VIDEO Iohannis a închis „definitiv epoca PSD”, dar doar pentru un an. Inventarul declarațiilor președintelui despre partidul-dezastru bun acum pentru o guvernare cu PNL

de Clarice Dinu     HotNews.ro
Luni, 15 noiembrie 2021, 10:39 Actualitate | Politic


Iohannis printre manifestantii anti-PSD, ianuarie 2017
Foto: Presidency.ro
​​În ianuarie 2017, președintele Klaus Iohannis își punea geaca roșie și venea în Piața Universității alături de mii de români ieșiți în stradă după adoptarea OUG 13. A fost începutul unei relații complicate între șeful statului și PSD, pe care l-a acuzat în ultimii ani de dezastrul în care a împins România.

Promisiunea lui Klaus Iohannis a fost trimiterea în istorie a PSD și închiderea definitivă a epocii acestui partid condus în ultimii ani, pe rând, de Dragnea, Dăncilă și Ciolacu.

Trimisul în istorie l-a proclamat după ce Guvernul Dăncilă a picat la finalul lui 2019, lăsând locul Guvernului Orban. Finalul epocii PSD a fost după alegerile parlamentare de anul trecut.

Ani de-a rândul, din discursul președintelui nu au lipsit cuvintele dezastru, antidemocratic, antiromân, antieuropean, corupt, incompetent, când vorbea despre PSD, pe care l-a acuzat că a gazat românii și chiar că vrea să dea Ardealul ungurilor.

„Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârșit, definitivă!”, spunea anul trecut în noiembrie Klaus Iohannis.

Acum, după un an, PSD se întoarce la butoane, alături de PNL.

Scurt inventar al declarațiilor anti-PSD ale președintelui Klaus Iohannis, din ultimii 3 ani așa cum se regăsesc ele chiar pe site-ul Administrației Prezidențiale:


7 decembrie 2020

 • În acest fel, PSD poate, în fine, după un ciclu întreg de alegeri – europarlamentare, referendum, prezidențiale – PSD poate să rămână în afara deciziei politice.3 decembrie 2020
 • Mergeți la vot ca să nu pățim ca în decembrie 2016, când, printr-o prezență scăzută la vot, a câștigat PSD şi a urmat coșmarul de ani de zile, în care PSD şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiție, şi-a bătut joc de investiții publice. Așa ceva nu ne mai dorim!

25 noiembrie 2020
 • Diferența între pesediști, pe care, cum bine ați citat, i-am criticat ieri - îi voi critica și astăzi, și mâine - PSD a numit, consecvent, numai persoane apropiate, indiferent de calificare și de felul în care și-au făcut treaba, foarte multe persoane incompetente, clientelism de partid. Partidul Național Liberal - și la indicația și rugămintea mea - a numit persoane pregătite și care îndeplinesc condițiile. Dacă or fi fost și numiri greșite, atunci ele vor fi corectate, fără doar și poate, fiindcă reformele pe care dorim să le facem pentru România normală trebuie făcute cu oameni care doresc să fac aceste reforme și care se califică pentru posturile respective
24 noiembrie 2020
 • Să nu uităm niciun moment că, la trei decenii de la Revoluția din 1989, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent. Partidul Social Democrat este principalul vinovat pentru acest dezastru și acest lucru trebuie afirmat clar și răspicat. (...)
 • PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe. În ciuda încercărilor de a-și cosmetiza imaginea, rămâne aceeași formațiune retrogradă, a baronilor roșii, tributară unui mod de a face politică pe care cetățenii nu îl mai tolerează și nu și-l mai doresc.
 • Pe 6 decembrie, îndepărtarea PSD de la butoanele puterii poate să fie, în sfârșit, definitivă! Este timpul ca, uniți, cetățenii acestei națiuni și forțele politice reformatoare, împreună cu mine, să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare a țării noastre. Este timpul să construim România Normală!17 noiembrie 2020 (Despre incendiul de la Piatra Neamt)
 • Și, în acest sens, sigur, mai vinovați sunt cei care au guvernat mai mulți din ultimii 30 de ani și au permis ajungerea sistemului de sănătate în această stare. Mă refer, desigur, la marele PSD, acesta e vinovatul moral. Vinovatul tehnic, detaliat, va fi găsit de anchetatori în fiecare caz în parte.
10 noiembrie 2020
 • Sincer, nu cred că Partidul Național Liberal va pierde alegerile. Eu cred că va câștiga alegerile și împreună cu alte partide democratice va genera o majoritate în Parlament, pentru a păstra PSD în afara deciziei politice. Vedem aproape zilnic, mai nou, că PSD are o singură preocupare, să tragă frâna de mână în Parlament la toate măsurile propuse de Guvern, care sunt juste și binevenite, și asta nu constat numai eu, constată și, de exemplu, agențiile de rating, partenerii internaționali, și așa mai departe.

3 noiembrie 2020

 • Nu putem să continuăm sistemul care vedem acum că este falimentar, care a fost construit de PSD.
12 octombrie 2020
 • După cum ne-a obișnuit în ultimii 30 de ani, PSD, în ciuda încercărilor disperate de a-și cosmetiza imaginea, rămâne același partid nereformat și toxic.
 • Pesediștii găsesc mereu o cale să își recompenseze servanții care au slujit cu obediență interesele obscure de partid, oferindu-le funcții plătite generos din banii publici. Totul pentru ai lor, nimic pentru cetățeni. Sfidarea pesediștilor la adresa românilor este intolerabilă și lucrurile nu mai pot continua așa.

7 octombrie 2020
 • Cu siguranţă avem situaţii diferite, sănătatea publică este ameninţată de COVID-19, iar politica românească este ameninţată de PSD. Sunt două pericole şi trebuie să ne adresăm şi într-o parte şi în cealaltă parte.
 • Din motive pe care le-am enunțat de multe ori, consider că Partidul Național Liberal este forța politică care poate să bată PSD și să schimbe modul în care se face politică în România. Acest lucru este văzut la fel și în PNL și, din acest motiv, colaborările PNL și PSD sunt excluse. PNL este motorul schimbării, PSD este, dacă putem să spunem așa, promotorul politicii toxice, pe care o vedem și în Parlament și pe care nu ne-o dorim noi și nici românii.

