mei colegi că politica este despre onoare şi despre cuvânt. Când îi spui omului că PSD este <> şi este cel care a distrus România şi ai sperat ca omul şi unii ţi-au dat votul pentru acest lucru, ceea ce faci acum este minciună, iar eu nu sunt parte din această minciună.
  • La fel a făcut şi PSD - a înjurat PNL, a vorbit urât despre PNL a spus că a vândut ţara şi toţi ce vă puteţi imagina. Aţi minţit electoratul atunci când le-aţi cerut votul. Este o trădare a încrederii oamenilor în noi, în liberali, în PSD - pentru electoratul lor.
  • Să ştiţi că nu suntem toţi la fel. Nu este totul despre bani şi despre aruncat cu banii publici în stânga şi în dreapta sub stindardul de investiţii. Acei bani nu sunt ai PSD şi nici ai PNL, sunt banii oamenilor care muncesc în această ţară, iar electoratul liberal ştie cel mai bine că, dincolo de aruncat cu banii în stânga şi în dreapta, contează cuvântul, contează ceea ce îi spui omului când te uiţi în ochii lui şi îi ceri votul şi încrederea pentru a putea face ceva în această ţară.
  • Aţi minţit, stimaţi colegi de la PNL, i-aţi minţit pe români şi acest lucru ne va costa, pentru că şi-au pierdut încrederea în guvernarea de dreapta şi aceasta este exact ceea ce aţi făcut astăzi, trădându-i pe români”, a afirmat Violeta Alexandru.

Ea a mai spus că va rămâne multă vreme cu imaginea liberalului Florin Roman care aplaudă acum discursurile celor din PSD.

  • "Nu suntem toţi la fel, stimaţi români, chiar nu suntem toţi la fel. Există ceva ce banii publici nu vor putea cumpăra niciodată: coloană vertebrală, onoare şi respectul pentru cuvântul dat.
  • Sunt om care a stat în piaţă pe frig împotriva domnului Grindeanu, pe care PNL l-a acceptat în guvern. Lucian Bode aplauda când PSD susţinea discurs, Florin Roman, care este lângă Gabriela Firea, cea care îi spunea preşedintelui Iohannis că nu are o familie normală pentru că nu are copii, primeşte acum portofoliu - ce credeţi? - Ministerul Familiei. Incredibil! Sunt om care a stat în piaţă în frig alături de bucureşteni şi de români", a adăugat Violeta Alexandru.