30 septembrie 2020
 • Știți foarte bine că au fost mai multe întâlniri și mai multe inițiative în ultima vreme pentru a reporni în forță lupta anticorupție, pentru a reporni în forță lupta împotriva unor rețele de crimă organizată. Toate acestea trebuie repornite. Să fim foarte sinceri, acest asalt brutal al PSD asupra justiției a stopat într-un fel nu numai actul de justiție sau nu a încercat doar să politizeze justiția. De ce credeți că PSD s-a străduit să pună cizma pe gâtul justiției? Pentru că a vrut să oprească lupta anticorupție. Nu a reușit, că ne-am opus cu toții, dar a reușit într-un moment dat s-o încetinească oareceva.
29 septembrie 2020

 • Pentru ca România să se modernizeze, epoca PSD trebuie să se încheie definitiv.

31 august 2020 (despre motiunea de cenzura)
 • În cea mai dificilă perioadă pentru România din ultimii 30 de ani, PSD se luptă nu pentru binele și sănătatea cetățenilor, ci pentru a pune mâna pe putere cu orice preț. Cinismul cu care acest partid rupt total de interesele românilor își urmărește unicul scop de a ajunge din nou la resursele publice demonstrează clar că PSD este fundamental corupt de dorința de putere și nu se poate reforma, indiferent cine îl conduce.

19 august 2020

 • PSD nu are soluții pentru români. PSD caută, probabil, soluții pentru baronii care se simt deconectați de resursele publice și probabil suferă.
 • Sau, dacă vreți să fiu mult mai concret și mai acid politic, să ne amintim, cu tristețe, că altfel nu pot să-mi amintesc de cei trei ani de guvernare PSD în care PSD-ul a încercat cu toată forța să distrugă legile justiției, să pună cizma pe gâtul justiției din România, să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiți. Asta se vede acum pe străzi.
5 august 2020

 • Dacă aş putea să dau timpul înapoi, mi-aş fi dorit să nu existe acea guvernare pesedistă, care a considerat că este un lucru bun să îi bată şi să îi gazeze pe români şi să nu se fi întâmplat acele abuzuri din 10 august.

30 iulie 2020

 • PSD, cu un cinism inimaginabil, a tras de timp și a creat această situație în Parlament.
 • Dar de ce? De ce a făcut PSD acest gest de un cinism inimaginabil? Dragii mei, explicația este cutremurător de simplă. PSD, nemulțumit de reușitele Guvernului PNL, a vrut să creeze o criză sanitară pentru a avea motiv să critice Guvernul. Încă o dată PSD intenționat a creat o criză sanitară, pentru ca la sfârșit să vină și să critice Guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate.

19 mai 2020
 • O criză politică profundă suprapusă peste o criză sanitară, asta își dorește PSD pentru România! Este aproape de neimaginat cum ar fi arătat țara noastră în această perioadă cu un guvern PSD în funcție.

7 mai 2020
 • Nu mai este un secret pentru nimeni că PSD a infestat cu persoane obediente până și cele mai importante instituții ale statului român. Oameni lipsiți de profesionalism, de caracter și de responsabilitate fac jocurile pesediștilor din funcțiile publice pe care vremelnic le ocupă.
 • Să ne amintim cum în 2018 şi în 2019, pentru a proteja infractorii, pesediștii au încercat să pună pe butuci Înalta Curte de Casație și Justiție cu ajutorul sateliților lor.
 • Astăzi, PSD vrea să îi apere pe infractori, pe cei care sfidează regulile și încalcă legea, cu sprijinul acelorași sateliți.
 • Modul conjunctural al PSD de a legifera și maniera discreționară de a se comporta ca majoritate parlamentară au condus, de fapt, la ani pierduți pentru România și pentru români.
 • Iată de ce resetarea României nu se va putea realiza câtă vreme PSD continuă să controleze majoritatea parlamentară.


29 aprilie 2020

 • Jó napot kívánok, PSD!
 • Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.


24 februarie 2020

 • PSD continuă să demonstreze că este un partid iresponsabil, care se joacă cu destinul României.
 • După ce a produs una dintre cele mai dezastruoase și anti-europene guvernări de după Revoluție, care a lăsat țara cu deficite majore, după ce a demis Guvernul Orban pentru a conserva puterea baronilor locali, PSD a creat o nouă criză, pe care a aprofundat-o prin sesizarea Curții Constituționale.
 • Nu voi comenta decizia Curții Constituționale, așa cum știți că nu am comentat nici cu alte ocazii, și voi aștepta motivarea.
2 decembrie 2019

 • Ca să fiu bine înțeles, o Românie fără PSD în conducerea statului, în conducerile entităților politice. Nu vrem să trimitem pe nimeni altundeva decât unde îi este locul, dar în conducerea instituțiilor statului nu mai este locul PSD și această chestiune vreau să fie foarte bine înțeleasă.
 • Am spus-o de multe ori în campanie și o repet ca să reținem împreună: PSD a inhibat dezvoltarea României în ultimii 30 de ani.
 • Și românii au dovedit pe parcursul acestui an, începând cu europarlamentare, referendum și alegeri prezidențiale că își doresc conducerea României fără PSD. Acesta este un obiectiv care trebuie să fie urmărit în continuare.
19 noiembrie 2019

 • Filosofia cu care s-a intervenit (pe 10 august -n.r.) a dovedit că PSD este antiromân şi antidemocratic şi spun aceste lucruri în deplină cunoştinţă de cauză. Am tot fost întrebat de ce nu vreau să dezbat cu contracandidata? De asta. Nu pot să am o dezbatere cu cineva care reprezintă un sistem represiv de sorginte comunistă, trebuie să recunoaştem aceste lucruri, că le convine, că nu le convine. Deci, statul care acţionează voit, neprovocat împotriva propriilor cetăţeni este un sistem represiv care vine în acest caz din istoria tristă a comunismului naţionalist al lui Ceauşescu

13 noiembrie 2019

 • Doamna Dăncilă e reprezentanta unui partid antidemocratic, nereformat, care a guvernat împotriva românilor, și care mimează candidatul democrat și se așteaptă să fie tratată cu mare respect de toată lumea, ca și cum ar fi apărat democrația și românii. Nu accept o dezbat cu o astfel de persoană care reprezintă ce este mai rău.
 • Nu pot să legitimez comportamentul mizerabil al PSD din ultimii ani acceptând o dezbtare cu candidata acestui PSD. Eu îmi doresc o Românie fără PSD în structurile de conducere.
 • Nu are decât să stea în opoziție, treaba lor. Eu lupt pentru o Românie normală. În conceptul meu nu este loc pentru un astfel de PSD, de o dezbatere cu astfel de candidat.
6 noiembrie 2019

 • Părerea mea o cunoașteți, în ultimii 30 de ani motivul principal pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult, nu s-a dezvoltat mai bine, este existența PSD, sau a fost existența PSD, la butoane, cum se spune. Dar ultimii trei ani au depășit orice imaginație. Guverne care realmente au început cu proceduri pe care nu și le-a imaginat absolut nimeni - atacuri sistematice asupra justiției române, atacuri sistematice împotriva luptei anticorupție, atacuri sistematice împotriva investitorilor, o absurditate de neimaginat, atacuri sistematice asupra mediului de afaceri privat din România. Foarte bine că s-a terminat acea perioadă de guvernări toxice pesediste!

10 octombrie 2019( dupa caderea guvernului Dancila)
 • Căderea guvernului PSD este rezultatul firesc al reacției întregii societăți față de abuzurile și incompetența acestui guvern. Succesul moțiunii de cenzură confirmă un proces care a început cu ceva vreme în urmă, odată cu votul din 26 mai de la referendum și europarlamentare. Acest proces se numește intrarea în istorie a PSD.


15 mai 2019:
 • PSD a produs cea mai slabă guvernare de după Revoluție. Zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări, nimic. Cu o excepție: la modificări pe legile justiției, la modificări pe Codurile penale, au lucrat mult și prost.

15 martie 2019
 • Când nici în acest an nu vom avea spitale și autostrăzi, dar vom avea prețuri majorate, noi taxe și impozite, deficite și dezechilibre economice, adevărul nu va mai putea fi contestat: PSD este singurul vinovat pentru întârzierea progresului României!
13 august 2018

 • În ultimul an și jumătate, PSD a compromis actul de guvernare și legiferare și, în ciuda scorului înregistrat la alegerile din 2016, a tulburat societatea prin măsurile controversate, o guvernare haotică, irațională, în paralel cu legi extrem de controversate sau chiar vădit anticonstituționale, atacuri repetate la adresa magistraților. Avem acum și o componentă represivă, care ridică serioase semne de întrebare cu privire la ce intenții are acest Guvern cu românii. Este evidentă și extrem de gravă ruptura care există în acest moment între români și actualul Executiv.
 • PSD a câștigat alegerile, nu am contestat niciodată acest lucru, însă actuala sa conducere abuzează de acea victorie pentru a ataca populația, pentru a ataca justiția, pentru a scoate România de pe drumul său european și euro-atlantic.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

16655 vizualizari

 • +79 (85 voturi)    
  .... (Luni, 15 noiembrie 2021, 10:44)

  sentenced [utilizator]

  Asta il face pe Dragnea sa para un amator.
  • +15 (35 voturi)    
   macar hamsteru.. (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:05)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

   .. nu se plimba toata ziua prin tari straine. statea in viloiu lui din teleorman.
   asa, johannes nu e hotarat in ce casa sa stea. asa-i cand ai shase case frumoase, sanki, din banii de meditatii.
   • +22 (28 voturi)    
    Is mostenite casele (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:58)

    Ionut F. [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

    Altele sunt luate de la alti sasi la preturi derizorii.

    In fine, e treaba lui cum le-a luat....sincer ma doare undeva.


    Problema e ca e duplicitar....

    Minte!

    Nu are 2 vorbe laolalta.    Asta e cea mai de nedorit trasatura la un politician, e motivul pentru care Ponta a ajuns de rasul curcilor, desi a mers bine economia pe mandatul lui si era chestia care il recomanda cat de cat pe Iohannis.....in schimb totul a ajuns de domeniul trecutului,
    • +8 (8 voturi)    
     Abia astept o conferinta de presa (Luni, 15 noiembrie 2021, 14:11)

     axxa [utilizator] i-a raspuns lui Ionut F.

     la Cotroceni, dar una fara preselectarea participantilor. Prevad ca va iesi sifonat rau de tot, ca nu va raspunde la nici o intrebare pe subiectul in dezbatere, cum ne-a obisnuit, de fapt. Si el si citu raspund doar la ce le convine. Lamentabili e putin spus.
   • +1 (1 vot)    
    Cam aiurea (Marţi, 23 noiembrie 2021, 0:15)

    Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

    Dragnea are ditamai domeniul cumparat in Brazilia din bani furati, pe langa mosia din Teleorman si insula Belina - insula pe-un lac de 70 de hectare inchiriat cu 7000 de lei pe an. Si macar de cateva ori pe an, pan-a ajuns la parnaie, tot se ducea pe-acolo.
  • +30 (38 voturi)    
   Iohannis si Dragnea, oamenii lui Felix Voiculescu! (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:26)

   Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

   Doi ticalosi condusi de un securist ceausist!
   • -9 (21 voturi)    
    Si totusi l-ai votat pe Iohannis (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:57)

    Lovercraft [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

    deci l-ai votat pe Felix, he he
    Asta e, ghinion
    • +9 (23 voturi)    
     pai doar un idiot prost ar fi votat Viorica... (Luni, 15 noiembrie 2021, 13:52)

     Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Lovercraft

     pai doar un idiot prost ar fi votat Viorica...
     • -4 (14 voturi)    
      Viorica asa cum era ea (Luni, 15 noiembrie 2021, 14:33)

      Scarface1000 [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

      tind sa cred ca era mai capabila decat Iohanis!

      Doar uite-te ca discursuri coerente si concise tinea Dancila fata de Iohanis...

      La iohanis i-a fost frica sa faca dezbatere prezidentiala cu Dancila... lucru pt care in America de exemplu ar fi inimaginabil... adica ai pierde din start presedentia daca nu ai participa la dezbatere!

      Dar Iohanis fiind foarte nepregatit a bagat-o pe aia in fata ca nu se poate injosi sa participe cu Dancila la dezbatere!
      • +3 (11 voturi)    
       taci naiba bolovane... (Luni, 15 noiembrie 2021, 16:44)

       Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Scarface1000

       taci naiba bolovane... proasta satului sa conduca o tara. De rasul curcilor !
       • -2 (8 voturi)    
        pendejo (Luni, 15 noiembrie 2021, 17:22)

        Scarface1000 [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

        e mai bun sas-ul mincinos cu 6 case???
       • +1 (9 voturi)    
        Si o matura conducea mai bine ca Johanis. (Luni, 15 noiembrie 2021, 18:59)

        danduta [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

        Un ficus, nu, dar, UN CAL, DA!
     • -2 (10 voturi)    
      Regret ca n-am votat-o pe Viorica! (Luni, 15 noiembrie 2021, 16:30)

      danduta [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

      Mai rau ca acum, nu putea sa fie!

      Si chiar daca era, macar stiu c-am facut-o eu, cu mana mea, nu El Insasi Neamtu Prostalau johanis.
      Nu duceam lipsa de paltoane trantite!
     • -2 (6 voturi)    
      E evident că nu ai învățat nimic (Luni, 15 noiembrie 2021, 18:16)

      Lovercraft [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

      din ce ți-a făcut Iohannis, ba chiar îți place și data viitoare vei vota la fel de idiotic.
      • -1 (1 vot)    
       spre deosebire (Marţi, 16 noiembrie 2021, 9:48)

       nahir [utilizator] i-a raspuns lui Lovercraft

       de tine și alți adulatori ai cultului celor 3 trandafiri din Kiselef nr. 10 cu influențe din Kiseleff nr. 6, dresați după cum chiar tu susții, mai sunt unii care-și folosesc propria judecată.
  • +22 (30 voturi)    
   Singurul (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:08)

   Luk [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

   Singurul referendum la care ma voi prezenta in urmatorii 3 ani e pentru demiterea Fikusului.

   IN NICIUN CAZ nu m-as prezenta la un referendum pentru republica parlamentara, indiferent cate "intrebari suplimentare" ar avea.
   • +5 (5 voturi)    
    E greu de trecut un referendum. (Luni, 15 noiembrie 2021, 17:26)

    Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui Luk

    Unii se bucura ca Iohannis a inchis definitiv epoca PNL.
    • +2 (4 voturi)    
     Probabil ca ai dreptate (Luni, 15 noiembrie 2021, 20:44)

     Luk [utilizator] i-a raspuns lui Mihai Bucur

     Am vrut sa subliniez ca referendumul ala cu republica parlamentara n-o sa mearga nici macar daca a doua intrebare e "demiterea Fikusului :))
  • 0 (4 voturi)    
   Dragnea era Dinu Paturica facut din tractorist! (Luni, 15 noiembrie 2021, 16:25)

   danduta [utilizator] i-a raspuns lui sentenced

   Dinu paturica, pe langa altele, era si istet.
   Malai Mare de johanis este un prostalau!
 • +32 (46 voturi)    
  johannis.. (Luni, 15 noiembrie 2021, 10:45)

  Ismail Paine de circ [utilizator]

  ... cioma rosie.
  • +24 (30 voturi)    
   Sau Cănuță om sucit. (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:17)

   IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   Bleah, mi s-a luat pofta de sas, mă duc să vomit puțin.
 • +60 (64 voturi)    
  mda (Luni, 15 noiembrie 2021, 10:46)

  SoulSearcher [utilizator]

  asta dovedeste ca nu conteaza nici ideologiile, nici macar bunul simt, aproape nimic nu conteaza...

  ci doar sa te tii de scaun cu orice pret...

  bun exemplu pentru o natie care si asa are valori de 3 lei si bun simt de 2 lei...

  cum dreq sa te astepti ca romanul sa fie mai bun, sa faca mai mult bine, cand se uita la presedinte si vede ca ar face si ar zice orice.. doar sa nu plece de acolo
 • +66 (70 voturi)    
  Parca traim intr-un cosmar de Kafka cu idioti (Luni, 15 noiembrie 2021, 10:48)

  Gryphus [utilizator]

  Iohannis ne-a zis sa-l votam ca el e anti PSD, acum face alianta cu PSD.

  Ne-a pacalit.

  Cea mai buna razbunare e sa NU mai voteze nimeni cu PNL in 2024 indiferent ce fac pana atunci.
  • +28 (32 voturi)    
   Premierul de la Grivco. (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:18)

   IancuJianu [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   Asta a fost, asta a rămas.
  • -7 (11 voturi)    
   Cea mai buna răzbunare! (Luni, 15 noiembrie 2021, 13:31)

   tedycv [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   Cea mai buna răzbunare este sa nu se mai ducă niciun cetățean cu drept de vot LA VOT.
   După aceea, toți cetățenii cu drept de vot, care au refuzat sa voteze, sa se adune in capitala României si sa umple bulevardele: de la Piata Sfântul Gheorghe pana la Piața Aviatorilor!
   Cap langa cap, umăr langa umăr.
   Si atunci când vom fi toți acolo, umăr langa umăr si cap langa cap, cu certitudine la va pasa.
   • +6 (6 voturi)    
    Asa, continua ideea. Ce faceti, dupa aceea? (Luni, 15 noiembrie 2021, 14:19)

    X-Files [utilizator] i-a raspuns lui tedycv

    Asa, continua ideea. Ce faceti, dupa aceea? Va alegeti Parlamentul/Presedintele aruncand cu cusmele in sus, ca ukrainenii la Maidan?
    Dezvolta, nu te sfii.
   • +1 (5 voturi)    
    Adica sa iasa AUR? Buna incercare.... (Luni, 15 noiembrie 2021, 14:41)

    FanelJr [utilizator] i-a raspuns lui tedycv

    Hai las-o mai moale ca nu tine....
    • -1 (1 vot)    
     Trebuie pedepsiti! (Marţi, 16 noiembrie 2021, 13:43)

     Nickname_neinregistrat [utilizator] i-a raspuns lui FanelJr

     Ba tine! E singura modalitate de a pedepsi cum se cuvine psd si partidele coalitiei calcate in picioare tocmai de membrii ei! Neparticiparea le convine, are fiecare talibanii lui!
     • 0 (0 voturi)    
      Prin absenta la vot ... (Marţi, 23 noiembrie 2021, 0:19)

      Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui Nickname_neinregistrat

      ... nu pedepsesti pe nimeni. Doar faci jocul alora care cumpara voturi, sau le obtin prin intimidare. Ia ghici cine-i ala ...
 • -3 (35 voturi)    
  Singura ratiune (Luni, 15 noiembrie 2021, 10:48)

  Arminius [utilizator]

  este ca PNL+ USR s-a dovedit mai rea decat PSD, in viziunea presedintelui.
  • 0 (0 voturi)    
   Depinde care-a fost viziunea presedintelui (Marţi, 23 noiembrie 2021, 0:22)

   Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui Arminius

   USR a fost clar ca vrea sa faca alt soi de politica decat cu ce era Johannis obisnuit. Printre primele masuri luate de Catu, chiar daca prin intermediar, a fost sa opreasca toate concursurile pe post lansate de Voiculescu si duse mai departe de Ioana Mihaila.

   Asa ca foarte probabil intre opinia lu' Johannis si cea a unei bune parti a populatiei sunt diferente majore.
 • +25 (27 voturi)    
  Toma Alimos... (Luni, 15 noiembrie 2021, 10:50)

  Geo6101 [utilizator]

  "- D-alelei, fecior de lele
  Si viteaz ca o muiere,
  Nu fugi, ca n-am dat vama,
  Nu fugi, c-o sa-mi dai seama!"
 • -24 (38 voturi)    
  ehe (Luni, 15 noiembrie 2021, 10:52)

  cucuveauamov [utilizator]

  toti cei care il ataca acum pe Iohannis sa-si aminteasca de Rebengiuc si sulul de hartie igienica de la Revolutie
  • +23 (27 voturi)    
   cucuveao (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:20)

   varavara [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   dar ia amintest-ne si noua cine il injura de mama focului pana acum pe johannis iar acum il pupa in...dos?
   • +3 (3 voturi)    
    Chiar, ia arata-ne (Luni, 15 noiembrie 2021, 16:11)

    X-Files [utilizator] i-a raspuns lui varavara

    Chiar, ia arata-ne cine il pupa in dos pe Johannis?
 • +35 (35 voturi)    
  efecte grave asupra prezentei la vot (Luni, 15 noiembrie 2021, 10:58)

  Godaro [utilizator]

  Si asa nu se inghesuia lumea la vot, sa vedeti de acum incolo absenteism! Prezenta la vot va fi de 20% si va fi formata din 40% PSD, 30% AUR, 10% PNL, 10% USR si 10% restul.
  • +2 (10 voturi)    
   Trebuie facut ceva... (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:07)

   Emma12 [utilizator] i-a raspuns lui Godaro

   ... pentru cei foarte multi plecati din tara ! Practic, daca votam prin corespondenta votam doar pentru un grup mic din parlament. Pentru alegerile locale nu mai vorbesc, votul nostru este exclus din start. Votul prin corespondenta pt presedinte a fost organizat OK in 2019.
  • +9 (17 voturi)    
   USR s-ar putea sa mai castige capital electorall (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:35)

   Tzakalin [utilizator] i-a raspuns lui Godaro

   Eu inca trag sperante ca tot kktul asta starnit de PNL sa mai aduca ceva voturi USRului
   • -3 (11 voturi)    
    Mda (Luni, 15 noiembrie 2021, 13:56)

    JoeTheDow [utilizator] i-a raspuns lui Tzakalin

    USR a votat motiunea PSD, in care erau criticati si ministri lor. E kkt, dar e starnit de toti.
   • 0 (0 voturi)    
    O sa aduca, ... (Marţi, 23 noiembrie 2021, 0:28)

    Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui Tzakalin

    ... da' nu cred ca suficiente cat sa nu pastreze PSD controlul parlamentului, la urmatoarele alegeri parlamentare. Din nefericire.

    Da' io zic ca nu e de disperat. Poate parea putin, da' acu' 10 ani 80 de parlamentari USR era inimaginabil. Adica pe termen lung, incet, dupa modelul doi pasi inainte, un-napoi, situatia merge spre bine, lent dar sigur. Numa' atat, ca ce-au stricat comunistii, in materie de oameni, vreme de 50 de ani, o sa ia probabil macar dublu ca sa se repare. Da' se repara.
  • +6 (8 voturi)    
   aici e prostia... nu absenteismul e solutia. (Luni, 15 noiembrie 2021, 14:00)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Godaro

   aici e prostia... nu absenteismul e solutia. Trebuie sa votezi impotriva hotilor. Casa nu mai aiba sansa sa fure.
 • +23 (25 voturi)    
  Mda (Luni, 15 noiembrie 2021, 10:59)

  TheFaime [utilizator]

  Nici nu stiam ca Pinocchio a fost reinventat. Tare bine joaca KWI acest rol, simt ca o sa dea lovitura pe Netflix..
 • +23 (27 voturi)    
  Ce pretentii sa ai de la oamenii de rand (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:05)

  vladionvladion [utilizator]

  cand exista asemenea mizerii de oameni la conducerea tarii
  • 0 (0 voturi)    
   De fapt problema se pune invers (Marţi, 23 noiembrie 2021, 0:30)

   Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui vladionvladion

   Cum sa te astepti sa ai ceva diferit de oamenii de rand la varf cand oamenii de rand sunt cei ce decid cine-i conduce?

   Fuga de raspundere in Romania, alaturi de alte soiuri de trisat, e sport national. Evident, fiecare la nivelul lui, dupa cum poate. Normal atunci ca si cei ce ajung la varf triseaza, la nivelul la care le permite pozitia.
 • +8 (20 voturi)    
  Noroc (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:08)

  jolian [utilizator]

  Noroc ca a venit guvernul lui si a scapat tara de la dezastru imprumutand vreo 60 de miliarde de euro in aproape 2 ani fara sa stim pentru ce si unde s-au dus.

  Sa ne amintim ca guvernul Orban a inchis anul 2019 cu un deficit de 4.5% (de la 2.8% cu 3 luni inainte) pe niste cheltuieli foarte urgente in genul avansului la rachetele patriot, datoria catre fratii Micula etc.

  Daca era PSD la guvernare poate imprumuta Doamen fereste, numa vreo 20-30 de miliarde de euro sa trecem pandemia. Pai saracele banci, saracii intermediari, saracii comisionari ce faceau?
 • -37 (49 voturi)    
  El a inchis-o, USR a deschis-o (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:17)

  tahomir [utilizator]

  Toata nebunia asta este din cauza USR. Ei si-au dat in mod stupid jos guvernul dinc are facaeu aprte si au adus, inevitabil, PSDul la putere. Cam de cata vreme spun ca asta o sa faca USRul? Ei , am avut perfecta dreptate, nu-i asa?
  • +22 (30 voturi)    
   oh da, USR e de vina :) (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:13)

   Godaro [utilizator] i-a raspuns lui tahomir

   Chiar ma gandeam cand vor aparea @cataleya, @asavreau, @tahomir si ceilalti postaci PNL care ne vor explica cum e USR de vina pentru acest anus contra naturii.

   O sa va manance PSD cu penele cu tot :)
  • +4 (12 voturi)    
   inca mai sunt fonduri? (Luni, 15 noiembrie 2021, 13:30)

   Francisc 1 [utilizator] i-a raspuns lui tahomir

   pentru postacii anti-usr? credeam ca sau terminat!
   • -3 (13 voturi)    
    s-a intalnit hotul cu prostul (Luni, 15 noiembrie 2021, 14:17)

    tahomir [utilizator] i-a raspuns lui Francisc 1

    In esenta prostii de la USR au facut jocul hotilor de la PSD. Asta s-a intamplat pe scurt.
    Din pacate USR nu detine exclusivitatea prostiei. Sunt buni, sunt foarte buni in domeniul asta dar si aia de la PNL exceleaza. In curand USRul devine complet neglijabil asa ca o sa vezi de la mine postari anti PNL, ca de anti PSD nici nu are rost sa amintim, alea sunt by default.
    Problema este ca USRul a facut toata nebunia asta, nu conteaza ce spun sutinatorii lor, ei nu prea au minte sa gandeasca singuri, nu o sa vedeti decat texte penibilutze de la ei si multe, multe minusuri.
    • +4 (6 voturi)    
     Iohannis a incheiat epoca PNL (Luni, 15 noiembrie 2021, 17:31)

     Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui tahomir

     Definitiv! Ca la PNTCD.
    • 0 (0 voturi)    
     pnl nevermore!!! (Marţi, 16 noiembrie 2021, 13:48)

     Nickname_neinregistrat [utilizator] i-a raspuns lui tahomir

     usr si-a adus si el contributia, dar nebunia asta au inceput-o si desavarsit-o cacatzu, joiannis si echipa demolatoare!
   • +1 (5 voturi)    
    postaci anti-usr (Luni, 15 noiembrie 2021, 15:29)

    gwolf [utilizator] i-a raspuns lui Francisc 1

    sunt si vor mai fi.
    la fel cum sunt si anti-pnl sau auristi sau mai stiu eu ce.
    Problema nu este acolo, problema este ca sunt postaci anti-logica sau anti-bun simt.

    eu unul sunt obosit de atata enumerare de litere acronime D, L, S, R, P. apartenentele leaga sau ne dezbina caractere mai... sarace.

    referinta trebuie facuta mereu la valori si principii reale, muuult peste nivelul marunt de partid
 • +12 (24 voturi)    
  Privind in retrospectiva (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:22)

  idealogul [utilizator]

  Afirmatia ca s-a incheiat "capitolul PSD" este de o imbecilitate greu de egalat.
  La momentul respectiv PSD a iesit alegeri primul partid in optiunile electoratului.
  Sa spui despre partidul cu cei mai multi votanti ca este "incheiat" si iesit din istorie este dovada de imbecilitate.
  Doar un an mai tarziu PNL e in degringolada, USR e la cutite iar AUR creste in sondaje.
  PSD doar asteapta sa ii cada marul (guvernarea) in poala.
 • +20 (26 voturi)    
  impostura si ticalosenie (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:31)

  Remarque [utilizator]

  Nu se va termina asa. N-ai inteles nimic din mandatele tale.
  Pregateste-ti paltonul, ca in iarna asta pleci.
  • -4 (16 voturi)    
   asa e , gata cu golful! (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:59)

   tahomir [utilizator] i-a raspuns lui Remarque

   in iarna asta pleaca la ski mai ales ca s-au deschis si partiile din Austria si Franta
   Tu ramai aici cu USRul, pe facebook, faceti meme-uri cu reach mare
 • -4 (20 voturi)    
  Parere (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:32)

  0daconcept [utilizator]

  Chiar nu intelege nimeni ca Johannis nu are de ales.Poporul care mai e in tara vrea mai departe ciuma rosie.Se vede clar majoritatea din parlament iar cireasa de pe tort votata tot de poporul genial este AUR. Cu siguranta in acest context,Johannis nu se potriveste ca presedinte dar intrebarea este cine ar putea fi presedinte in aceasta tara.Astept cu nerabdare urmatorul experiment prezidential.
  • +4 (16 voturi)    
   Semeni vant, culegi furtuna (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:40)

   Bitzer [utilizator] i-a raspuns lui 0daconcept

   El si Catu si-au facut-o cu mana lor...Ai uitat cum spanzura peste noapte ministri USR?
   Binenteles ca si cei de la USR sunt niste lepre ordinare, dar asta e alta discutie.
   Din pacate Iohanis va ajunge la lada de gunoi a politicii romanesti!
   • -1 (1 vot)    
    De curiozitate (Luni, 22 noiembrie 2021, 17:23)

    cetatean13 [utilizator] i-a raspuns lui Bitzer

    De ce-i pacat ca va ajunge Iohannis la lada de gunoi a politicii cu iz dambovitean? Pan-acum s-a facut remarcat prin castigatul de alegeri impotriva unor contracandidati pe care-i ura mai toata lumea din rasputeri, tacere multa, atitudine de sociopat periculos si cam atat.
    La capitolul plusuri a punctat foarte putin spre deloc.

    Tacanitul de Simion cam avea dreptate cu suspendarea. Actuala coalitie e, fara discutii, creatia sasului ca sa-si asigure liniste pentru cate zile va mai fi la Cotroceni. Nu de alta, dar mai sunt multe tari de vizitat cu duamna Carmen alaturi pe banii fraierilor...
    • 0 (0 voturi)    
     Tacanitul de Simion ... (Marţi, 23 noiembrie 2021, 0:33)

     Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui cetatean13

     ... nu prea cunoaste constitutia Romaniei. N-ai cum sa-l suspenzi, legal, pe Johannis, in momentul de fata.
  • +8 (10 voturi)    
   O alta parere (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:41)

   Crop [utilizator] i-a raspuns lui 0daconcept

   Poporul nu are alternativa si doar putin peste 20% din totalul populatiei voteaza PSD dar datorita unui mod defectuos de calcul, ajung sa aiba 30 si ceva de procente in Parlament. In mod uzual pentru restu' de populatie care nu s-a prezentat la alegeri sa nu aiba mandate in Parlament si atunci jocul s-ar schimba.
   Pe langa faptul ca nu exista un parti incorupt pe scena politica, mai exista un precedent numit Basescu care a numit procurori si judecatori curajosi in functii cheie si s-a luptat cu Pesede de l-au suspendat de doua ori. Ai uitat referendumurile? Deci exista precedent si pe atunci era criza mondiala financiara si abia eram in UE sinnu o avea asa confortabil precum Iohannis.

   Acelasi Basescu a spus fa Iohannis e omul Grivco si apaeent a avut dreptate. Nu doar ca Iohannis a stricat-o cu justitia unde numirile sunt penibile ( vezi faza cu Felix Banila) dar a stricat-o si politic. In momentul actual USR, UDMR si PNl au majoritate in parlament dar USR are alte interese si Iohannis e supi.

   S-a dus si mitul cu marele neamt 10 ani poerduti si multa umilinta pentru cei ce au stat la cozi.
 • +15 (21 voturi)    
  Omul Grivco (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:32)

  Imperialistu [utilizator]

  Sa nu uitam cum a intrat in politica "mare". Era clar inca de atunci ce fel de individ este Klaus Johannis.
 • +10 (20 voturi)    
  Dancila era cu o clasa peste Iohanis (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:33)

  jackalphonse [utilizator]

  Nu-i vorba, ambii sunt la clasa "zero", pregatitoare, numai ca Iohanis era intrat cu pile acolo.
 • +16 (22 voturi)    
  ma bucur ca PSD si PNL s-au infratit sub Iohanis (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:36)

  jackalphonse [utilizator]

  Pacat ca os a suferim acum, dars a si asume ambele grupuri infractionale, psd si pnl, dezastrul de acum ca sa votam ALTCEVA (ORICE altceva, in afara de udmr). Poate ca vor veni altii sa ne traga tepe, dar asta este democratia, trebuie incercat ALTCEVA decat pn&psd. Repet, ORICE altceva, numai astia nu.
 • +3 (15 voturi)    
  Catre liberalii adevarati (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:49)

  Popescul [utilizator]

  Toti cei din tara aceasta care se considera liberali ar trebui, in opinia mea, sa inrameze articolul de fata si sa isi aminteasca de toate faptele prezentate aici in ziua in care vor avea loc urmatoarele alegeri parlamentare.

  Individul acesta si partidul sau reprezinta una din cele mai grave maladii care s-au abatut asupra Romaniei dupa 1989. Ceea ce au facut acesti impricinati reprezinta o reclama mincionoasa. Pentru asa ceva un consumator poate returna produsul cumparat cu suturi in fund aplicate vanzatorului si il poate reclama in fata ANPC. Liberalii care au demnitate sa nu uite aceasta alianta cat timp vor trai. Pentru asa ceva un astfel de partid ar trebui sa nu mai intre vreodata in Parlament.

  Nu exista nicio scuza pentru aceasta alianta. Nu mai vrei cu USR? Este in regula, dar treci in opozitie. Romanii nu te-au votat pentru a te alia cu PSD, pe care tocmai ce l-ai injurat. Liberalii nu sunt niste fiinte providentiale in sensul ca fara ei tara nu poate functiona. Prin urmare, nu exista niciun motiv in afara de ciolan pentru care ar trebui sa te aliezi cu PSD.

  In opinia jurnalistii ar trebui sa-i intrebe de fiecare data cand vor sa intervieveze un penelist, cum e cu alianta asta si cu retorica antipesedista din 2019-2020. Doar asta sa-i intrebe. Tot timpul. Dupa ce termina cu subiectul, pot relua intrebarile.
 • +8 (10 voturi)    
  PSD SI PNL sunt in competitie directa! (Luni, 15 noiembrie 2021, 11:51)

  ember [utilizator]

  Competitia e care fura mai mult. Aceasta alianta e una foarte temporara pentru ca a picat din cer un cascaval gigantic din care au loc sa se infrupte amandoua gastile. In viziunea PNL e mai bine sa fii partener cu un complice la furt decat sa lase la butoane pe cineva care vrea sa se asigure ca furtul e diminuat. Cand e vorba de bani nu mai exista scrupule.
 • +7 (11 voturi)    
  Ce s-a schmbat (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:01)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Au venit noi ordine de la Grivco
 • +12 (16 voturi)    
  Grupul infractional PNL (aka PDL) + PSD + UDMR (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:10)

  KTerinca [utilizator]

  ..... condus de Primarul de la Grivco.
  Partea buna e ca apele se separa.
  Partea proasta e ca au timp sa praduiasca tot in 3 ani.
 • -9 (11 voturi)    
  Comentariu general (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:12)

  Gigi Kent [utilizator]

  Este interesant faptul ca multi se duc dupa fentele mass-media: ce a facut / zis si ce face / zice Iohannis despre PSD, cati infectati au fost ieri, Black Friday, Metaverse samd.

  Aveti bani sa va platiti facturile de caldura si electricitate?
  • -3 (9 voturi)    
   Da (Luni, 15 noiembrie 2021, 13:51)

   Popescul [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Da, am bani sa achit facturile. As indrazni sa spun ca inca le achit lejer. Au crescut, dar inca ma descurc.

   In legatura cu articolul ai ceva de spus?
   • -1 (3 voturi)    
    Interesant, "inca"? (Luni, 15 noiembrie 2021, 16:57)

    Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

    Deci cat mai rezisti pana te ia benga?
    • 0 (2 voturi)    
     Credință (Luni, 15 noiembrie 2021, 23:58)

     Popescul [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

     Am credința intimă că mă voi descurca. Până la urmă, fiecare cu viața lui.

     Singura mea teama este sa nu uit cumva să-i detest visceral pe pesediști și pe liberali deopotrivă. Totuși, articolele de tipul celui de fata îmi sunt utile pentru a tine flacăra vie.
 • +14 (18 voturi)    
  Domnule Pres'edinte (Luni, 15 noiembrie 2021, 12:37)

  iv_2015 [utilizator]

  Ce alegi sa faci azi ramane pentru totdeauna scris in istorie. Ai ales sa fii un MINCINOS - cu ZERO caracter. Totul pentru a sta acolo la cotroceni inca un pic.

  Istoria te va tine minte.
  Aduci rusine celor ce te-au ales !
  Aduci rusine comunitatii din care faci parte !
  Aduci rusine orasului de unde vii !
  Aduci rusine tarii tale !

  esti un mare GUNOI !
  si inca o data: esti un mare GUNOI !
  Asa te vom tine minte.

  Un om mic care s-a crezut mare, un luptator cu morile de vant. Un incomptenent care a refuzat sa discute cu Dancila pentru ca ii era frica de ea. Pentru ca nu era mai inteligent decat ea. Nici mai alb.

  Ai fost alb doar in Egipt.
  Si la golf. Si atat.

  La caracter esti un negru. Ca gunoiul.
  Si gunoi vei ajunge si tu.

  Ce ramane dupa tine ?
  Un pumn de gunoi.
  Nici macar un gand bun, nici copii de te tina minte.


  Aia esti. Aia vei ramane.
  Sa bagi bine la cap.

  Si acuma du-te la distractiile tale, se vor gati. Dar incearca sa te obisnuiesti cu asta.

  Sa nu mai aud de tine.

  Un fost votant PeNeLe care NICIODATA nu a votat PeSeDe. Sictir.
 • +8 (10 voturi)    
  Sila.. (Luni, 15 noiembrie 2021, 13:14)

  vladzy [utilizator]

  N-am apucat sa ajung nici macar la a 2-a declaratie, ca mi s-a facut extrem de sila..adevarul e ca pe Iohannis nu l-au interesat niciodata nici romanii, nici macar partidul pe care il sustine, l-a interesat mereu sa se propulseze cat mai sus in politica, prin orice mijloace, iar mai nou cu sprijinul PSD+PNL, despre care spera ca o sa il puna prim-ministru dupa ce termina la Cotroceni..sa vedem insa ce spera si milioanele de fraieri care l-au votat (printre care si eu)..
 • +4 (8 voturi)    
  il admir .... (Luni, 15 noiembrie 2021, 13:27)

  costelo999 [utilizator]

  asa dupa cum ii zicea lu barna, "in politica uneori mai trebuie sa inghiti si broaste raioase", este corect, si imi place ca este consecvent, iar iorga spunea "politica este o curva" foarte corect, sunt fan si sustin, inghitirea de broaste raioase si curvasaria politica
 • +7 (9 voturi)    
  miza... (Luni, 15 noiembrie 2021, 13:31)

  minus [utilizator]

  este modificarea Constitutie ca Iohannis sa mai fie "ceva" dupa cele doua mandate. Dar, din pacate, va fi doar o amintire urata despre un om meschin si îngâmfat.
  Si ca de obicei, vorbele mari despre tara sunt pentru prosti.
 • +4 (10 voturi)    
  ...nu mai cautati, cu disperare, un model... (Luni, 15 noiembrie 2021, 13:32)

  tacanel [utilizator]

  ...de ipocrizie politica...il aveti, ACUM, la cotroceni...este foarte greu sa faci, atat de brusc, volta-n vant, dar profesorasul nostru de fizica de clasa a 5-a a reusit...ai ajuns stimabile la cotroceni pe poarta din fata, dar vei iesi, nu pe poarta din spate, ci pe sub pamant, sa nu te vada romanii de rusinea de care te-ai acoperit...iti recomand sa citesti comentariile hotnews.ro referitoare la persoana dvs....cu exceptia comentariilor catorva lingai de serviciu (probabil pilotati de consilierii dvs), majoritatea lor nu sunt deloc magulitoare...si pe buna dreptate...ai fost, esti si vei continua sa fii un pnl-ist de ocazie sau, altfel spys, un psd-ist autentic...
 • 0 (2 voturi)    
  Vootati mereu PSD (Luni, 15 noiembrie 2021, 14:25)

  Timonierul [utilizator]

  Un partid care intr-o țara normal nu ar exista.
  Mincinoși și hoți și votanți tot cu ei… tot spera sa apară cizmarul și Leana lui ….
 • +8 (8 voturi)    
  multumesc hotnews (Luni, 15 noiembrie 2021, 14:28)

  Scarface1000 [utilizator]

  pt acest articol deoarece am vrut eu sa ma apuc sa caut de cate ori a condamnat Iohamis psd-ul...

  Iohanis este o scursura Politica exact la fel ca psd-ul
 • +4 (4 voturi)    
  o imensa bucurie (Luni, 15 noiembrie 2021, 15:31)

  Adr1@n [utilizator]

  ne face domnu' presedinte.
 • +1 (1 vot)    
  Deci, (Marţi, 16 noiembrie 2021, 8:49)

  sorance2000 [utilizator]

  a mintit printre toti dintii: dimineata, la pranz si seara.
 • +1 (1 vot)    
  bun articol (Marţi, 16 noiembrie 2021, 10:54)

  hdd [utilizator]

  Mai vrem

  ar trebui așa pt fiecare politician

  era într-o vreme ceva "dosar de politician" dar era prea cu atacuri la persoană, încerca să distrugă.

  Aici avem exemplu foarte bun de jurnalism de calitate: BRAVO!!!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by